Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Insarcinata? din 3 ian 2010 22:30 de dilema
o intrebare .
daca faci sex in timp de esti pe stop , poti ramane insarcinata ?
e o urgenta. ( raspunsul, pt ca fapta sa petrecut)
Re: Ii lasati sa va atinga? din 3 ian 2010 22:23 de sweety16
Cam mica la 14 ani nu crezi?
Cum puteti voi, copiii(nu ca eu as fi prea mare) sa aveti relatii asal ungi?Frate mai aud ca fetite de 12-13 ani au relatii "serioase" de cateva luni sau ani.Nu va plictisiti?Ca la varsta asta nu e iubire clar decai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 ian 2010 22:14 de sweety16
Auzi fa pirando hai sterge-o du-te si cauta-ti un tigan si faceti puradei si lasati romanii in pace.
Italia si Spania va steapta.;)
Ps: noua ne e rusine cu voi tigani imputiti noi sunt majoritari tara se numeste Romania voi sunteti aia care ...
Re: intarzierea menstrei din 3 ian 2010 20:55 de cherry_dream
se poate sa fie si de la stres, raceala.
dar am o intrebare: ati trecut cu mana de la unul la altul? pentru ca daca ai lichid de la penis pe mana si apoi te joci cu mana in vagin..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 ian 2010 20:39 de McLove
"Sforta" fie cu tine!
Intrebare: daca nu suferi romanii, ce cauti in Romania? :lol:
Re: Re: Insarcinata? din 3 ian 2010 19:50 de valente
. Pai nu am terminat in ea . Prima oara am avut prez pus knd am ejaculat , l am dat jos k ma cam durea ... si am stat ptn ( cam 5 min cred ) apoi ea a facut sex oral si am inceput sa facem iar dar d data asta fara . Eu zic k nu s poate sa fi ...
Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea v din 3 ian 2010 19:40 de piball
sunt si dastia..prietena mea chiar imi spunea ca daca fac asa dupe ce voi face sex cu ea,daca o sa fiu mai rece cu ea?visa in fiecare noapte ca eu o sa o parasesc dupa ce vom face dragoste.si a crezut in mine si nu am dezamagit'o.o iubesc mai mult ca ...
Re: heeeeeeeelp am nevoie de niste sfaturi .. din 3 ian 2010 18:27 de cherry_dream
pai nu prea ai ce sa faci. nu poti sa ii zici ca esti virgina pentru ca isi va da seama. vb cu calm, serios, cu el..explica-i..si asta e..nu cred ca e chiar o tragedie, sa nu poata accepta asta. daca nu accepta, inseamna ca nu te iubeste cu ...
Re: Re: Fetelor! Treziti-va (In special pt. alea v din 3 ian 2010 18:19 de cherry_dream
dar nu vorbi la general..nu toti baietii sunt la fel. mai sunt si exceptii :|
Re: Re: Re: Re: Cum imi dau seama daca mai sunt vi din 3 ian 2010 18:14 de cherry_dream
cum frate :))
Re: Sex oral facut de placere? (intrebare pt baiet din 3 ian 2010 18:11 de mariof3
Intr-o relatie serioasa o fac , dar cred ca e ceva combinat intre placere si satisfacerea partenerei .
Pe mine nu ma ajuta cu nimic daca ii fac ei sex oral.
:ok:
Re: Insarcinata? din 3 ian 2010 18:06 de mariof3
depinde, daca te`ai terminat in ea, sau cel putin ca sperma sa fi atins vaginul. Ar fi sanse, sa ramana insarcinata .
Sa faca un test de sarcina, dupa 10 zile de la contactul sexual, si vei vedea .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce urati mai mult? Tig din 3 ian 2010 17:45 de catalliin
...Si unde gasesc si eu bre' o ţiganca d-aia sa ma insor si eu cu ea ca n-am gasit pe nicaieri,,,eu sunt roman alb fotomodel si 'iubitor de muiere' dar fara merţan si parai girla ...ia spune-ti gasec si eu p-acilea vreo piranda dispusa la maritis?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 3 ian 2010 17:08 de Pasaroi_Cuminte
:blink::blink::blink:
Sa n-o dam din cacafonie in "cacologie".:,
Re: Re: Subiecte de conversatie cu o fata din 3 ian 2010 16:57 de LegendPraf
Tare , imi place...pai ma vorbeste despre ce vrei filme , muzica , intreabo despre ea ce ii place si ce nui place,chestii deastea si cand vezi ca nu o intereseaza un subiect nu il aprofunda incearca sa deschizi altul...adica nu o sa te apuci sa ...
Tare , imi place...pai ma vorbeste despre ce vrei filme , muzica , intreabo despre ea ce ii place si ce nui place,chestii deastea si cand vezi ca nu o intereseaza un subiect nu il aprofunda incearca sa deschizi altul...adica nu o sa te apuci sa ...
Pagina 1100 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |