Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Baieti, ce fete preferati?

din 7 sep 2009 18:44 de matei

brunetele si satenele cu pielea alba si naturala. in acest fel ii ies ochii (daca se poate negrii de carbune) in evidenta. frumusete pura, uneori cuminte, alteori rea :devil: .. par inchis si ten deschis, iarna cand ninge.... tente nordice.... ...

Re: Sa incerc sau nu??

din 7 sep 2009 18:24 de tinkerbell

eu iti dau un sfat: sa abordezi cumva subiectul asta cu ea de undeva de departe astfel incat sa il atingi delicat si vezi ce parere are ea despre asta, cand vei afla parerea ei vei sti c sa faci...iti spun ca e cel mai bn, asha a procedat si my ...

Sa incerc sa fiu mai indraznet sau nu??

din 7 sep 2009 18:21 de Stefan

SALUT,VOI INCEPE PRIN A VA SPUNE CA SUNT CU O FATA DE APROXIMATIV 3 SAPTAMANI,AM 22 ANI IAR EA 19 ANI. TOTUL DECURGE BINE PANA ACUM,DAR MA GANDESC SA MERG SI EU MAI DEPARTE,LA ATINGERI MAI SENZUALE,SA II PUN MANA PE SANI,PE FUND,SIMT NEVOIA SA FAC ...

Re: Re: Re: Intrebare .Va rog sa raspundeti..

din 7 sep 2009 18:03 de simosimina

Eu nu gândesc aşa...sunt femeie dar nu gândesc cum spui tu mai sus. Pentru mine sexul este foarte important într-o relaţie. Dacă sexul nu merge..atunci..parcă nimic nu merge. Degeaba spui tu că bărbatul e mai mult cu sexul..că eu sunt ...

Re: Re: Intrebare .Va rog sa raspundeti..

din 7 sep 2009 17:57 de Balkan

barbatul in primul rand...un barbat nu e fericit intr-o relatie daca nu face sex cu partenera, sau daca sexul este nesatisfacator... sa nu ma intelegeti gresit, si pentru femei este o placere a face dragoste, dar ele sunt fericite daca au parte de ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai esti virgin

din 7 sep 2009 17:37 de Pasaroi_Cuminte

Taxele ? cu 60 % iti mai iei si asta : http://www.seriouswheels.com/pics-2010/def/2010-Ford-Mustang-Red-Front-Angle-Top-Up-1920x1440.jpg :,:,

Re: Re: Baieti, ce fete preferati?

din 7 sep 2009 17:23 de Coswin

Brunetele ... mie imi plac deoarece par mai sexy mai provocatoare ... nu prea imi plac blondele :mellow: si urasc roscatele :x:x:x daca as avea o prietena roscata as pune-o sa se vopseasca daca e :cat::cat::cat:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nu mai esti virgin/a?

din 7 sep 2009 15:36 de crisexpert

Daca imi revine si mie 60% din ei am cu ce plati taxele:rolleyes:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am

din 7 sep 2009 15:33 de sweety16

Asa...cheam-o la tine daca esti singura si incearca sa pari sigurpe tine si sa treci direct la actiune dara sa o mai intrebi.Iti vei da seama din reactia ei daca vrea sau nu Tu o iubeai...ea nu.Nici nu ai sarutat-o.Cat timp ai stat cu ea?O ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Par pe penis

din 7 sep 2009 15:17 de andreiu21

Incearca, apoi spune-ne.:devil:%%-

Re: Re: Re: Re: Re: Par pe penis

din 7 sep 2009 12:54 de crisexpert

oare daca le dai foc ce se intampla?

Re: Re: chestii la care nu ma pricep...

din 7 sep 2009 12:43 de cristy

deci .. eu unu cred ca exista niste spermatozoizi "rataciti" doar din al 2-lea numar . pentru ca e clar , mai raman pe interior ceva... cred :)) sunt la inceput si vreau sa caut argumente pt a scapa de "pelerina de ploaie"!.:))daca stie cine si ...

Re: Re: chestii la care nu ma pricep...

din 7 sep 2009 12:43 de cristy

deci .. eu unu cred ca exista niste spermatozoizi "rataciti" doar din al 2-lea numar . pentru ca e clar , mai raman pe interior ceva... cred :)) sunt la inceput si vreau sa caut argumente pt a scapa de "pelerina de ploaie"!.:))daca stie cine si ...

Re: Re: Re: Re: Eu 14 ani, el 20, vreau sex.....

din 7 sep 2009 12:20 de baby

ar trebui. dar daca pe ei nu ii duce capul la mai mult ce vrei? isi cauta o "ubi" de 14 ani pe care o duce usor cu zaharelu si isi face si omu treaba. deja cu una de 20 de ani i-ar fi greu. aia stie mai multe,are pretentii mai mari...alta ...

Re: Re: Re: Eu 14 ani, el 20, vreau sex.....

din 7 sep 2009 12:04 de Black_06

:lol::lol::lol:.....cum dracu' va prostesc astia asa :lol::lol:... WTF,nu imi vine sa cred,observ din ce in ce mai mult ca tipii trecuti de 20 cauta pustoaice sub 15 ani..:blink::blink:,chiar asa lipsiti de demnitate am ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 7 sep 2009 11:45 de Pasaroi_Cuminte

http://www.freewebs.com/olegyugorski/dagger2.jpg De la ascendentul in leu mi se trage "fetisul" asta. :~* Si totul sa se desfasoare pe opera Spargatorul de b(n)uci. Stia el Tchaikovsky ce stia. :cat: Ar mai fi Barbierul din ...

Re: Nu mai esti virgin/a? Adio scoala! :))

din 7 sep 2009 11:20 de simosimina

Am citit şi eu chestia asta zilele trecute pe net, dar nu cred că ar pune în aplicare asta... Cu drepturile omului cum ar rămâne? Nu au voie să facă asta.. Şi dacă prin reducere la absurd ar face chestia asta...ar rămâne super ...

Re: Nu mai esti virgin/a? Adio scoala! :))

din 7 sep 2009 09:57 de Pasaroi_Cuminte

Eu in locul lor, as pune taxe. flirt cu colega de banca=50 euro sex cu colega de banca=100 euro flirt cu profesoara=450 euro sex cu profesoara : cu profa de romana =500 euro cu profa de mate=950 euro cu profa de info=1000 euro cu profa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea la fete .......

din 7 sep 2009 09:48 de spirea1st

Sa imi spui si mie dupa ce o faci cu el daca ti-a dat papucii:D.ok??Si atunci o sa iti dai seama ca fost pe interes si o sa imi dai dreptate.;)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am o d

din 7 sep 2009 05:31 de FoXX

Daca o intreb tu nu crezi ca va incepe sa rada sa ma ia la mijto iti dai seama....u ce ai face in locu ei?

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1280 din 3731
«   1 ... 1277   1278   1279   1280   1281   1282   1283 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare