Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
raspunderi din 25 dec 2009 18:02 de liviu
:love:[i]raspuns[/i][i]raspunderi[/i]:((!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)(!)
Re: Re: am o dilema din 25 dec 2009 16:32 de shell
intradevar m-am lamurit ce fel de persoana e...i-am acordat o sansa si suntm si acum impreuna..momentan avem probleme din cauza parintilor mei..nu vor sa inteleaga ca am crescut si ca ar trebuie sa am o relatie...din tot necazu cu parintii mei ceea ...
Re: Re: 19 ani si tot singur din 25 dec 2009 16:19 de mihay90
Eu nu sunt de parere cu iesirile prea dese in city... Toti stim ce sugative sunt femeile.... si chiar daca unele dintre ele nu sunt.. trebuie sa te simti tu,ca baiat, si sa spending money,pana la urma in limita portofelului.
pe 2 sucuri dai cam ...
Re: Re: Cum imi dau seama daca mai sunt virgin?? din 25 dec 2009 16:16 de onlyforgod
bravo basturk ca i-ai lumintat pe astia:)) daca avem o limba macar sa o folosim cu adevaratele ei sensurri
Re: Re: Re: Cum imi dau sama daca mai sunt virgin? din 25 dec 2009 16:09 de inushaa
nu mereu e par la gaura aia O:):flowers::love:
bv bv esty fraier din 25 dec 2009 15:00 de barosanul
ba fraiere nu tei gandit ca trb sa iti poi protectie unde pula mea tia fost capuu ai grija ce faci e mai bn sa vezi daca ia crescutburta sau cv dute la un control cu ea nu fi prost ca dupia o beliti ammndoi eu vam pwpat:-*:-*
Re: Re: Virgini amandoi, exista riscul de BTS? din 25 dec 2009 14:46 de piball
stiu si eu ce inseamna,eu doar am intrebat daca nici unul dintre noi nu a mai intretinut relatii sexuale pana acum cu altcineva,exista riscul sa luam vreo boala unul de la altul?
Re: Re: Sa-mi incep viata sexuala la 16 ani? din 25 dec 2009 14:06 de mandarina
aici a fost ciudat:huh:
#Avansarea in lumea modeling-ului din 25 dec 2009 12:09 de Danny_DaBoss
Pana de curand am lucrat in domeniul asta si eu cat si iubita mea. Este un domeniu frumos, cunosti foarte multa lume, celebritati, apari la tv, in ziare, reviste, etc. Dar la noi, totul este bazat pe scandal. Ca sa ajungi vedeta nu iti trebuie ...
Re: Re: bube pe pielea care acopera "capu penisul din 25 dec 2009 12:03 de cristi
iesti online
Re: Virgini amandoi, exista riscul de BTS? din 25 dec 2009 10:53 de simosimina
BTS înseamnă Boli Cu Transmitere Sexuală!
Nu vreau să le enumăr acum, pentru că sunt multe!
Fără prezervativ, nu numai că există riscul contactării unei boli sexuale, cât şi riscul unei sarcini!
Aşa că mare grijă!
Re: Re: Re: Re: cum sa ma impac cu ea? din 25 dec 2009 10:27 de McLove
Iti dai seama? Asta e "negru" ma, face dintr-o melodie populara, cea mai tare melodie rap. :rolleyes:
Re: Re: Vreau sa fiu cu ea! din 25 dec 2009 10:24 de McLove
Nu imi pot imagina cum s-au simtit baietii pe care i-ai respins. :((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 dec 2009 04:47 de ExoticDream
O idee excelenta in asemenea situatii! Si eu am decis sa elimin componenta darurilor bijective din ecuatia acestor sarbatori, am cautat un autocadou, insa un pic cam tarziu....
Iarasi o idee buna, care iti ofera multa libertate de miscare. ...
Statuie din cioburi....Stropi de sticla din 25 dec 2009 01:26 de baby
Uhhh ce ziii:love:
Sunt chioara de somn si ma doare burta de cat am ras.
O baie si naaani:.
Maine vor sa ma ia la munte:lol:
Doar daca sunt legata si bagata in portbagaj vor reusi:lol::lol:
Nu mi-am imaginat nici o secunda ca va fi asa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 dec 2009 01:23 de WitchKing
Toata faza se rezuma la : sa o prind intr-o pasa..daca nu a facut sex de mult timp imi cresc sansele si o pot lua frumos sa o prind intr-un moment de slabiciune daca chiar nu vrea o relatie cu mine - totusi ii plac putin zic eu si am ceva sanse de o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fi vesel cand...? din 25 dec 2009 01:13 de WitchKing
Ce iubiri pe voi in liceu =)) dute baa ca mor de ras...voi confundati iubirea cu dragostea ?
Una e sa iubesti o fata ... ce stii despre fata asta , ce iubesti la ea ? ai fost cu ea impreuna ca sa o iubesti ?
Alta e sa fii indragostit de o fata sa ...
Re: Re: Vreau sa fiu cu ea! din 25 dec 2009 01:03 de WitchKing
Nu exista ca nu vrea sa stea cu nimeni... e FATA :)) ori a zis asta ca a suferit dupa urma unui baiat..si acuma pana isi revine ii baga pe toti in aceeasi galeata...ori te-a refuzat frumos ca nu ai ce ii trebuie ei !
O solutie ptr tine ar fi sa ...
Re: Vreau sa fiu cu ea! din 25 dec 2009 00:58 de baby
Mda.
Cunosc ft bine faza pt ca la fel am facut si eu de cateva ori.
La mine nu a mers:ermm:
N-ai ce sa faci. Daca nu te vrea asta e.
Poti sa stai si in cap.
Re: Re: Re: cum sa ma impac cu ea? din 25 dec 2009 00:58 de Smokey112
ceeee? frate...daca nu ai citito in timp ce bateai la tarabana,nu are cum sa sune a manea...tio fac mel rap dak vrei..postez inregistrarea..
Pagina 1125 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |