Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sondaj pt baieti: sex cu alta cand ai prietena din 26 dec 2009 19:39 de Assasin
sti ce faci ca sa le inchizi gura le zici da ba fraierilor io nu mam dus pentru ca tzin la ea si in al 2 rand voi o ardetzi pe lactate nici pretena nu avetzi si gt se face liniste
Re: Re: Masturbarea masculina ! din 26 dec 2009 19:32 de unu'
dar placerea...dorinta si cheful meu o sa revina la normal...daca o sa ma masturbez din ce in ce mai rar....?
Re: Fumatul! din 26 dec 2009 18:22 de Assasin
SAlut,
Fumez ocazional si as doi sa stiu si eu daca se vede la analize:| Am auzit ca daca bei lapte se curata sangele. Fumez o tigare o data la o sapt:)Si beau in fiecare si lapte si mancnc lactate.[/quote nu iti va iesi da mai bn ca sa fi sigur ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fi din 26 dec 2009 17:59 de WitchKing
Atentie! E o intrebare care mi-a venit in timp ce lucram. :)
Daca suntem de acord ca “dragoste” si “iubire” inseamna cam acelasi lucru, atunci de ce spunem cu atat de multa usurinta ca ne-am indragostit de cineva si atat de greu ca iubim pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fi vese din 26 dec 2009 17:02 de McLove
Pai, degeaba simti, daca nu ai curaj sa ii spui persoanei iubite.
Ea va avea impresia ca nu este iubita. Aici trebuie sa ii arati, sa vada ca este iubita. :,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 34 de ani din 26 dec 2009 17:00 de McLove
Aici te contrazic, nu e inteligenta, e prostie.
Are 34 de ani, naste la 40 de ani. Copilul cand o sa aiba 20 de ani, ea moare. Foarte frumos, inteligenta asta creaza prostie. :ok:
Inteligenta nu inseamna sa ai 10 pe linie la scoala. Trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virgina la 34 de ani din 26 dec 2009 16:53 de ExoticDream
O femeie inteligenta are astazi un pic mai multe idealuri in viata in afara de cel al intemeierii unei familii, nu mai suntem in comuna primitiva. Chestia cu organizarea cuibului si perpetuarea speciei apar si ele acolo, undeva, in lista femeii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fi vesel cand.. din 26 dec 2009 16:34 de McLove
Exotic, sa incercam logic..
Eu sunt cu o fata de un anumit timp, ne iubim etc.
Eu ii zic din 10 in 10 minute "te iubesc!", ea imi raspunde. (nu conteaza asta)
Apoi ii zic: "simt cum dragostea pentru tine creste in fiecare zi","in fiecare zi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fi vesel cand...? din 26 dec 2009 16:29 de ExoticDream
Substantivele [i]"dragoste"[/i] si [i]"iubire"[/i] au relativ aceeasi semnificatie, la verbe sunt exista unele diferente. [i]A te indragosti[/i] marcheaza inceputul unui sentiment, punctul 0,1.... dincolo de care se poate intampla unul din ...
Re: Re: #Avansarea in lumea modeling-ului din 26 dec 2009 16:09 de ExoticDream
Eu am incercat chestia asta impreuna cu o colega pe la 14 ani. Am invatat "tehnica" mersului pe podium, un pic de machiaj si, dupa vreo doua saptamani, cica ar fi trebuit sa mergem la o prezentare de moda undeva la mare si acolo ne-am fi luat ...
Re: Re: Re: Avort medicamentos? din 26 dec 2009 15:46 de sweety16
Problema e ca din cauza faptului ca a uitat omoara un suflet nevinovat...si n-ar gfi prima oara cand o face.Daca uitate si avea ceva minte ori se abtinea ori folosea prezervativul...
Re: Re: Re: Re: Virgina la 34 de ani din 26 dec 2009 15:43 de sweety16
Ok...Si cu ce te incalzeste faptul ca ai o cariera si tot confortul muncind de dimineata pana seara daca nu te si bucuri de viata? Daca nu ai iesit in adolescenta cu pritenii, nu te-ai distrat, nu ai avut o relatie, nu ai iubit? Esti fericita ca ...
Re: Am uitat sa iau pilula anticonceptiona din 26 dec 2009 14:19 de simosimina
Şi eu am uitat într-o lună să iau o pastilă şi nu am păţit nimic. Ideea e să nu mai omiţi încă una luna aceasta!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa fac? din 26 dec 2009 14:17 de simosimina
el e mai special..dacă se rade îi dispare părul pe vecie=))
Re: Re: Re: Re: Re: cum sal cuceresti? din 26 dec 2009 14:08 de McLove
Do you speak Romanian?
Re: Re: Re: Re: cum sal cuceresti? din 26 dec 2009 13:59 de Deny
[b]Dragostea:[/b]
E ceva frumos va!
Numa sentimentu tre sa fie reciproc...:>
ca altel e o prostie
:))
cum zike gya acolo mai sus...
e ceva foarte frumos numa k tre sa iubesthi da sa si fhi iubit:>
...
Shi daca iubesti si inseli e ok
=))
pt ...
Am uitat sa iau pilula anticonceptiona din 26 dec 2009 13:48 de schwarzzz
scuzati-ma..cam in aceeasi situatie sunt si eu..iau de 4 luni mercilon,si luna asta am uitat a 8-a pastiluta,nu am luat-o la ora 21 am luat-o la 8 dimineata..dar aseara m-am culcat cu prietenul meu,e posibil sa raman?am citit pe prospect si spune ...
Re: Re: Re: Re: Re: cum sa fac? din 26 dec 2009 13:34 de basturk
amice, lasa-ne cu stiinta ta cu tot.noi nu citim carti aici, ci vorbim din experienta.mergi la biblioteca, citeste cate o carte si apoi povesteste-o in oglinda, ca pe noi nu ne fascinezi, pe bune.
si ce spune simo este adevarat.si eu am folosit ...
Re: Computer nou, bun si performant din 26 dec 2009 13:27 de ASUS
Procesor:
Intel Core 2 Duo E7500, 2930 Mhz, FSB 1066 Mhz
Mem:
Corsair Dominator 4 GB, CL4, 1066 Mhz
HDD:
Samsung Spinpoint 1.5 TB SATA2 32MB buffer.7200 rpm
Placa de baza:
ASUS P5Q Turbo, FSB 1066/1333/1600 Mhz, NorthBridge: Chipset ...
Re: #Avansarea in lumea modeling-ului din 26 dec 2009 13:14 de simosimina
Acum vreo 4-5 ani am făcut şi eu o şcoală de modelling...în fine eu nu puteam să fiu model (din cauza înălţimii), dar eram folosită pentru fotografii.
Normal că eram entuziasmată..ca orice fată nouă în acea lume... Plimbându-mă ...
Pagina 1123 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
22 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |