Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 dec 2009 00:03 de tot ala
aici sunt de acord cu McLove, daca era baiat mai erau sanse sa aiba libertate da chiar si in cazul asta e prea privata de libertate (parerea mea)
Re: Re: Re: Re: GREUTATE din 30 dec 2009 00:01 de VladCr
Cred ca ar fi mai eficient daca te-ai duce si ai alerga in parc...in plus ai economisii si banii pentru abonament:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2009 23:58 de sweety16
I :heart: my parents!
...Cred...:lol:
Re: Re: Re: GREUTATE din 29 dec 2009 23:51 de sweety16
Ar trebui sa ma mai ingras atunci...oricum mam ingrasat cu 3 kg fata de cat aveam prin vara...de sarbatori...dulciuri si cozonac la gre...renuntarea la fumat...oricum din ianuraie ma duc la aerobic ca-s grasa...am 50:((
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 29 dec 2009 23:44 de baby
Am un gol imens in stomac:ermm:
Am impresia ca se va intampla ceva:)
http://www.youtube.com/watch?v=5MOLsb2bKIA
Simt mereu cand urmeaza sa se intample ceva mai special....:ermm:
Ma sperie....ma sperie treaba asta!!
Sper sa fie asa cum ...
Re: Re: GREUTATE din 29 dec 2009 23:38 de leppflops17
Eu stiu ca pana la varsta de 40 de ani trebuie sa ai cu 10kg mai putin decat inaltimea. De exemplu: daca ai 1.60m atunci ar trebui sa ai o greutate de 50kg:)
Dupa 40 ani cica trebuie sa ai cat inaltimea (1.60m => 60kg):,
Re: GREUTATE din 29 dec 2009 23:36 de VladCr
Greu de raspuns la intrebarea ta...ai doar 13 ani....pana la 21 corpul se dezvolta...daca ai un regim de viata sanatos...si faci sport macar de 2 ori pe saptamana....totul o sa fie ok..
Sunt normale..si greutatea si inaltimea..(parerea mea:D)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2009 23:36 de McLove
... e si fata. Daca mai era baiat, mai ziceam, putea sa comenteze, nu murea de la o palma.
Dar, ca fata, cine stie ce se intampla. :ermm:
Nu stiu, situatia ma depaseste, nu imi pot da cu parerea.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2009 23:34 de sweety16
Si atunci sa-l lase sa-i controleze si sa-i strice viata?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2009 23:31 de McLove
Nu... Nici atunci.
Nu conteaza daca face 18 ani, ea e inca la scoala, pe banii lor, in casa lor. Deci, o sa continue asa pana pleaca la facultate. (daca..)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2009 23:22 de McLove
Dar, nu ai zis daca ti-a placut.. :((
Re: 32 ani virgin din 29 dec 2009 23:21 de VladCr
Salut,
Incearca sa schimbi ceva la tine...rutina...servici acasa...dute la o sala de forta cunoaste oameni noi...apucate de un sport..intra in contact cu lumea...Daca tu nu schimbi ceva..nimeni altcineva nu o poate face pentru tine..(32 de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: marime din 29 dec 2009 23:15 de leppflops17
Si daca au Wireless? Tai aeru?:,
Re: Re: ce credeti?sau ce stiti?:D din 29 dec 2009 22:20 de McLove
Pai, daca intreaba asta, probabil stie ca e insarcinata. :unsure:
O rugam sa ne explice ce a vrut sa intrebe.
Re: Re: Re: Re: ce credeti?sau ce stiti?:D din 29 dec 2009 22:12 de leppflops17
Sau poate ca i'a crescut burtica si nu stie daca e cu adevarat insarcinata sau doar s'a ingrasat putin/a mancat mai mult :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ma din 29 dec 2009 21:47 de leppflops17
E virgin si vrea sa scape. Ajutati'l!:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai su din 29 dec 2009 21:37 de ionutzxxx
salut
si eu sunt virgin.
daca doresti id meu de mes
[i][Faceti schimb de IDuri in mesagerie, nu aici!][/i]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posibi din 29 dec 2009 21:10 de leppflops17
Ma intreb, oare, de unde ati aparut toti. Ca pana acum vreo doua luni asa liniste si pace era pe forum :) Ati fost in concediu sau ceva?
Revenind la interogatoriu :lol: Mi'am inceput viata sexuala cand am inceput sa iau anticonceptionalele ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posibilita din 29 dec 2009 21:01 de leppflops17
Stii ce, mi'e mila :) De oamenii care cred ca daca au cativa ani in plus inseamna ca au si mai multa minte. Tu, bineinteles, esti un geniu. Ne uimesti definitiv si irevocabil :ok: Nu stiam ca, mai nou, inteligenta se masoara dupa numarul de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Posibilitate de sa din 29 dec 2009 20:28 de leppflops17
Si altu si mai inconstient care nici nu stie despre ce vorbeste :)
Scuza'mi exprimarea, geniule; ma refeream "fara prezervativ". Si daca ti'ai fi obosit un pic organul acela moale - si neted in cazul asta - din cavitatea craniana si ai fi citit ...
Pagina 1111 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
38 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |