Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cel mai nebunesc loc in care am facut dragoste din 28 dec 2009 21:38 de miky27
un subiect mai interesant da...soper intrebare...poi ar fi cateva locuri defapt pe mine ca,femeie ma tenteaza tot ce e nou si tot ce e plin de adrenealina...ex...intr-o zi eram cu iubitul meu la munte si cu ceva prieteni..aveam o fustita scurta ...
Re: Prietenul meu considera sexul oral scarbos! din 28 dec 2009 21:20 de miky27
hm...se pare ca,prietenul tau este putin inhibat..,ai incercat vreodata sal legi la ochii sai legi mainile si sai spui seara asta va fi ceav special si sa te apuci sai faci sex oral nu cred ca,ar mai comenta nimik cand ar vedea placerea provocata ...
Re: ESTE FIRESC sa faci sex oral(pt fete)? din 28 dec 2009 21:12 de miky27
da...totul e permis in pat,si este firesc,asta nu insemna ca trebuie sa faci sex oral la toti iubiti tau...este permis atat timp cat ai o relatie te intelegi cu partenerul si el isi doreste asta de ce nu ar fi normal?ata timp cat va iubiti si va ...
Re: Re: intrebari legate dupa primul act sexual din 28 dec 2009 21:09 de dr.love
da normal ca am folosit
durex extra safe
si o vreme dinasta o sa folosim ca e umpic stresata :))
si lubrifiata prima data cel putin a fost ...cand bagat degetelele se auzea fleoshc fleoshc:))) si degetele era ude ca dupa dus:))
asta sper sa ...
Re: intrebari legate dupa primul act sexual din 28 dec 2009 20:56 de cherry_dream
durerea depinde de ea..la mine a durat cateva zile, vreo 2 parca..e nasol,dar trece.. dureri dupa, la primele contacte va mai avea, daca nu e f bine lubrifiata si pana se obisnuieste vaginul..dar nu se compara cu durerea de la prima oara. cam de ...
Re: De ce se tem fetele de primul contact sexual? din 28 dec 2009 20:49 de miky27
fetele se tem de primul contact sexual din cauza necuoscutului...din cauza lipsei de experienta se tem sa nu greseaca cu ceva,se tem ca nu o sa iasa bine..si multe altele de aceea este mai greu sa convingi o fata virgina sa se culce cu tine...chiar ...
Re: Re: Re: Re: Re: mancarime din 28 dec 2009 20:44 de dany89
eu ceea ce vreau sa aflu este ca vreau sa stiu ce am...si daca ma puteti ajuta....pana akm nu am primit un sfat am primit doar niste pareri de exprimare...credeti-ma ca nu imi mai arde sa caut termenii necesari...care au avut probleme cu ...
Re: Virgina la 34 de ani din 28 dec 2009 20:41 de miky27
nuj ce sa zic...pare un subiect destul de interesant...am citit mai multe com in leg cu subiectu si...nuj ce sa zic 34 de ani e o varsta destul de inaintata,nu trebuie sa iti fie frica draga mea trebuie sa fie relaxata,sa simti ca iti doresti ...
Re: Re: Re: I s-a pus pata din 28 dec 2009 20:40 de cherry_dream
nasol rau de tot pentru ea, dar asta nu era un motiv sa..se sinucida.asta-i viata.se mai intampla si d-astea.suferi,dar nu chiar asa..inseamna ca nu era baiatul potrivit pentru ea.
tu ai grija, mai ales daca esti virgina.trebuie sa fii foarte ...
Re: Prima relatie sexuala...! din 28 dec 2009 20:30 de cherry_dream
In primul rand fii sigur ca ea e pregatita.in principiu trebuie sa vina totul de la sine..ai grija de ea, excit-o bine.folositi prezervativ, evident.nu o lua tare de la inceput, ca o doare.mai incolo, merge :P.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu din 28 dec 2009 20:09 de Firentze
EXACT!Si cel mai bun e prezervativul.te protejeaza si de boli si de sarcini nedorite asa-i dragi forumisit?:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum de din 28 dec 2009 19:51 de sweety16
Si nu era mai simplu sa te protejezi?:ermm:
Daca nu iti doreai un copil trebuia sa te gandesti dinainte la asta.
Macar de acum inainte gandeste inainte sa faci o prostie.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum decurg din 28 dec 2009 19:15 de oana
eu am 17 ani si 8 luni si acum 1 luna am facut un avort.....sarcina mea avea 9 saptamani......cand am ajuns acolo sa fac avort eram tare speriata....dar fetelor nu va speriati cum a mai zis si fata dinainte nu e moartea pe pamant simti o durere ...
Re: Re: Re: intim... din 28 dec 2009 19:08 de simosimina
:p era pura realitate...dar totusi romantismul din gura mea suna asa ciudat:))
Daca ar citi asta :))
Oricum e asa frumos sa iubesti:heart:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 19 ani si din 28 dec 2009 18:13 de ExoticDream
Da, este preferabil stilul direct, macar stii de la inceput ce-i in mintea celuilalt (asta in cazul in care stie el insusi).
Avem doua posibilitati:
1. Baiatului ii place fata din punct de vedere sexual si nu il intereseaza decat o aventura ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 dec 2009 16:54 de sweety16
Gura aia nu e chiar perfecta...:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 dec 2009 16:53 de simosimina
Daca o mentionai...nu ii gaseam vreun defect. In rest...toate au defecte;)
Iar la criticul din mine...:lol::lol::lol:
Re: Va rog sa ma ajutati din 28 dec 2009 16:46 de simosimina
de acord cu hobby-urile tale, insa nu ai prieteni sa iesi cu ei? Sa cunosti lume noua..
In ce domeniu lucrezi? Iesi cu colegii ...cum am spus..sa cunosti lume noua.
Daca stai asa...nu vine nimeni la tine la usa sa iti spuna "oh X vreau sa fiu ...
Re: Va rog sa ma ajutati din 28 dec 2009 16:10 de sweety16
Poate ar fi o alternativa si cluburile...bei ceva acolo si e mult mai uor sa agati...
Cum sa nu placa ma cluburile?:blink:
Hai bine astea de fite inteleg dar mai sunt si dalea underground
Re: Re: mancarime din 28 dec 2009 16:03 de sweety16
Cum sa speli penisul in interior?:mellow::unsure:
Chiar n-am mai auzit de asta.Poate ma lamuriti si pe mine.:D
Pagina 1117 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |