Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place sexul o

din 27 dec 2009 17:45 de McLove

Clar... alt gay! Sorine, ai grija, astia sunt periculosi. :huh:

Statuie din cioburi....Stropi de sticla

din 27 dec 2009 17:13 de baby

http://www.youtube.com/watch?v=lmYHpZ-9ibg In momentu asta exista 1 om pe pamant pe care nu il voi ierta pt nimic in lume. A facut cea mai mare greseala:) Si de data asta stiu sigur ca tot el se va intoarce si isi va cere iertare. Ca ...

Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place sexul oral?

din 27 dec 2009 16:09 de vital

"Datorie in dragoste? "amice"...esti idiot :ok:" Dragoste? atractie sexuala da,tipule,baga bine la cap dragostea e una sexul e alta. Mirosi a frustrat... te sperie femeile frumoase? Nu poti sa ridici ochii si sa le privesti daca sunt de la 8 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 19 ani si tot sing

din 27 dec 2009 15:56 de sweety16

Draga crede-ma ca nu sunt deloc anti-sociala:lol: Vezi tu, problema e ca nu-mi lac abordarile cocalaresti sau de pusti ce pur si simplu se cred interesant.Nu stiu ce fel de pustoaice cuiceresti tu in felul asta... Nu fi atat de sigur ca ...

Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place sexul oral?

din 27 dec 2009 15:54 de baby

Putiiin spus:lol::lol: Daca nimereste una mai "solida" isi ia si bataie:lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 19 ani si tot singur

din 27 dec 2009 15:49 de vital

Am dat exemplu de un subiect,abordare,cum vrei sa-i zici,poate la altele li se vor parea amuzanta abordarea ta si vor vrea sa vada ce fel de persoana esti. Nu conteaza cuvintele pe care le folosesti ci atitudinea cu care te duci ,unele tipe poate ...

Re: Re: Re: Re: Masturbarea masculina !

din 27 dec 2009 15:01 de unu'

Bine atunci..... Acum sincer chiar ejaculezi fara sa te atinga........? Eu stiam ca daca te afli in situatia asta...(gradul de exitare sa fie extrem de mare)... doar o simpla atingere sau un simplu mangaiat la ata penisului...va conduce la ...

Re: Re: Re: Prietena mea a inceput sa se gandeasca

din 27 dec 2009 14:59 de DoNotFearMe

si eu sunt intr-o situatie similara si cine zice ca sa nu pui inca sentimente ...sa imi zica si mie unde gasesc butonul ala de Shut Down ca il tot caut de ceva vreme si nu il gasesc ... sa fiu indiferent? cum poti fi indiferent fatza de o fata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: 19 ani si tot singur

din 27 dec 2009 14:42 de sweety16

Cate tampenii intr-un singura post...:lol::lol: Frate daca ar veni unu la mine cu abureli dalea de prosti ori as incepe sa rad ori l-as da draq ori amandoua.In nici un caz nu i-ar iesi ceva cu mine poate doar o injuratura daca e insistent.

Re: Re: Re: Re: Am 15 ani si sunt virgina dar vrea

din 27 dec 2009 14:37 de sweety16

Si care e problema?;):mellow:

Re: Re: Re: Voua fetelor va place sexul oral?

din 27 dec 2009 14:25 de SORIN28

Datorie in dragoste? "amice"...esti idiot :ok: Nu stiu de ce dar sunt cam 90% sigur ca daca face cum ii spui tu sigur se lasa cu despartire(temporara sau totala). Daca vorbeste cu ea e OK dar sa umbli cu vraeala ca "contine vitamine" una ...

Re: Pilozitate excesiva de la anticonceptionale

din 27 dec 2009 13:39 de simosimina

ce anticoncepţionale ai luat?

Re: Re: Voua fetelor va place sexul oral?

din 27 dec 2009 13:05 de vital

"eu i'am facut sex oral ei si ea la randul ei mie.am intrebat'o de ce si mi'a spus pentru ca asa a simtit si mi'a marturisit ca i'a placut" S-a simtit datoare fata de tine adica tu i-ai oferit placere ei iar ea a avut la randul ei grija de ...

Re: Subiecte de discutie pe mess

din 27 dec 2009 12:53 de secret

SALUT ... cand erammai mic si mie mi se intampla asa cv cand pana at nu aveam nicio prietena si am facut un id secret am folosit poze a altor baieti vorbeam cu fete apoi le ziceam tot pe fata - ce faci , te iubesc si tot asa dupa cateva luni aveam ...

Re: Re: Re: PREZERVATIV RUPT!AJUTOR!!!!!!!!!!!!!!!

din 27 dec 2009 10:41 de MSTE

SI MI-E MI S-A RUPT LOVE+ CELE MAI PROSTE SUNT DUREX EXTRA SAFE E BUN

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ajutorr

din 27 dec 2009 04:47 de and

Vezi ca nu cumva sa ti se scoale si sa ramana asa si dupa anestezie ! :)):devil: (tare ca piatra, iute ca sageata...) La multi ani! ;))

Re: Re: Re: Re: Re: 19 ani si tot singur

din 27 dec 2009 03:39 de vital

Fete cuminti mai rar,sa sti ca in spatele fiecarei femei se ascunde drama ei,alea cuminti de care spui tu au numai demonii in cap,o sa vezi tu cand incep sa se dezlantuie:lol: Incearca sa vb cu ele pe strada,cafenele, mall'uri.etc.te duci si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa

din 27 dec 2009 01:25 de ExoticDream

Eu ti-am raspuns la intrebare.... una este nuanta cand ne gandim la substantive si alta cand avem in vedere verbele... La mijloc este o deficienta a limbii romane, care tinde sa confunde notiunile de dragoste si iubire, dar nu total... In alte ...

Re: Re: Re: Prietenul meu vrea sa facem dragoste

din 27 dec 2009 01:22 de McLove

Ascult-o, incearca sa faci exact cum zice ea. PS: voi la 12 ani vorbiti despre sex? :`

Re: Re: Prietenul meu vrea sa facem dragoste

din 27 dec 2009 01:14 de ExoticDream

Spune-i asa: [b]NU![/b] Te asigur ca va intelege, avand in vedere coapta lui varsta la care l-a apucat dorinta de sex cu o minora "foarte minora"! Sperie-l si tu un pic cu Codul penal, care pedepseste sexul cu minori.... Daca insa nu ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1121 din 3731
«   1 ... 1118   1119   1120   1121   1122   1123   1124 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare