Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se poate transform din 27 dec 2009 22:19 de baby
de acord.
nu e vorba ca urmeaza ura.........doar ca nu poti fi prieten.
e aiurea.
dupa ce iti spui "te iubesc" si se intampla atatea lucruri sa te prefaci ca esti prieten.
si daca cineva pretinde ca e posibil....sunt convinsa ca unul dintre ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recomandate pt din 27 dec 2009 22:19 de sweetgirl16
Urat din partea ta :ermm: , nu trebuie sa pui eticheta inainte sa cunosti persoana respectiva...:blink: cum a zis si sweety16, e doar un copil care "poate" nu realizeaza ce face. Si daca ea a facut sex de la 13-14 ani, e problema ei fratilor! :-*
Re: Re: GREUTATE din 27 dec 2009 22:14 de secret
am gasit un banc de pe gugle:Un tip foarte gras incerca sa slabeasca si intr-o zi a vazut un afis la un bordel pe care scria:
"Cu oferta noastra puteti slabi 20 de kilograme doar intr-o saptamana"
Asa ca tipu' nostru intra si intreba de oferta de ...
Re: GREUTATE din 27 dec 2009 22:11 de sweetgirl16
Mi se pare destul de ok, si daca vrei sa mai slabesti...o sa ai timp :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 19 ani si tot din 27 dec 2009 21:58 de kaya47
ok mi`am facut si un cont la voi :) eu sunt mateicj va salut
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Se poate transforma dr din 27 dec 2009 21:48 de margelatu`
eu cred ca nu. intre relatii la care ai tinut la cineva merge. dar daca ai iubit in adevaratul sens al cuvantului nu se poate. e si o vorba: dupa dragoste urmeaza ura
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai su din 27 dec 2009 21:45 de margelatu`
si prietena mea a fost virgina pana acum 1 luna si are 21 de ani. si te asigur ca nu arata deloc rau
deci se poate
Re: Re: Re: Re: Prietenul meu vrea sa facem dragos din 27 dec 2009 21:42 de baby
da' ce vrei draga sa dea citate din BIBLIE?:lol:
logic ca despre sex vorbeste daca de asta se loveste la tot pasu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 19 ani si tot sing din 27 dec 2009 21:29 de matei cj
eu in viata mea nu am aburit vreodata o fata. cand imi place de una, pur si simplu merg la ea si ii spun daca ar fi deacord sa iesim la un suc sau orice altceva. pe un ton cald, un zambet discret si fara emotii (si uneori chiar daca mai am, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: problema rusinoasa din 27 dec 2009 21:05 de baby
Ma agat direct de punctu 5 "be you"
Pai dragule:` ori sa fie ea ori sa slabeasca si sa poarte mulat?
Ca saraca fata....este Ea!
Doar nu se crede Beyonce.
Si daca esti o fata [b]cum trebuie[/b] doar pt ca te imbraci mulat, esti slaba,ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor din 27 dec 2009 20:55 de johndelavasl
[b]esticeamaitaregagico[/b]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va p din 27 dec 2009 20:49 de baby
Stai frate putin ....eu daca zic ca nu vreau sa inghit sperma inseamna ca am mai facut asta si nu mi-a placut?:huh:
Pur si simplu nu vreau sa iti inghit "seva" si gata:lol:
Daca si pt asta trebuie sa pui picioru in prag si sa arati ce mascul ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place din 27 dec 2009 20:35 de vital
piball,tu asculti de tot ce spune ea?am impresia ca ea controleaza "relatia", nu exista 50%fiecare si de obicei daca e tot femeia controleaza, iar asta e rau pentru tine pentru ca la final apare monotonia si pa.
Nu am spus ca de fiecare data dupa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 dec 2009 20:20 de sweety16
:lol: Mai bine nu.:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data la baieti ~ din 27 dec 2009 19:51 de tiganka
asa e ..de noi ce sa mai zicem k ne chinuiti ji ne mai lasati ji cate o amintire knd nu ne asteptam
Re: Re: Re: acnee pe penis??? din 27 dec 2009 19:25 de magicianu
si nu te speria.. nu te vei p*sa in doua jeturi/directii :blink: :lol::lol: daca se intampla totusi asta, astupa zona cu un deget si nu mai tasneste decat pe traseu :ok: :lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place sex din 27 dec 2009 19:20 de piball
1.prima data mi'a zis "sa nu'ti dai drumul"(in gura ei).2.nici nu vreau asa ceva,chiar daca din cate am observat nu ii este scarba de sperma....3.i'am zis ca daca o face fiindca se simte datoare mai bine nu o mai face,nu?.4.vital,"tipule",sorin are ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 dec 2009 19:07 de McLove
Daca o bag, mi-o papa. :((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 dec 2009 18:54 de McLove
Retard, ti-am zis pe topicul celalalt topic ca esti gay. Cred ca iti place sa fi ala pasivu',
iti place la dos... :ok:
Stiu, cer prea mult, tu nu gandesti ca "mc", in engleza, e pentru persoanele masculine. ;)
PS: nu mai vorbi atat despre ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 dec 2009 18:50 de vital
@sweety16:nu am sa te duc acasa si nici nu sarut la prima intalnire,accepti regulile jocului?
@McLove:mai fata...nu esti genul meu ca probabil esti si slaba la pat,poate daca te mai pui la punct mai vorbim.
Pagina 1120 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |