Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 24 dec 2009 16:28 de WitchKing

Ce te face sa crezi ca nu ies in oras cu alte fete...sau chestii de genul ? Uite ca o vreau si pe ea pe lista mea...chiar daca zici ca e pitzi..

Re: Re: Re: cum sa fac?

din 24 dec 2009 15:53 de BBU

Eventual daca te epilezi/razi sau orice si nu te-ai spalat se aduna grasime si raman blocate saracele fire de par in epiderma...

Re: Re: Re: Ce pozitii sunt recomandate pt dezvirg

din 24 dec 2009 14:24 de Diana

prietenul meu are 16 ani eu 14, el a inceput viata sexuala la 12 si o facea foarte des inainte sa fim impreuna.. deoarece eu nu am acceptat dupa 9 luni de stat impreuna m`a inselat o seara doar pt ca ma iubeste si nu a mai rezistat. si noi ne ...

Re: ce se poate intampla?

din 24 dec 2009 14:20 de simosimina

Nu e nici o problemă, stai liniştită!

Re: Am Nevoie Urgenta de un Raspuns

din 24 dec 2009 14:17 de simosimina

Durerile presupun că sunt interne. Vezi cum te mai simţi mâine, însă nu cred că e ceva ..

Re: pierdere erectie,nu am orgasm

din 24 dec 2009 14:02 de praf stelar

am patit si eu recent asa ceva. erectie la preludiu, la penetrare, apoi dupa 5 min pierdeam din erectie. solutia e simpla, sau cel putin asa a fost la mine: masturbeaza-te mai rar. recunosc ca m-am cam obisnuit cu l*ba :) chiar daca niciodata ...

din 24 dec 2009 13:59 de McLove

Meriti ceea ce iti face ea. :ok: Sunt atatea fete care merita iubite, si voi iubiti toate pitipoancele. Bravo!

Re: Am Nevoie Urgenta de un Raspuns

din 24 dec 2009 13:55 de praf stelar

esti cu p*ta sau pasarica? ca sa stim si noi

Re: Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, pastile.

din 24 dec 2009 13:35 de Kitza

Nu e panica :D asa am patit si eu cand mi-am inceput viata sexuala la 1 saptamana trebuia sa imi vina ciclu si nu mi-a venit am fost la ginecologie si mi sa zis ca n-am nimik doar ca mi-a dat sa iau niste pastile ;;) timp de 1 saptaman si 1 ...

Sangerare si dureri dupa dezvirginare

din 24 dec 2009 13:17 de NuConteaza

Va rog sa imi raspundeti si mie! Mi`am inceput viata sexuala si inca si acum dupa cateva ore bune aprope o zi continui sa am sangerari usoare si dureri,e normal acest lucru sau am nevoie de ajutor specializat,as prefera sa nu apelez la un ginecolog ...

din 24 dec 2009 12:33 de WitchKing

Am postat din conversatii sa va ajute sa dati sfaturi bune nu sa fac misto de ea..nu sunt genul..ziceam doar daca ar vedea ea m-as rade ptr ca cine stie ce parere si-ar face despre mine (una nasoala oricum asa ca sunt la un risc). Si la faza ca ...

din 24 dec 2009 12:24 de WitchKing

Daca fata nu are nici o intentie cu mine...ce fata invita la munte un baiat in 2 fara intentie ? Sau de ce o tradeaza gesturile..privirea uneori ? (poate joaca teatru bine) Si mergand pe ideea ca mi-a zis ca ma uraste ca nu am stat in camera cu ea ...

din 24 dec 2009 12:15 de WitchKing

si deci ne rezumam la faptul ca e o copila proasta si sa o ignor sa nu am nici o treaba cu ea...ca are balta peste ??? si daca nu vreau ? vreau sa fiu cu ea :X

Re: Re: Re: Re: computer

din 24 dec 2009 11:20 de McLove

Nu fac astea 20 de milioane, daca sar peste 10 milioane e bine. Oricum, mai bine o placa video GeForce 8600 GT, de 256 MB, este ieftina si majoritatea jocurilor care cer 512, merg pe placa asta perfect.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce

din 24 dec 2009 11:11 de McLove

M-as rade? Adica ai rade de tine, singur.. Bravo! :ok:

din 24 dec 2009 10:28 de Kari

"O chestie...m-as rade daca ar citi ea topic-uri de genul asta =)) si ar vedea discutiile aici :wacko:" Si de ce ai rade ma rog?:ermm:

Re: Re: Durere la plamani

din 24 dec 2009 09:27 de Kari

Nu stiu daca suntem noi in masura sa-ti dam sfaturi legate de sanatate.Mergi si tu la medic la un control mai ales ca problema e mai veche...:)

din 24 dec 2009 09:01 de Pasaroi_Cuminte

Eu nu inteleg o chestie: Tu vrei sfaturi sau vrei s-o vorbesti de rau in public ? (gen OTV , etc) Personal nu mi se pare nici frumos si nici barbatesc sa vorbesti o femeie pe la spate, si nici sa dai detalii publicului (fie din proprie ...

Re: Avort medicamentos?

din 24 dec 2009 08:19 de SORIN28

Desi nu sunt de acord cu avortul...oricum trebuie sa ajungi la doctor. Nu cred ca pastilele se dau la liber. "Avortul medicamentos adica folosirea medicatiei pentru intreruperea unei sarcini, este 98% eficient daca se realizeaza in primele 9 ...

Re: Re: Re: Re: Re: sex anal si apoi oral

din 24 dec 2009 02:15 de suchi

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1127 din 3731
«   1 ... 1124   1125   1126   1127   1128   1129   1130 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele