Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: 5 sfaturi babesti pt vaginul tau

din 29 dec 2009 02:47 de miky27

:)))))))))))prea tare...

The terrible need of a daisy!

din 29 dec 2009 02:46 de ExoticDream

Astazi gasim aproape orice ne trazneste prin minte sa cumparam.... de ce nu si o margareta? Uffffff, deciziile astea.... uneori trebuie "ajutate".... [i]Sa faci un anumit lucru, sa nu-l faci, sa-l faci.....?[/i] Daca te gandesti prea mult, despicand ...

Re: Poti sa fii fericit fara sa faci sex vreodata?

din 29 dec 2009 02:43 de miky27

nu este o tragedie sa fi virgin la 18 ani...nu trebe sa iti mai pui atatea probleme de felu cum areti...si trebe sa revi cu picioarele pe pamant sa vezi viiata asa cum este ea...iar faptu ca iti este rusine sa te dezbraci in fata unei fete mi se ...

Re: O doresc mai mult ! dar ea ?

din 29 dec 2009 02:38 de miky27

cea ce ai intrebat acum..trebuia sa te intrebi cand te-ai bagat intre ei...trebuia sa gandesti omule..o data ce a avut o relatie de 2 ani cu un tip e ceva timp nu si ea se ff...cu tine si iti povesteste ca,a mai avut relati si la fel la inceput ...

Re: Re: intrebare pentru baieti..

din 29 dec 2009 02:32 de miky27

ufff mi se pare ciudat...cum gandesti...trezeste-te la realitate cu fata pe care o iubesti trebuie sa fi deschis ca,ea sa fie multumita de tine si pe planu asta...de unde sti ca,ea nu isi doreste da i rusine sa iti spuna..pe ideea ca ai crede ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 29 dec 2009 02:32 de ExoticDream

Daca la tine ordinea este alta, noi te intelegem; nu este cazul sa ne jignesti doar pentru ca gandim altfel. Take it easy, OK? Stai linistit, multi dintre noi au fost si la facultati de psihologie si nu numai, ai fi uimit sa afli ce lume ...

Re: Mi-a facut sex oral, a fost bine ca l-am lasat

din 29 dec 2009 02:26 de miky27

e totul este sa te relaxezi,pana la uram urmei fapta este deja consumata...ti-a facut iar daca tu te-ai simtit bine nu trebuie sa ai nici o remuscare...nu te mai gandi la asta..cele mai frumoase lucruri se intampla cand te lasi dusa de val

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in pat

din 29 dec 2009 02:19 de vital

Ea are nevoie sa se simta folosita, sa se simta fara putere, sa se simta femeie. Nu-ti trebuie confort pentru sex, sau oricum ea nu are nevoie de sex in pat, ci de ceva ca in cele mai obscene fantasme ale ei. Admira-i corpul, rabateaz-o pe birou ...

Re: Re: Re: Ce inseamna petting???

din 29 dec 2009 02:15 de miky27

dragutza mea...cand esti pe un formu nu scri numa sa te afli in treaba...oki iubita sau probabil ai vreo 18 anisori asa...saftu meu cand intri pe un formu...ori discuti despre subiectul care este...sau daca sti despre ce este vorba ajuti persoana ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place

din 29 dec 2009 02:02 de ExoticDream

Simt o mila covarsitoare fata de barbatii chinuiti de lupta pe care o dau de la inceputul timpului pentru a ramane monogami si... nu reusesc aproape niciodata, saracutii de ei! Ce daca specia nu prea mai are probleme de supravietuire, ei trebuie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avort medicamentos?

din 29 dec 2009 02:00 de Bozgoru

pai...a uitat.. iti dai seama intr-o luna trebuie sa ia anticonceptionalele cam vreo 24 - 25 de zile..zi de zi... se pare ca a uitat si ea odata.. oricum o sustin doar daca e asa cum zice ea... desi eu stiu ca daca iei anticonceptionale de o lunga ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in pat

din 29 dec 2009 01:56 de ExoticDream

Oooo daaaaaaaa..... Acum depinde cum interpreteaza sugestia ta: pot "sa o faca" din pozitia stand pe cap, ceea ce ar induce unele probleme.... gravitationale (desi nu insurmontabile), sau in cap, adica in imaginatia lor (se uita unul la altul si ...

Re: Re: Re: prietena mea a inceput sa se gandeasca

din 29 dec 2009 01:52 de margelatu`

cand fata a fost deacord sa se mute cu actualul cred ca putea sa se gandeasca inainte daca este pregatita. in mentalitatea mea de comunist, daca stau cu cineva, chiar si de 2 saptamani si sa`mi spuna ca se gandeste la fostul nu`mi surade deloc a ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: mancarime

din 29 dec 2009 01:48 de dany89

ma spal de cateva saptamani buna regulat cu ceai de musetel....si unerori dupa ce ma spal mai dispare din mancarime....am avut zile cand ma lasat de to insa ea revine

Re: Re: Re: Re: Re: Gravida dupa ce el a ejaculat

din 29 dec 2009 01:34 de Pasaroi_Cuminte

Deja vad o faza de genul: [i] -Stii care e culmea sexului oral ? Sa-ti ramana gravida o masea. :, [/i] f(x0)+ [f'(x0)/1!](x-x0)+ [f''(x0)/2!](x-x0)^2 +[f'''(x0)/3!](x-x0)^3+........ Nope , n-au nici o sansa.

Re: Re: Re: Re: Re: mancarime

din 29 dec 2009 01:31 de ExoticDream

Sa incercam sa folosim termenul [b]"decalotat"[/b] daca am reusit sa-l invatam cu totii.... (!)(!)(!)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: mancarime

din 29 dec 2009 01:30 de ExoticDream

Primul pas: spala-te sistematic si observa daca senzatia de mancarime dispare. In principiu, daca sex ai facut cu prezervativ, nu prea ar fi sanse sa te fi captusit cu ceva de la partenera/partenere, cred ca de lipsa de igiena este ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gravida dupa ce el a ejacu

din 29 dec 2009 01:20 de ExoticDream

Mare adevar grait-ai! Poate daca scrii in pasareasca de Messenger sa existe o sansa.... :lol::D:lol:

Re: Re: Re: Re: Gravida dupa ce el a ejaculat in g

din 29 dec 2009 01:19 de ExoticDream

...... oral....! :D:lol::D

Re: Re: Re: Re: 32 ani virgin

din 29 dec 2009 01:12 de McLove

Si... la 32 de ani, nu e o situatie disperat? :ermm: Sau poate ai dreptate, vrea sa fie ca actorul principal in "The 40 Year Old Virgin"

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1115 din 3731
«   1 ... 1112   1113   1114   1115   1116   1117   1118 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare