Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: prietenul meu vrea sa facem dragoste

din 29 dec 2009 00:54 de Meow

TJ are dreptate.Nush ce zic altii,dar la baieti p la varsta asta cam le urla hormonii.Lasal in laba lui.Nu te pune la mintea lui.Poate sa zica ce vrea.Chiar te intereseaza asa mult?

Re: Re: Re: 32 ani virgin

din 29 dec 2009 00:46 de Meow

Vad ca sunteti pusi pe glume mai toti.Nu il avutati deloc.Nenea de 32 de ani.Incearca sa-ti faci o viata sexuala.Motivele ar fii: ori nu ai prieteni,o viata sociala bine stabilita,sau dimpotriva ai multi prieteni dar nu ai curajul.Femeile dupa ...

Re: Re: Re: Masturbarea la fete

din 28 dec 2009 23:10 de sweety16

Huh...pana la urma, in opinia ta, pot fii virgini sau nu?Te contrazici singur...:,

Re: Re: Re: Masturbarea la fete

din 28 dec 2009 23:03 de McLove

Cine te-a mintit ma? Un baiat/fata e virgin/a pana cand are primul contact sexual. Nu atunci cand se masturbeaza!! :ok:

Re: Re: Masturbarea la fete

din 28 dec 2009 23:00 de ionutzxxx

lol baieti nu pot sa fie virgini. isi pot da seama ca sunt virgini daca ata de pe penis este intacta esti virgin daca e rupta nu mai esti

Re: 32 ani virgin

din 28 dec 2009 22:55 de McLove

Doresti sa te dezvirgineze vreo fata de pe forum? Ce sfat sa iti dau, daca tu nu ai zis care iti sunt defectele? :`

Re: Sex oral ??

din 28 dec 2009 22:54 de miky27

draga mea in primul rand trebuie sa fi tu...trebuie sa discuti cu partenerul tau ca nu esti totcami >as> la capitolul asta...cu siguranta te va ajuta si el ff mult..nu ai nevoie de niste reguli sau tactici totul vine de la sine...daca ai zis ...

Re: Re: Re: SEX ORAL -> CANCER ... ?

din 28 dec 2009 22:51 de McLove

Ce articole ma? Sigur nu te-ai uitat la vre-un film SF? Nu am auzit de asa ceva. Ala de a zis asta, e degeaba.

Re: Re: Re: SEX ORAL -> CANCER ... ?

din 28 dec 2009 22:49 de Tobias

Prietene daca o iei pe romaneste... ti`e teama sa dai la muie? nu sunt riscuri de cancer daca faci sex oral sa sti...rlx... cam toate fetele ar avea cancer in cazu asta ;) ceaw

Re: Perversiune sau fantezie?

din 28 dec 2009 22:46 de miky27

da o idee destul de nebunatika...problema este ce satisfactie are ea ca te vede cu un barbat in pat??e ff ciudat...daca e asa este o pervesiune mai mult decat fantezie...te-ai gandit vreodata daca ea isi doreste cunva cu totul alceva so faca ea cu ...

Re: Re: SEX ORAL -> CANCER ... ?

din 28 dec 2009 22:36 de Negru

Pai sunt chiar foarte multe articole.....care sustin ca ar putea sa apara cancerul....... Tot felul de studii al americanilor, englezilor, rusilor...... si cica femeia ar face un cancer mai usor..(care s-ar dezvolta mai greu)....si ar putea ...

Re: Insarcinata, dupa petting?

din 28 dec 2009 22:35 de miky27

petting cuvantu acesta insemna orce fara penetrare..daca te-a atins putin si avea putina sperma pe deget nu cred sa te lase insarcinata mai ales ca era in periaoda aceeia....dar cel mai bine iti faci un test de sarcina si esti sigura

Re: 32 ani virgin

din 28 dec 2009 22:32 de sweety16

Littlecock, daca si panaramele au ajuns "doamne de lux"...oricum daca n-ai reusit pana l varsta asta totusi iti recomand doamnisoarele de pe centura.... Oricum cateva sfaturi de pe un forum nu-ti vor fi de folos pentru a-ti incepe viata ...

Re: Re: Re: Prietenul meu considera sexul oral sca

din 28 dec 2009 22:29 de sweety16

Esti primul baiat pe care-l aud ca zice asta. Dar totusi, de ce nu-ti place sa ti se faca oral?

Re: Re: Re: Re: Re: Cel mai nebunesc loc in care a

din 28 dec 2009 22:28 de miky27

a e oki..am dat doar o parere in legatura cu articolu...eu asa sunt si nu imi e rusine sa zic..sunt o femeie plina de adrenalina vreau mereu si mereu ceva nou...nu as putea sta cu un barbat care sa nu fie si el la fel...si daca si el e la fel ...

Re: Re: Re: Re: Prima relatie sexuala...!

din 28 dec 2009 21:56 de Baiatu'

Logic ca o s-o penetrez prima data cu grija..... ...desi nu a avut nici prietena mea vreo relatie sexuala.....se pare ca prima a noastra... va fi un mic compromis pentru noi....... o s-o doara si va trebui sa-i rup himenul.(daca va fi ...

Re: Re: Re: Re: Prima relatie sexuala...!

din 28 dec 2009 21:56 de McLove

Desteptule, atunci de ce p... mea mai intrii aici ca sa intrebi? :wacko: Da, mi-a placut sa incep atunci. Daca iti spun 2 BTS-uri, zici ca sunt acadele. :rolleyes:

Re: Felatie...ce parere aveti???Sunt ingrijorata!!

din 28 dec 2009 21:53 de miky27

draga mea nimik nu te ridika in ochii unui baiat daca baiatu nu te are al suflet...din tot ce am citit eu el se foloseste de tine...daca te iubea cu siguranta isi dorea o relatie cu tine 2 ani este mutl pt intlniri,sex si altele fara a fi o relatie ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in pat

din 28 dec 2009 21:44 de McLove

Daca v-ati plictisit, eu va recomand sa o faceti in cap. Atunci, gravitatea va juca si ea un rol important. PS: vorbesc serios! :,

Re: Re: Re: Re: Re: Plictiseala in pat

din 28 dec 2009 21:38 de sweetgirl16

Astea da idei :love:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1116 din 3731
«   1 ... 1113   1114   1115   1116   1117   1118   1119 ... 3731   »

loading...