Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: intrebare din 29 dec 2009 16:42 de cherry_dream
dar nu trebuiesc luate asa una doua.. de ce a luat pastila? nu cred ca avea vreun motiv. daca te referi la faptul ca ar putea ramane insarcinata, nu ramane. nu stiu, am auzit ca deregleaza organismul.s-ar putea.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2009 15:32 de Anonim
Iti inteleg pesimismul din moment ce nu prea ai intalnit un astfel barbat in viata ta, fata frumoasa. :p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2009 15:17 de Kari
Poate daca si tu erai "leu" atunci as fi tacut si as fi luat "de bun" ce ai scris mai sus dar asa tot nu cred ca tu ai dreptate:p
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2009 15:02 de Anonim
Care se uita la vanat :lol:
Nu se enerveaza. Daca aveai langa tine un "leu" nu aveai curajul sa-i vb pe acest ton. :devil: :devil:
Probabil este un catzelush care face istericale. Daca era un "leu" inghetza sangele in tine , iar inima ta ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2009 14:48 de Kari
Si tu esti "leu puternic",nu?:lol:
Deci data viitoare cand se enerveaza o sa ii spun"Vezi ca numai testosteronul din tine urla ca apucatul"=)))(to my sweetheart)
Re: Re: Re: din 29 dec 2009 14:45 de piball
dany hai sa facem schimb,ti'l dau pe gogu al meu,ca lui ii e rusine sa "scuipe":rolleyes:.da vezi sa nu se intristeze prietena(daca ai),ca a mea e trista ca eu nu ma simt bine:ermm:.bafta!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2009 14:25 de Anonim
Aici depinde de barbat.
Daca intrebi un catzelush o sa-ti spuna ca ii place lesa, daca intrebi un tigru/leu o sa-ti spune ca numai astfel poate sa respire, sa se simta liber.
Diferenta dintre un catzelush si un tigru o face testosteronul .
Cu ...
Re: 5 sfaturi babesti pt vaginul tau din 29 dec 2009 14:13 de Firentze
eu port si bikini si boxeri.Cei drept port mai des bikini decat boxeri.Sunt total de acord cu tine exceptand faptul ca eu mananc ciocolata in perioada menstrei si nu am niciun fel de tulburare ba din contra ma simt mult mai bine si chiar am ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2009 13:34 de Kari
Mi-a facut mie un favor na!
PS:Nu e o regula ca el trebuie sa domine:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2009 13:31 de Anonim
Un barbat intodeauna conduce, domina si isi impune punctul de vedere , indiferent de femeie.
Eu daca eram in locul lui te imbracam pe tine in Mos Craciun, si cu portjartiere rosii. :~*
Si pana sa protestezi sau sa iti dai seama erai deja ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2009 13:27 de Kari
Iarta-ma te rog!:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 dec 2009 13:25 de McLove
mda... Acum am vazut.
Nu sunt Anonim, e altcineva. :unsure:
Stateam prea mult sa ies, sa intru, sa ies, sa intru. Daca era ceva, foloseam contul McLove. :ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 5 sfaturi din 29 dec 2009 13:08 de McLove
Obisnuiesc sa port si eu din astia, dar au un defect. Daca ai niste pantaloni (fara blugi), fie scurti, lungi, nu conteaza; se scoala si dansa, e belea mare. :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va rog sa ma ajuta din 29 dec 2009 13:04 de Anonim
Pai nu-i problema. Spune ca e bodyguard undercover.:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 5 sfat din 29 dec 2009 12:59 de Kari
Da,da...:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 5 sfaturi din 29 dec 2009 12:58 de McLove
Dar... imi plac fetele imbracate, mult mai mult decat cele dezbracate. Daca ma intelegi... O:)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va rog sa ma ajutati din 29 dec 2009 12:57 de McLove
Nu e imposibil, s-ar putea sa ai dreptate.
Pai, in ziua de azi, in cluburi, sunt numai adolescenti paraleli (nu toti, dar majoritatea... Depinde si de club/discoteca)
Cum s-ar simti el, daca s-ar duce singur, acolo?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va rog sa ma ajutati din 29 dec 2009 12:55 de Anonim
SI daca isi gaseste ,nu o vaduva si ci o femeie la 17-18 ani ? :devil:
De ce ? :blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cea mai rapida metoda de i din 29 dec 2009 12:50 de Kari
Poti sa faci diabet chiar daca esti slab:ninja:Aveti grija ce mancati si daca vrei sa fii mai "facut" atunci mananca mai sanatos si fa sport:)
Re: Re: Re: Re: Ce inseamna petting??? din 29 dec 2009 12:41 de SORIN28
:-* Sa spui "saru'mana" ca nu ti-am spus eu sa scrii corect.:flowers:
Pagina 1113 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |