Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Subiecte de discutie pe mess

din 1 ian 2010 19:53 de s

vreau un sfat am o problema. Eu am 17 ani si am succes la fete f mult stiu cum sa le abordez cum sa le seduc cum sa le fac la inceput sa ma urasca si dupa aia sa fie inebunite dupa mn,dar nu prea am succes la fetele de varsta mea si mai mici care imi ...

Re: Re: Subiecte de discutie pe mess

din 1 ian 2010 19:32 de cristi

imi dai nr tau

din 1 ian 2010 18:27 de pup pt tn

Re: Re: Va rog sa ma ajutati

din 1 ian 2010 17:11 de alexandra

[Poate nu sti sa te dai bine pe langa ele...Soarta la batranete nu te mai uita dupa ele daca nu ai multi bani:p:p:p

Re: Re: Cum sa-i spun ca o plac?

din 1 ian 2010 17:06 de Alexandra

Daca chear o iubesti cu adevarat nu ar trebui sa intrebi cum sai spui ai putea sa mergi direct la ea si sai spui verde in vata te plec si gata vei vedea daca te plece si ea...Mult SUCES... :ok::ok::p

Re: Semne ale sarcinii

din 1 ian 2010 14:06 de Lumy

Daca esti barbat cum sa ramai gravida ??? :))))))

Re: Re: Re: Re: Tratament anti-cosuri...

din 1 ian 2010 11:27 de OnU

Nu stiu la voi cum nu functioneaza dar la mn mi-au trecut toate cosurile;) Am folosit:Zinerit,sckinoren,retin-a,isotrexin si nu-mi ami amintesc sa mai fi folosit alt ceva;)). Dar sa nu uitam un lucru foarte important UN gel de curatare ...

Re: Re: Mai sunt fete virgine la 20 de ani, la 17,

din 1 ian 2010 00:58 de teq

sa crezi tu=)) aia de care zici tu cred ca a facut himenoplastie, mai pune si tu mana si documenteaza-te ca ai ramas in urma. Pe de alta parte am intalnit eu in Focsani pe una care nu dorea decat sa faca sex oral deoarece dorea sa faca si ea un ban ...

Re: sex oral cu acelasi sex este normal

din 31 dec 2009 23:49 de tot ala

daca e vorba de 2 fete e normal ca daca ele sunt bisexuale nu trebuie sa se schimbe mult da cand e vorba de 2 baieti e mai naspa

Re: Re: Re: Dimensiunea normala a penisului?

din 31 dec 2009 22:15 de andreii

daca faci laba cu siguranta iti va creste ascultama si no lasa freaco si mai vb :lol:

Re: Seara romantica

din 31 dec 2009 21:18 de ExoticDream

Probabil ai 16-17 ani si vrei sa-ti duci iubita la munte, asa-i? Problema este ca nici in strainatate nu cred sa ai noroc grozav, dimpotriva, acolo sunt chiar mai stricti. Cand aveam 17 ani, trebuia sa ajung intr-un orasel american si, desi ...

Re: Re: Re: Virginitatea ?

din 31 dec 2009 19:51 de miky27

nu stiu sigur daca e cum am zis eu...un prieten de al meu asa mia explicat asta...:)

Re: Re: Re: Re: in timpul penetrarii mi se

din 31 dec 2009 18:50 de Euro19'

am 19 ani, rabdator cu ea am fost:love:. eu am tinut-o de buna cum se zice, va intreb de sfaturi, nu de mistouri .. ca sunt satul

Re: Re: Re: in timpul penetrarii mi se

din 31 dec 2009 17:36 de fansteaua

daca se culca inseama ca e obosit

Re: Re: Re: Eu 13ani, el15 vreau sex.....

din 31 dec 2009 17:17 de ionutpopescu

daca vrei sex vino la mn am 15 ani vreau si io sex [i][Cenzurat de ExoticDream][/i]

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 31 dec 2009 12:17 de baby

Mie mi-au pus capac niste chestii:lol: A fost asa ca barfa de incheire de an. Nu stiu daca e de ras sau de plans. Trebuie sa mai dorm macar 2 ore pt ca diseara....or sa sara si hainele de pe mine de atata dans:lol: Cica nu vor sa ma lase sa ma ...

Re: Pierderea virginitatatii masculine

din 31 dec 2009 04:14 de Stenk

Bai daca vrei sati rupi ata degeaba zici u ca nu se rupe bai ,, pagubitule ,, sa zic asa si oricum daca aveti nelamuriri in privinta asta intrbativa parintii sau prietenii nu umpleti internetul cu porcarii .... auzi si tu ce intrabare """ Cum imi ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebari legate dupa

din 31 dec 2009 02:08 de tinkerbell

astea sunt cazuri generale...datorita cantitatii de estrogen sau progestogen apar numeroase reactii adverse printre care se numara si discomfortul corneei in cazul in care foloseste lentile de contact. Daca incepe sa ia anticonceptionale sa le ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Avansarea in lumea mo

din 31 dec 2009 01:13 de sweety16

Indiferent cum au reusit tot e ceva.Daca ar fii asa usor ar ajunge toate si toti in televiziune.Daca nu aratau bine tipele respective nu reuseau pt ca nu nu ii atrageau pe producatori...asa ca...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: #Avansarea in lumea modeli

din 31 dec 2009 01:08 de Danny_DaBoss

aoleoo.. Dar voi aveti ceva impotriva oamenilor care sunt frumosi si arata bine sau vorbeste invidia? Daca erau urati, nu apareau la tv sau pe un podium. Prin ce mijloace au ajuns acolo, aia tine de inteligenta sau prostie, despre aia trebuie ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1107 din 3731
«   1 ... 1104   1105   1106   1107   1108   1109   1110 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare