Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Insarcinata?

din 3 ian 2010 22:30 de dilema

o intrebare . daca faci sex in timp de esti pe stop , poti ramane insarcinata ? e o urgenta. ( raspunsul, pt ca fapta sa petrecut)

Re: Ii lasati sa va atinga?

din 3 ian 2010 22:23 de sweety16

Cam mica la 14 ani nu crezi? Cum puteti voi, copiii(nu ca eu as fi prea mare) sa aveti relatii asal ungi?Frate mai aud ca fetite de 12-13 ani au relatii "serioase" de cateva luni sau ani.Nu va plictisiti?Ca la varsta asta nu e iubire clar decai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 3 ian 2010 22:14 de sweety16

Auzi fa pirando hai sterge-o du-te si cauta-ti un tigan si faceti puradei si lasati romanii in pace. Italia si Spania va steapta.;) Ps: noua ne e rusine cu voi tigani imputiti noi sunt majoritari tara se numeste Romania voi sunteti aia care ...

Re: intarzierea menstrei

din 3 ian 2010 20:55 de cherry_dream

se poate sa fie si de la stres, raceala. dar am o intrebare: ati trecut cu mana de la unul la altul? pentru ca daca ai lichid de la penis pe mana si apoi te joci cu mana in vagin..

din 3 ian 2010 20:39 de McLove

"Sforta" fie cu tine! Intrebare: daca nu suferi romanii, ce cauti in Romania? :lol:

Re: Re: Insarcinata?

din 3 ian 2010 19:50 de valente

. Pai nu am terminat in ea . Prima oara am avut prez pus knd am ejaculat , l am dat jos k ma cam durea ... si am stat ptn ( cam 5 min cred ) apoi ea a facut sex oral si am inceput sa facem iar dar d data asta fara . Eu zic k nu s poate sa fi ...

Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea v

din 3 ian 2010 19:40 de piball

sunt si dastia..prietena mea chiar imi spunea ca daca fac asa dupe ce voi face sex cu ea,daca o sa fiu mai rece cu ea?visa in fiecare noapte ca eu o sa o parasesc dupa ce vom face dragoste.si a crezut in mine si nu am dezamagit'o.o iubesc mai mult ca ...

Re: heeeeeeeelp am nevoie de niste sfaturi ..

din 3 ian 2010 18:27 de cherry_dream

pai nu prea ai ce sa faci. nu poti sa ii zici ca esti virgina pentru ca isi va da seama. vb cu calm, serios, cu el..explica-i..si asta e..nu cred ca e chiar o tragedie, sa nu poata accepta asta. daca nu accepta, inseamna ca nu te iubeste cu ...

Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea v

din 3 ian 2010 18:19 de cherry_dream

dar nu vorbi la general..nu toti baietii sunt la fel. mai sunt si exceptii :|

Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca mai sunt vi

din 3 ian 2010 18:14 de cherry_dream

cum frate :))

Re: Sex oral facut de placere? (intrebare pt baiet

din 3 ian 2010 18:11 de mariof3

Intr-o relatie serioasa o fac , dar cred ca e ceva combinat intre placere si satisfacerea partenerei . Pe mine nu ma ajuta cu nimic daca ii fac ei sex oral. :ok:

Re: Insarcinata?

din 3 ian 2010 18:06 de mariof3

depinde, daca te`ai terminat in ea, sau cel putin ca sperma sa fi atins vaginul. Ar fi sanse, sa ramana insarcinata . Sa faca un test de sarcina, dupa 10 zile de la contactul sexual, si vei vedea .

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce urati mai mult? Tig

din 3 ian 2010 17:45 de catalliin

...Si unde gasesc si eu bre' o ţiganca d-aia sa ma insor si eu cu ea ca n-am gasit pe nicaieri,,,eu sunt roman alb fotomodel si 'iubitor de muiere' dar fara merţan si parai girla ...ia spune-ti gasec si eu p-acilea vreo piranda dispusa la maritis?

din 3 ian 2010 17:08 de Pasaroi_Cuminte

:blink::blink::blink: Sa n-o dam din cacafonie in "cacologie".:,

Re: Re: Subiecte de conversatie cu o fata

din 3 ian 2010 16:57 de LegendPraf

Tare , imi place...pai ma vorbeste despre ce vrei filme , muzica , intreabo despre ea ce ii place si ce nui place,chestii deastea si cand vezi ca nu o intereseaza un subiect nu il aprofunda incearca sa deschizi altul...adica nu o sa te apuci sa ...

Tare , imi place...pai ma vorbeste despre ce vrei filme , muzica , intreabo despre ea ce ii place si ce nui place,chestii deastea si cand vezi ca nu o intereseaza un subiect nu il aprofunda incearca sa deschizi altul...adica nu o sa te apuci sa ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1100 din 3731
«   1 ... 1097   1098   1099   1100   1101   1102   1103 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare