Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Dilema ! din 5 ian 2010 18:52 de Incepator
Nu ma, eu am pus pariu cu cineva pe aceasta teorie . ( asta una la mana )
Si prietena mea ii are moi , intelegi tu ? :-` ( a doua la mana )
Daca nu intelegi nu e nimic, de asta zic, mai ia o bere !:rolleyes: .
Re: Re: Re: Re: Voua fetelor va place sexul oral? din 5 ian 2010 18:20 de bianka_plugaru
e foarte bine sa ne satisfacem partenerul...eu sunt cu partenerul meu de 3ani....si pana in prezenti-am indeplinit orice dorinta si fantezie sexuala...bine...asta ....a depins de el..nu a avut cine stie ce fantezii...dar daca el ma satisface...atunci ...
Re: Re: Re: Re: sperma inghitita din 5 ian 2010 18:16 de bianka_plugaru
pei nu are un gusr special...+ca nu face rau....asa ca.....daca aveti posibilitatea ....nu dati inapoi....plus de asta...cand va vedeti partenerul satisfacut...uracndu-se pe pereti de placere...crede-ma ca uiti si ..de tot....:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 ian 2010 17:45 de ThT
Fiecare face cum crede,pana la urma e viata ta:ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 ian 2010 17:41 de Coco1st
ok daca tot e pe tema asta vreau sa dresez si eu o intrebare...
Eu sunt tipul de baiat caruia ii place sa puna suflet in tot,iar in ceea ce priveste relatiile cu fetele nu am experienta prea vasta insa au fost 2 situatii in care am avut ocazia si ...
:)))) din 5 ian 2010 17:22 de carllos_ro
la noi in romania se gasesc doua rase de femei materialiste si nematerialiste :)))
- materialiste:acestea se gasesc prin cluburi,baruri etc.(pun botu din prima daca ai o masina si putina benzina in rezervor)
-nematerialiste:acestea nu se uita la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 5 ian 2010 16:57 de LastWizz
Cred ca in vaita mea nam citit cat am citit pe forumul acesta:) Nu pot sa va zic decat FELICITARI si nu la caterinca . de ce? pentru ca dintre toate forumurile de genul mi se pare cel mai serios.nu stiu daca am postat unde trebuia dar ...felicitari ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amandoi 14 ani... din 5 ian 2010 16:27 de Manilla
Iubirea ..dupa parerea mea..este un sentimemt profund...care atunci cand nu este reciproc...iti vine sa te dai cu capu d pereti...dar cand e reciproc...simti ca zbori...cand esti cu acea pers....este cel mai profund sentiment ...daca este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Amandoi 14 ani... din 5 ian 2010 16:04 de baby
confunzi [i]starea de "indragosteala"[/i] cu iubirea:)
Re: Re: Re: Re: Mai mult decat intim din 5 ian 2010 15:55 de Manilla
Vorbeam mai devreme cu a mea pritena pe mess.Isi face si ea griji pentru diseara, asta e bine, pentru ca nu sunt singurul. Oare cu ce sa ma imbrac, cred ca o sa dau o fuga pana in piata sa imi cumpar o pereche de tenisi ( de aia gumati) si o pereche ...
Re: Re: Amandoi 14 ani... din 5 ian 2010 15:44 de AaLlEeXx
Da, iti dau drepate, cherry dream...dar, oare de ce copii de varsta...mea, 14 ani cand se combina, se cearta repede?
Re: Mai mult decat intim din 5 ian 2010 15:34 de simosimina
în primul rând ai copiat într-un fel titlul jurnalului meu........
în al 2lea rând, next time gagica ta o să te pună pe tine să tai nenorocita aia de gonflabilă...
în al 3lea rând..tu vb serios că vrei să-ţi achiziţionezi una ...
Mai mult decat intim din 5 ian 2010 15:28 de Manilla
Jurnal de bord:
Star date: 05.01.2009
Ma aflu intr-o galaxie neexplorata pana in prezent, cred ca o sa o numesc "Gonflabia", tocmai trec print-o mare nebuloasa, incerc sa aflu daca merita sau nu sa imi achizitionez o papusa gonflabila ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce culoare a ochilor si a din 5 ian 2010 15:23 de LoopStar
[b]Fuse' o gluma ? :([/b]
Re: Re: Re: Re: Re: Ce culoare a ochilor si a paru din 5 ian 2010 15:15 de McLove
Era mai grav daca te simteai ... constipat. :ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intim... din 5 ian 2010 15:10 de simosimina
:lol: mulţumesc frumos :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: intim... din 5 ian 2010 15:07 de Manilla
Te rog nu plange, ca acum chiar ma faci sa ma simt prost :(
Uite un buchet de flori virtual :flowers: de la mine, chiar daca stiu ca nu iti place.
Poate iti revine zambetul, pana una alta, esti invitata sa-ti dai cu parerea la noul subiect ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dis din 5 ian 2010 14:17 de McLove
:lol::lol::lol::lol:
Nu mai pot!! :lol:
BASHED!! :devil:
Re: Dilema ! din 5 ian 2010 14:05 de AaLlEeXx
Nu cred ca are vreo importanta.:~*
Re: Re: Intamplare...Ciudata` din 5 ian 2010 14:02 de AaLlEeXx
Mdeea..:) Nu stiu...vad eu, dar, nu cred ca ...mai sunt interesat de ea...
Pagina 1094 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |