Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult?? din 29 dec 2009 20:02 de McLove
:huh:
Iti dai seama? Te-ai gandit vre-un moment ca li se scoala ca se gandesc la alta in timp ce vorbesc cu tine? :blink:
Cum tu (desi tind sa cred ca esti l@b@giu in spatele monitorului) te uzi cand el te ia de mana, asa patesc si ei. ...
Re: Re: Re: Re: Posibilitate de sarcina? din 29 dec 2009 20:00 de leppflops17
Cred ca prietenul meu are dreptate, cel mai bine ma pricep sa imi fac griji degeaba :rolleyes: Stiu ca nu e scump, doar am mai facut unul de pomana ceva mai demult. Am facut si azi unul de amorul artei si bineinteles ca a iesit negativ. :~*
Ma ...
Re: Re: Re: Cum poti excita un baiat ff mult??? din 29 dec 2009 19:53 de anonim
nu arat cine stie ce dar am intalnim multi baieti din viata mea care nu am facut nimik cu ei dar de cate ori ma intalnesc cu ei li se scoala...........:ermm:de ce oare nu pot fii si eu cu un baiat sa fie normal??????/ sa se scoale la atingerea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare din 29 dec 2009 19:38 de simosimina
Da pentru că dereglează menstruaţia
Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare din 29 dec 2009 19:35 de nockdown
asta e tot ce imi doresc. pe viitor nu mai risc, e prima data cand apelez la astfel de ajutor.. nu vreau s-o chinui nici pe ea cu medicamentele de genul acesta.
daca ei trebuie sa-i vina luna viitoare in jur de data de 10 cu mici aproximari cat ...
Re: Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!? din 29 dec 2009 18:59 de SoS
:lol::lol::lol:Cred ca a incercat,ca nu raspunde pe forum:P
Re: Re: Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!? din 29 dec 2009 18:55 de SoS
Nu stiu daca este adev cu pasta de dinti:)) ,dar sa ne gandim,cand ai o buba sau un herpes chiar ajuta,pt ca aceasta usuca ,face coaja si cade.Nu stiu sigur daca e si in cazul cosurilor.Mi-am dat si eu cu parerea:):D
Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!? din 29 dec 2009 18:50 de SoS
Ce penibil!!era un banc:"Anunt! Blonda,frumoasa,seducatoare,sexy,90-60-90,par lung,ochi albastri,vand camion!" Asa ai facut si tu...Daca vrei sa scapi de cosuri,pune doar o simpla intrebare..."cum scap de cosuri ?"si atat... chiar nu ...
Re: Re: Re: pierdere erectie,nu am orgasm din 29 dec 2009 18:29 de mariof3
daca e vorba de sex oral, te asigur ca te va ajuta mult :rolleyes:
asa ca, dupa ce va fi " data viitoare " vina din nou cu detalii,despre , cum a fost .
Eu zic ca atunci vei ajunge si la erectie maxima .
bafta
Re: Cui nu-i place sa nu citeasca! din 29 dec 2009 18:19 de mariof3
da ma, sunt multe fete calora le place. ( cunosc )
dar cred ca o sa fie din ce in ce mai putine, pentru ca multe vor "distractie la maxim" , pana ajung la "hard" .
Dar depinde si de dispozitia partenerei care o ai , azi poate sa adore preludiu ...
Re: Re: Re: Re: A geme sau a nu geme, asta-i intre din 29 dec 2009 18:15 de piball
geme..acesta e raspunsul,eu unul innebunesc cand o aud pe iubita mea :lol::lol::D:D si ii si spun ca imi place cand o aud!:love:.concluzia:geme doar daca asa simti,eu unu n'as mai avea chef de nimic daca ar geme fals:D
Re: Re: Re: Re: SEX ORAL -> CANCER ... ? din 29 dec 2009 17:45 de mariof3
Vrei cumva sa ne speriem ? :lol:
chiar si daca ar exista riscul ala , sigur nu te abtii sa nu faci (?)
Re: Re: Re: A geme sau a nu geme, asta-i intrebare din 29 dec 2009 17:27 de miky27
aici ai dreptate!cred ca nici un baiat nu isi doreste in pat o papusica care sa nu faca nimik:))))
Re: Am facut-o cu prietenul meu care are 13 ani! din 29 dec 2009 17:21 de just_do_it
aha, si cine te crede? :blink:
Re: Re: Re: Pozitia 69 din 29 dec 2009 17:20 de miky27
bineinteles ca,nu este o pozitie pt orcine...pt ca,daca nu ti se pare ff oki sa faci acest lucru si totusi il faci ca,sa fi si tu satisfacuta si el hmm..nu cred ca,o sa mai fie vb de placere;)
Re: Re: Re: Re: Re: intrebare din 29 dec 2009 16:59 de cherry_dream
stai linistit,daca a luat pastilele, nu ramane..dar incercati sa le evitati..are reactii adverse, ii deregleaza organismul..
Re: Re: Re: Posibilitate de sarcina? din 29 dec 2009 16:57 de cherry_dream
daca ai luat anticonceptionale nu cred ca esti. dar daca vrei, ca sa te linistesti, poti face un test. nu e scump.
Re: Re: Re: SEX ORAL -> CANCER ... ? din 29 dec 2009 16:54 de McLove
Esti prost? :huh:
[b]NU EXISTA ASA CEVA!!![/b]
Acum intelegi? Nu poti avea cancer daca practici sex oral.
Re: Re: Re: Re: Mestruatie inarziata din 29 dec 2009 16:52 de McLove
Ai zis ca ai 15 ani, daca ai ramas insarcinata, te duci si avortezi. (totusi, nu stiu daca e posibil, esti prea mica)
Sa va saturati sa v-o trageti! Nu puteai sa mai astepti?
Re: Re: Re: Re: intrebare din 29 dec 2009 16:46 de nockdown
teama mea este una singura: sa nu ramana, desi stiu ca am facut tot posiblul si m-am ferit, pastilele vin in mod preventiv si ea este de acord. sa inteleg ca exista sanse sa deregleze organismul cumva? sper sa nu fie cazul si totul decurga normal ( ...
Pagina 1112 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |