Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vrea din 27 dec 2009 01:07 de McLove
Si... asta e visul tau erotic, sau? :.
Eh, si eu aseara m-am culcat cu Jessica Alba si era virgina. :((
Re: Re: Prietenul meu vrea sa facem dragoste din 27 dec 2009 01:01 de McLove
Accepta. :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 34 de a din 27 dec 2009 00:49 de ExoticDream
Nu am spus ca este o dovada de inteligenta faptul ca o fata poate ramane virgina pana la 34 de ani, ci ca uneori se intampla si asa. Sa fi fost tu in locul ei, cum ai fi rezolvat problema? Ai fi alergat in prostie doar-doar ai fi gasit pe cineva ...
Re: Pozitii sexuale preferate din 27 dec 2009 00:48 de cronosiac
mda, eu unu prefer orice pozitie, lingurita e super ok, iti lasa 2 maini libere cu care poti sa faci o multitudine de chestii(nu intru in detalii), apoi mai e pozitia misionarului in care penetrarea este adanca... face toata magia, ca sa nu mai ...
Re: Prietenul meu vrea sa facem dragoste din 26 dec 2009 23:51 de Adriana
Buna! si eu am o probleme foarte asemanatoare. am un prieten cu 2 ai mai mare eu am 12 el 14. vinca nu mia zis ca vrea sa fac sex xcu el dar daca ma intreaba ce sa-i zic?:unsure: nu stiu daca intelege ca nu vreau... sau ca imi este prea frica de ...
Re: Re: Re: A ramas prezervativul in ea din 26 dec 2009 23:43 de AcVavaDc
Daca nici un spermatozoid nu s-a atins de vaginul ei sansele ca ea sa ramana insarcinata sunt 0.
Ride safe:d
Re: Re: Re: Re: Re: #Avansarea in lumea modeling-u din 26 dec 2009 23:26 de sweety16
Mai nu poti sa zici ca-i urata...dar nici frumoasa nu e.Cum a iesit miss doar ea si organizatorii stiu.
Re: Re: Re: Re: #Avansarea in lumea modeling-ului din 26 dec 2009 23:15 de baby
vezi!
lasa ma mama ca la tv apar vreo 3 panarame.
dar sunt si fotomodele care au ce arata!
da...sunt multe fete frumoase care stau in umbra.....foarte multe:)
Si daca miss romania e urata...apai lasa-ma:lol:
nu e nici rupta din soare ...
Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vreau sa din 26 dec 2009 23:10 de ionutzxxx
am si eu o problema
am 16 ani si o fata mai mica decat mine cu 2 ani vecini si de cand eram mai mici neam cunoastem
am fost prieten cu ea si inca sunt de un an si 3 luni
ea e virgina iar eu nu
vara trecuta am fost prin oras cu ea sima invitat ...
Re: Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dez din 26 dec 2009 23:08 de rudd3r
daca era o cursa nu astepta 2 ani #-o
Re: Re: Re: #Avansarea in lumea modeling-ului din 26 dec 2009 22:49 de McLove
:huh:
Daca alea sunt frumoase... Slabe, urate, nici nu stiu sa mearga.
Sunt atatea fete frumoase, de placere te-ai uita la o prezentare de moda.
Poate sunt fete, care chiar sunt frumoase, dar astea de apar la televizor.. bleah! :x
PS: ...
Re: Re: Pozitii sexuale preferate din 26 dec 2009 22:23 de McLove
Adica sa isi puna el picioarele pe umeri? Probabil e posibil daca are prieten de la circ. :wacko:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Prima data la baieti ~ din 26 dec 2009 22:09 de ThT
Daca voua va e frica de durerea provocata de ruperea atei,de saracele fete ce sa mai zicem..:love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: La 15 ani nu a din 26 dec 2009 22:04 de ThT
M-ai innebunit cu "in kkt":blink:.
Eu zic ca ar trebui sa-i asculti,chiar daca nu-ti afecteaza cresterea,bine nu iti fac.Sa nu mai zic ca se scumpesc in continuu ...
Re: Re: Re: raspundeti cat mai multi ...cei care c din 26 dec 2009 21:58 de McLove
Se intampla... Mai grav e daca nu vine.
Oricum, asteapta si raspunsul unei fete, care stie mai bine.
Pilozitate excesiva de la anticonceptionale din 26 dec 2009 21:56 de ana_12
Am luat pastile anticonceptive 2 luni aprox. apoi nu am continuat pentru ca nu am mai avut relatii sexuale .Din cauza anticonceptionalelor mi-a aparut par extra pe corp,lucru ce inainte eu nu aveam.Intrebarea mea este:aceasta pilozitate excesiva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ajutorr din 26 dec 2009 21:16 de McLove
Pai, nu prea cred. :unsure:
Nu stiu daca in anestezie se mai scoala. :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ajutorr din 26 dec 2009 21:11 de secret
cine stie..daca ti-a facut oral zi-mi si mie la ce spital ai fost;)
Re: Re: Re: Re: Re: calitatile unui viitor sot ! din 26 dec 2009 20:56 de McLove
:lol:
Cam asa e.. Aici le-ai inchis gura. :love:
Re: Re: Re: Masturbarea masculina ! din 26 dec 2009 20:07 de McLove
Daca se dezbraca una in fata ta, ejaculezi fara sa te atinga. Tu ai impresia ca nu mai ai chef, dar... nu e asa! :ok:
Pagina 1122 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
49 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |