Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tu din 28 dec 2009 15:27 de McLove
O sa incerc.. :~*
Dar, sa stii ca nu sunt vre-un poet sa scriu nu stiu ce rime.. :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tu din 28 dec 2009 15:23 de baby
Da normal.
O diva sunt:lol::lol:
vai vai vaaaaai:lol::lol:
pana diseara nici nu mananc de emotii:lol::lol:
vezi ce scrii ca te bat daca nu-mi place:lol::lol:
...."si uite asa se duce naibi romantismu..."
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tu din 28 dec 2009 15:21 de sweety16
De ce? Ce are ea si eu nu am?Mie de ce nu-mi faci declaratii?:((
Sunt geloasa...:((:((
:lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Sex in toaleta cu omul de servici. din 28 dec 2009 15:19 de SosDePere
McLaba.giule te rog , nu ne mai onora cu prezenta ta, si cu glumele tale pe care tu le spui si tot tu razi la ele :mellow::,
am fi fericiti daca ai pleca si nu ne-ai mai onora cu prezenta ta :ok:
:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tu din 28 dec 2009 15:10 de McLove
Nu, niciodata nu o sa jignesc forumul asta, chiar daca un copil prost crescut zice ca e "chinuit".
Eu, nu am nevoie de un cont "fantoma" ca sa imi exprim sentimentele.
Diseara, imi pregatesc declaratia. :lol: :~*
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La 15 ani din 28 dec 2009 14:42 de sweety16
Parca ai avea 80 de ani...auzi sa-i stingi tigara pe limba...in caz ca nu stiai asta poti s-o faci si singur...fara sa te doara limba dupa aia.
Ps: nici tu nu scrii tocamai perfect gramatical..asa ca nu comenta de altii..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu din 28 dec 2009 14:03 de WitchKing
Daca eram in locul lui , cand venea la mine ii ziceam direct : ""Jet la interesantul tau"" ... dar i-a prins felul si l-a facut catel , la fata aia nu trebuie sa-i stergi tu mucii , cel mult sa ii dai batista sa se stearga singura...
Mediteaza ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai din 28 dec 2009 14:00 de WitchKing
Daca asta e grija ta...vezi ca sfaturile tale ca aia e piti, aia e piti , baiatul asta ramane nef**** ! :)
Acuma la cum a vorbit cu ea ... e cam tarziu sa mai faca ceva cu ea =))
Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place sexul o din 28 dec 2009 12:37 de SORIN28
Da, dragoste...dar banuiesc, ca nu stii ce inseamna asa ceva. "tipule"...nu trebuia sa-mi spui tu ca exista diferenta intre sex si dragoste.
Dar tu stii diferenta dintre a face sex si dragoste cu aceeasi persoana?
Probabil ca mirosul de ...
Re: Intrebare pentru fete (il lasati sa va atinga? din 28 dec 2009 12:01 de simply_dea
Eu una, la inceput nu-l lasam sa puna mana. Dar, treptat, dupa ce mi-am dat seama ca a inteles ca NU sunt pregatita, si stiu ca ma va astepta pana voi fi gata sa fac PASUL URMATOR, l-am lasat sa-i alunece cate o mana pe fund, pe sani, si in ...
Re: Re: Re: Prima relatie sexuala...! din 28 dec 2009 11:27 de McLove
Ai specificat tu varsta pe undeva? Din intrebarile tale, ar fi bine ca sa incepi mai tarziu.
Nu stiu de ce am senzatia ca o sa vii aici si o sa intrebi daca a ramas aia insarcinata.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai exi din 28 dec 2009 11:22 de McLove
Esti virgin nu? :huh:
Re: Am facut-o cu prietenul meu care are 13 ani! din 28 dec 2009 11:16 de simply_dea
Mi se pare total aiurea.
Adica sincera sa fiu si eu cunosc o persoana kre a facut-o de la 13 ani, dar cu un tip de vreo 18 ani .. si crede-ma ca nici in ziua de azi, ( au trecut vreo 3 ani de atunci ) nu recunoaste k s-a culcat cu el. Pana ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai exista din 28 dec 2009 07:34 de WitchKing
O chestie : Ai stat cu ea...ati facut sex ?
Daca nu - scuze esti mai prost decat pari.
Sarut -> Sex -> Relatie asta e ordinea !
Si niciodata sa nu devi catelu la care una se poate intoarce sa bea vin in oras cu el , ptr ca nu i-a mers cu ...
Re: mancarime din 28 dec 2009 04:16 de andreiu21
Pai in primul rand, spala-l bine si in interior si in exteriorB) de cate ori faci baie/dush, nu vad de ce nu ai face-o...
In al doilea rand, ar putea fi vreo "ciuperca" si cred ca mai bine ai merge la medic, daca vezi ca dupa o saptamansa (sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La 15 ani nu a din 28 dec 2009 02:41 de suchi
cum am scris mai sus,parintii stiu ce specimene au aksa,bine va face;),da la 14 ani iti trebe tzigari?,eu tio stingeam de limba,sa nu mai zicem ca habar nai sa pronunti o fraza,ptr k mai toate contin "in kkt":|,daca tu nu iti respecti parintii,ei cum ...
Re: Re: Re: Re: Avort medicamentos? din 28 dec 2009 01:43 de Bozgoru
ai mentalitate de comunist... stii tu sigur ca maicata n-a ,,omorat,, altii inaintea ta..? ai baga tu mana in foc? bagi tu mana in foc ca maicata pe vremea lu ceausescu... cand nu existau anticonceptionale si prezervativele erau OZN-uri.. si ...
Mancarime de penis din 28 dec 2009 01:32 de dany89
am si eu o probema....de vreo cateva 4 saptamani am niste macarimi de penis...nu este umflat....am fost operat de fimoza...este rusinos ce zic dar de multe vreme nu am spalato inauntru.......am avut contact sexual dar cu prezervativ...am facut bai ...
Re: intrebari legate dupa primul act sexual din 28 dec 2009 00:49 de dr love
reformulez prima intrebare
1. cat timp dureaza durerea dupa dezvirginare...nu ma refer cate minute/ore... am intrebato a 2-a si a 3-a zi daca o doare si a zis ca nu e tocmai placut adica o doare cand face miscari bruste si cand se aseaza
Intrebari legate de primul act sexual din 28 dec 2009 00:47 de dr.love
scz daca deranjez cu un topic nou dar as avea nevoie de niste raspunsuri la unele chestii care imi pun niste semne de intrebare
de curand am avut primul act sexual cu prietena mea amandoi fiind virgini
1. cat timp dureaza durerea dupa ...
Pagina 1118 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |