Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pent din 2 ian 2010 14:43 de Pasaroi_Cuminte
Pai unde dai si unde crapa :lol:
Se presupune ca unele intrebari isi au un raspuns logic de la sine... sau nu in cazul de fata. :lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pentru f din 2 ian 2010 14:43 de Kari
Si de ce sa nu iesi cu un baiat cu aparat dentar?Daca el e ok ce are?Puteti face si haz de necaz si asa ii esti alaturi:ok:Funny-sa te saruti prin aparatul dentar:,:):ok:
PS:Daca maine ai afla ca trebuie sa porti aparat dentar timp de 2 ani ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pentru f din 2 ian 2010 14:41 de sorin21
am facut topicul asta cu un scop, si nu era de a vedea filmulete funny :rolleyes: scrie si in titlu, pentru fete, daca tu te simti..
mersi baby pentru parere :)
Re: Re: Re: Amandoi 14 ani... din 2 ian 2010 14:35 de nextside
Amu` draga tati...shapai scuzama no ca dora me fashem cate o greshala:blink:...Daca'i musai HAM:love: Am vrut sa scriu "trebuie"...ma poti ierta draga mea Karina:unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pentru fete din 2 ian 2010 14:34 de Pasaroi_Cuminte
Sau, poti sa-i faci o surpriza, daca vrei sa reactioneze astfel:
http://www.youtube.com/watch?v=GZBbtk47vZw&feature=related
:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pentru fete din 2 ian 2010 14:24 de baby
normal ca e mai bine sa anunte:lol:
mai sincer nu stiu cate fete ar iesi cu un baiat care are aparat dentar:ermm:
ziceti voi ca iesiti dar....nu prea cred.
nu stiu cum e sa fii nevoit sa porti aparat dentar pt ca am dintii drepti....si nici ...
Re: Amandoi 14 ani... din 2 ian 2010 14:13 de baby
daca iti pui problema despartirii pt ca nu face sex cu tine.......dar ai tupeul sa zici ca o iubesti....pai frate...impusca-te!
Re: Re: Detalii despre relatie, impartasite amicil din 2 ian 2010 14:02 de Pasaroi_Cuminte
Dar nu-ti raspunzi singura la intrebari.
Ai ridicat niste probleme, ai cel putin un raspuns (postul meu) si asa cum doresti sa stii parerea celor au postat si celor care vor posta aici si eu doresc sa-ti stiu parerea.
(asa concep eu un dialog, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pentru fete din 2 ian 2010 13:55 de Kari
Iar iti faci griji?In pnm de aparat dentar!:p:)))E foarte ok!Relax si take it easy!
Poti sa ii spui ca porti dar vezi sa nu fie ceva de genul:"Buna!Sunt Sorin si port aparat dentar.Tu cine esti?Nu conteaza...Tu ai aparat dentar?":lol::D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pentru fete din 2 ian 2010 13:47 de sorin21
dar de exemplu daca ati cunoaste un tip pe net si pana la urma ati vorbi sa va intalniti, ati prefera sa va spuna dinainte ca are aparat dentar? :D e mai bine asa? :~*
Dureri anale in timpul menstruatiei din 2 ian 2010 12:46 de Mia
buna
de ceva timp de fiecare daca cand am menstruatie am si niste dureri anale.Doar cand ma duc la baie si fac .. ce se face pe wcu :lol: tine cateva secunde dar este atat de dureros incat imi vine sa ma ridic in picioare. Nu stiu de la ce este.. ...
Re: Amandoi 14 ani... din 2 ian 2010 12:35 de Kari
Daca zici ca o iubesti mai asteapta!
Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pentru fete din 2 ian 2010 12:33 de Kari
Asa ziceam si eu...B):ok::D
Re: Re: Re: Re: intrebare pentru fete din 2 ian 2010 12:23 de mandarina
si ce daca ai aparat dentar?!:flowers:
be happy..bucura-te de viata..sa nu te simti complexat din cauza asta:`
Re: Amandoi 14 ani... din 2 ian 2010 12:05 de yony
deci...
parerea mea este ca este ink fff devreme pt aman2 sa va incepetzi viatza sexuala, si aici ma refer ca avetzi doar 14 ani... ;)
cu siguratntza prietena ta dak refuza sa vb despre sex inseamna k ink nu e pregatita si simte ca ...
Re: Indiferenta.. din 2 ian 2010 11:29 de Danny_DaBoss
foarte.. daca persoana in care ai incredere si tii la ea te trateaza cu cea mai mare indiferenta iti arata cat de "zero" poate fi..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pentru fete din 2 ian 2010 11:11 de Kari
Nu te respinge nimeni cu putin creier...Stai relax ca o sa fie bine!:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pentru fete din 2 ian 2010 11:08 de sorin21
pai m-am gandit ca unele fete te-ar respinge pt chestia asta...si daca te gandesti asa ti se duce tot curajul de a incerca ceva cu o fata... :~*
Re: Re: Re: Re: Re: intrebare pentru fete din 2 ian 2010 11:05 de Kari
Poate iti faci si prietena...Cine a zis ca nu poti sa ai prietena daca porti aparat dentar?:):,
Re: intrebare pentru fete din 2 ian 2010 10:38 de Kari
Si ce ca are aparat dentar?Toti cei pe care ii cunosc si au avut au acum dinti de reclama la Colgate:ok:Nu e nimic rau in asta...
PS:Cand cea mai buna prietena a trebuit sa poarte aparat dentar,toti ii spuneau "dintisor":,B):D
Pagina 1105 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |