Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Prima relatie sexuala...! din 30 dec 2009 11:57 de cherry_dream
da,dar vezi ca s-ar putea sa spuna ca o doare..daca nu suporta putin, nu ai sanse..
Re: Re: Insarcinata, dupa petting? din 30 dec 2009 11:53 de cherry_dream
ba poate ramane chiar si la petting, daca avea sperma/lichid pe deget si a atins-o.. metoda calendarului nu e prea exacta..
Re: Re: Virginitatea ? din 30 dec 2009 11:49 de cherry_dream
Daca ata nu e rupta, nu inseamna ca nu mai esti virgin. aia se poate rupe oricand, sau chiar niciodata..nu este o dovada a virginitatii. daca rad, inseamna ca nu sunt destul de bine informate in legatura cu asta.
Re: E virgina, ma excita, dar nu vrea sex din 30 dec 2009 11:47 de cherry_dream
daca ea te intreaba, inseamna ca ar vrea. si vrea sa vada daca si tu vrei. ea te excita, dar tu o exciti pe ea? vorbiti mai mult despre sex, incercati sa va cunoasteti corpul, reactiile.. eu cred ca ar vrea, dar nu e pregatita. daca o iubesti cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: A geme sau a nu geme, asta-i i din 30 dec 2009 11:41 de cherry_dream
a geme, cu siguranta :)). dar sa gemi pentru ca asa simti, pentru ca iti vine, nu sa gemi fals..ca nu mai are niciun farmec. si mie imi zice prietenul ca ii place cand gem. e un mod de a arata ca-ti place, ca te simti bine. daca taci.. :-j.e monoton.
Re: Re: Re: Va rog sa ma ajutati din 30 dec 2009 11:41 de Incepator
:unsure:
Stai relax sefa >'d< ! :-*
Re: Re: Prea devreme??? din 30 dec 2009 11:36 de Kari
Danke schon!:flowers:
Re: Re: Prea devreme??? din 30 dec 2009 11:35 de cherry_dream
de ce va grabiti? nu zice nimeni sa astepti pana la 18, dar macar 17..esti prea mica la 15,16. si poti avea complicatii. vaccin nu ar trebui sa faci. daca te protejezi nu ramai. dar, totusi, mai bine mai asteapta..
Re: Prea devreme??? din 30 dec 2009 11:32 de cherry_dream
Este decizia ta pana la urma. o faci cand te simti tu pregatita.
Dar..avand in vedere faptul ca sunteti impreuna de 1 an, va iubiti (si cred ca ti-a demonstrat asta si prin faptul ca ti-a zis ca e ok sa nu o faceti acum si ca poate sa mai ...
Re: Re: Va rog sa ma ajutati din 30 dec 2009 11:12 de baby
Daca acum iti stii viitorul pt ca vezi ca te asemeni foarte mult cu el....si la final ii spui sa rezolve problema pt ca e din cauza lui.....
Nu crezi ca acelasi sfat trebuie aplicat si la tine ca sa nu fie prea tarziu si chiar sa ajungi ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce urati mai mult? Tiganii? sa din 30 dec 2009 11:00 de baby
In [i]PLT[/i] de....whateveeeer:`
Ai impresia ca daca observ niste lucruri la fel cum o faci si tu pot schimba ceva?
Strigi ca o closca de pe sura cu paie degeaba ca suntem varza.
Daca esti asa buna......ia atitudine!
Daca nu inchide ...
Re: Re: Re: Re: Ce urati mai mult? Tiganii? sau ro din 30 dec 2009 10:49 de monikk
frate sunte-ti varza!!!!!!!traiti in carapacea voastra si nu va mai uita-ti in stanga si-n dreapta !!!!!cum poate un tigan sa faca ceva in viata lui daca toti gandesc asa !!!toti sunt oameni !!!cu ce sunte-ti voi mai buni ca ei!!!!!in plm mea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Prea devreme??? din 30 dec 2009 10:38 de Kari
Ms Cata:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 dec 2009 09:58 de Kari
Gata cu prostia asta ca aici trebuia sa vorbim de CraciunO:) nu de "leul"din tine:p.Deci daca e ceva cu Santa,bradut,traditii si orice altceva legat de aceasta Sarbatoare Sfanta(Gosh ce siropoasa sunt)atunci scrie:ok::D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gravida dupa ce el din 30 dec 2009 09:24 de Kari
Da chiar cum sa inveti asa ceva???:huh:Scap daca merg la drept?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gravida dupa ce el a e din 30 dec 2009 05:15 de Pasaroi_Cuminte
Dezvoltari in serie Taylor. Daca o sa faci mate la facultate, o sa vezi ca matematica de liceu este de fapt o introducere in matematica ( o joaca de-a "sotronul" ).
In faculta se face matematica adevarata. Adica stiinta cu ajutorul caruia se poate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 19 ani si tot sing din 30 dec 2009 02:24 de simosimina
Măi fir-ar să fie de amar...dar tu chiar ai nişte traume serioase llegate de femei. Poate o vizită la psiholog te-ar ajuta să gândeşti la 180 grade:)
Sau gustul tău amar e datorat faptului că vrei să fi un "pulet" din ăla şi nu ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 19 ani si tot singur din 30 dec 2009 02:21 de simosimina
Eu aş zice că`i vital să foloseşti corect gramatica limbii române...
Dacă tu ai avut "norocul" să ieşi numai cu proaste, nu trebuie să generalizezi:)
Cum să gândeşti că eşti fiinţa supremă?
:lol: Cred că ai visat azi-noapte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 dec 2009 01:52 de elenavacaru
oamenii inepti ca tine apreciaza lucruri banale cum ar fi sa stii sa scrii corect cand vine vorba de vocativ,pentru ca ei au impresia ca daca stiu asa ceva se pot lauda cu cunostinte deosebite..cum ai tinut sa imi precizezi(sa te lauzi in chip ...
Re: Re: Re: Re: ... din 30 dec 2009 01:22 de eo
ma scuzati adik socurilor :~*
Pagina 1109 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
83 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |