Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re din 6 sep 2009 17:40 de Iustina
Am 13 ani. Si da avea mana inauntru.
Ok,mmultumesc mult.
Dar daca mi-a venit cilu ca lumea mai exista vreo sansa sa fiu insarcinata?...
Re: Re: Dezvirginarea la fete ....... din 6 sep 2009 16:19 de sweety16
Nu prea inteleg ceva...majoritatea fetelor de varsta asta le aud ca au prieteni de 19 20 ani...ok.Dar atunci cand va combinati cu baiatul respectiv nu va ganditi si la ce o sa urmeze?Ce credeti ca unu de 19 ani ar sta cu o pustoaica de 14 15 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Matematica şi sexul din 6 sep 2009 10:50 de Pasaroi_Cuminte
Ba da. E vorba de combinatorica “intereselor” :lol:
Eu am spus [i] principalele[/i] defecte nu toate defectele.
Chestia asta se intampla atunci cand nu exista un interes deosebit in cunoasterea
partenerului.
Pe baza carui ...
Re: Metoda Calendarului din 6 sep 2009 10:43 de Valentina
Daca ai ciclul regulat poti face sex cu 5 zile inainte,si cu 5 zile dupa ciclu.Dar inainte nu te sfatuiesc,ca nu se stie daca iti vine chiar in ziua care te astepti u, dar cel mai sigur esti de 4 zile.
Re: Re: Re: Re: Re: n-are cum sa fie adevarat din 6 sep 2009 09:59 de Sorinexpert
CreD Ca Nu TE ReFEReAi La Mine Nu?
Stai Calm oriCum Stiu Mai MultE Ca TIne;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu aproape 18..ea din 6 sep 2009 08:34 de shnanegen
no OFFENCE taken..felu in care scriu este irelevant mai ales dak nici tu nu eshti mai breaz k mn asha k te rog oferami opinia ta despre subiect sh nu despre altcv..
poate k am mentalitate de cocalar..de asta am sh apelat la acest forum..poate ...
sper ca ma yubeste din 6 sep 2009 08:17 de adelina34
eu al iubesc dar trebe sa aflu daca ma iubeste si el:love::heart::~*:,
Nevoia de becuri alimentate la curent continuu... din 6 sep 2009 03:11 de ExoticDream
Nu cred ca fiinta umana poate functiona pe principiul releului: daca schimbi pozitia comutatorului, gata, se aprinde beculetul; daca nu, nu. Chiar daca ar fi asa, sa nu uitam pierderile... in conductoare (datorita delta_d si... delta_t), intensitatea ...
Re: Re: Re: Ori is prost , ori is prost ... din 6 sep 2009 03:03 de andylarwing
plus k te mai si trezesti cu 2 palme:devil:
Re: Re: Re: Re: Matematica şi sexul din 6 sep 2009 02:50 de ExoticDream
Cuibar, necuibar, de ce tocmai combinari (doar nu vorbim de [i](k+1)-some[/i])?!? Nu prea are sens metafora, domnule matematician-poet...
De scanat, il scanezi cat de bine poti, insa nu ai cum sa-i vezi toate defectele inainte de a avea ...
Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cine din 6 sep 2009 02:32 de andylarwing
sunt de acord cu camy :D
conteaza mult sa fi mai aproape de ea si sa o susti mai mult la greu :,
Re: Re: Re: Re: Re: n-are cum sa fie adevarat din 6 sep 2009 02:24 de andreiu21
UUu, Geniala idee!
:lol:
Sigur nu crezi ca e mai bine sa se taie cu lama si sa se arunce de pe bloc?!:ermm:
Re: Re: Super emergency- the condom din 6 sep 2009 02:16 de andreiu21
As alege eventual doar dintre Durex si Love plus...
Durex are o gama mai variata in chestii de genul:marimi, forme, prezervativ cu spermicid, cu lubrifiant in plus, striatii, efect de caldura si mai stiu eu ce...
Pe cand LovePlus e mai variat la ...
Re: Re: Re: Re: n-are cum sa fie adevarat din 6 sep 2009 02:07 de ExoticDream
Daca tot sunteti panicati la culme, pana sa va invete Androneasca felul in care se ruleaza prezervativele puneti si voi de-un miting ceva, ca tot sunteti in vacanta si n-aveti ce face....
P.S. Am auzit ca aia de la inspectoratele scolare au ...
Re: As fi putut ramane gravida? din 6 sep 2009 01:56 de ExoticDream
Stai linistita, e ok. Doua menstruatii normale si un test de sarcina negativ dupa joaca aceea nu-ti sunt suficiente? Totusi.... daca tot realizezi ca nu esti informata, pune mana si studiaza ca lumea problema daca va jucati de-a mama si de-a ...
Re: Re: Re: masturbarea anala din 6 sep 2009 00:57 de adialina69
prietene cred ca vorbesti din carti , eu am placeri anale de multa vreme si am facuto fara restrictii - asa ca chestia cu sficterele e inventata de o experta ca simina , te rog sa nu fi acuzat de plagiat ...[Daca nu stiti de ce vorbiti ? aaa - sa ...
Re: Ma masturbez de ciuda!!! din 5 sep 2009 23:28 de blondy
eu sunt fata..stai chill...am iubit d 4 ani am 20 ani si tot ma masturbez pt k simt nevoia...desi facem dragoste de minim 3-4 ori/saptamana, nu ma pot abtine..e k un drog..nush c sa fac, kiar nush..si am o metoda ciudata :) adik n-am mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nu stiu ce sa fac din 5 sep 2009 22:36 de crisexpert
in cazul asta nu are importanta daca-i de la tara sau de la oras (ai zis ca-i prima pe clasa, deci nu o poti trata ca pe o taranca "claisca" ce e fraiera sau se teme de baieti - nu sariti pe mine ca procentul de fraierism si teama de baieti e mai ...
Re: Am nevoie de sfaturi !!! din 5 sep 2009 22:00 de dorinda
Faptul ca in orasul in care locuiti sunt conflicte intre romani si maghiari nu este un motiv de despartire. Va puteti muta ca doar Roamnia este care, nu? Propune-i varianta asta si vezi ce zice. Daca refuza, este clar ca motivele lui sunt cu ...
Re: Orgasm la masturbare si sex din 5 sep 2009 21:31 de crisexpert
nu stii ce sa alegi intre astea doua si o vrei pe aia mai placuta?:lol:
Pagina 1282 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
34 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |