Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Vene pe penisul in erectie

din 26 dec 2009 13:04 de secret

daca esti emo nu ii normal ca sa fi in trend taiele(X)

Re: Re: Re: Virgini amandoi, exista riscul de BTS?

din 26 dec 2009 12:08 de simosimina

păi ţi-am răspuns că da...reciteşte;)

Re: Re: Re: Avort medicamentos?

din 26 dec 2009 11:53 de McLove

Singura diferenta e ca eu nu am omorat pe nimeni... Ea a gresit, si trebuie pedepsita. Daca ar fi facut si mama ei la fel? :ermm:

Re: Re: Re: Re: 19 ani si tot singur

din 26 dec 2009 11:44 de McLove

M-as simti aiurea, daca as sta cu o fata, ne iubim, si sa plateasca ea nu stiu ce. E cam aiurea ca fiecare sa isi plateasca consumatia, sa platim amandoi astfel incat sa nu fie nici unul pe minus.

Nici macar de Craciun....

din 26 dec 2009 05:03 de ExoticDream

Cand departe de lumea dezlantuita, ocupata cu supraalimentarea traditionala si plictisitoarele vizite de rigoare, intristat de defazajul decorului hibernal, citesti pentru a-ti incalci gandurile, uneori o melodie din playlist te face sa pierzi sirul ...

Re: Iubesc si nu ma aude nimeni

din 26 dec 2009 04:16 de ExoticDream

Sunt atat de rari cei ca tine.... Astazi pana si cele mai mari iubiri mor cu mult inainte de implinirea a 13 ani impreuna..... Inteleg ceea ce simti si ma gandesc ca este o crima ca astfel de sentimente sa fie umbrite de durere, uitare, ...

Re: Re: Re: 19 ani si tot singur

din 26 dec 2009 03:57 de ExoticDream

Eu sunt, in general, de acord cu tine, cu exceptia urmatoarelor puncte: * Unde scrie ca baiatul trebuie sa plateasca absolut toate consumatiile la intalnirile cu fetele? Daca tot ne laudam ca suntem moderni/emancipati si cum criza economica ne ...

Re: Re: Avort medicamentos?

din 26 dec 2009 03:19 de Bozgoru

a spus ca a uitat.. a fost o greeala nu trebuie sa vorbiti chiar asa cu ea si sa o judecati atata... daca ar fi ca toti sa fiti judecati pt greseli.. si sa fiti omorati cu pietre pt greselile voastre ar fii un munte de pietre insangerate la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problema?!

din 26 dec 2009 03:14 de Vava

stai mah calm ca e nai nici o problema daca e curbat. le place mai mult asa fetelor pentru ca stimulezi mai mult punctul g Deci stai linistit si bucurate de el:d

Re: 19 ani si tot singur

din 26 dec 2009 03:14 de doctor_love

Marian,sa stii ca nu toate fetele adora manelele,discotecile sau cluburile.Esti tipul de baiat care asteapta ca fata sa faca rimul pas si asta este rau in cazul tau pentru ca devreme ce nu ai prieteni sau prietene(asta e iarasi grav,fa-ti urgent ...

Re: Iubesc si nu ma aude nimeni

din 26 dec 2009 03:06 de Bozgoru

ce ne-ai zis noua.. sau ce-ai zis tu aici.. spune-i ei.. eu zic ca comunicarea e baza unei relatii de 13 ani..

Re: #Avansarea in lumea modeling-ului

din 26 dec 2009 02:59 de Bozgoru

parerea mea e ca esti o fufa daca vrei sa te bagi in asa de la bun inceput.. poti sa fii mai frumoasa decat soarele de pe cer.. daca vrei sa fii in ,,lumea,, asta.. asta nu e o slujba.. e o bataie de joc.. parerea mea... si sincer... sincer.. desi ...

Re: Re: Re: Re: marime

din 26 dec 2009 02:36 de doctor_love

Am citit o gramada de posturi si toti sunt complexati de marimea penisului...am si eu cateva lucruri sa va zic...Penisul normal are urmatoarele marimi:7-8 cm in stare flasca si 14-16cm in erectie deci daca va incadrati in dimensiunile astea ...

Re: Masturbarea masculina !

din 26 dec 2009 02:22 de doctor_love

Nu mai e asa mare placerea pentru ca o faci prea des,si deja chestia asta pentru tine a devenit ca un fel de obligatie...nu trebuie tratata astfel...sfaturile pe care ti le voi da sunt urmatoarele:1.Incearca sa te masturbezi mai rar( o data pe ...

Re: Re: Dezvirginarea la fete .......

din 26 dec 2009 01:29 de offu

da frate stiu kum e,si eu am patit la fel. la mine nu a functionat deloc,chiar daca imi doream foarte mult asta. nu stiu ce sa zic ca sunt tanar si nu ar trebuii sa fie problema de asta,dar nu stiu,cred ca emotiile cum ai zis tu

Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea masculina !

din 25 dec 2009 23:56 de McLove

Greseala mea... Nu, eu nu cred ca are de suferit. Dar asta nu inseamna ca daca va masturbati de 4 ori pe zi, nu va avea nici un efect secundar. O sa te exciti mult mai greu, o sa ai probleme cu "ridicatul".

Re: Re: Re: Re: Mi se pare destul de corect...

din 25 dec 2009 22:55 de ionutzxxx

salut nu te supara.daca iar pedepsi cum ai zis mai sus voi fetele cu ce var mai satisface placerile

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Veau sa o

din 25 dec 2009 20:57 de sweety16

:ermm: Imi traduci? Stii in general nu prea critic scrisul asta...adica nu ma deranjeaza daca scrii fara cratima si cu k sau etc...dar totusi cat de cat sa inteleg si eu ce ai vrut sa zici. Sti eo noh prik3p3!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Veau sa o fac

din 25 dec 2009 20:13 de ehhe

no s-o faka sa jur eo

uita-te in oglinda

din 25 dec 2009 18:25 de Maryus

stiti cum se spune:"cum iti asezi patul asa dormi"poate ca nu-i cea mai potrivita expresie pentru ceea ce vreau sa sic,si anume ,in lumea asta exista milioane de oameni ,DIFERITI unul de celalalt nu numai prin aspectul fizic ci si prin felul lor de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1124 din 3731
«   1 ... 1121   1122   1123   1124   1125   1126   1127 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare