Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Decalotarea penisului din 9 sep 2009 20:39 de zaandrei
Este o senzatie destul de neplacuta sa ii schimb pozitia in chiloti acum.:unsure: . Si mai e si alta problema ca ti se deregleaza cand ti se scoala daca vezi o bunaciune:-`. Sincer stiu ca suna destul de ciudat si nu e nevoie sa ma luati la ...
Problema penis din 9 sep 2009 20:33 de anomiM
Se ofera cineva sa imi arate o poza cu penisul lui. Cineva care are 14 ani ca si mine. As vrea sa vad cum arata si daca al meu nu este prea mic. Daca vreti pot sa va fac o poza cu al meu. Daca nu vreti in public trimiteti-mi un mail. Va las eu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Decalotarea penisului din 9 sep 2009 20:17 de anonymus
sunt destul de sigur k de la asta e...fiindk asa o tineti si in chiloti..in jos...si asa s-a 'obisnuit'...poate daca incercati s-o faceti sa stea in sus in chiloti se 'obisnuieste' asa cu timpul...nush k la mn nu e asta problema...problema e la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Decalotarea penisului din 9 sep 2009 20:17 de anonymus
sunt destul de sigur k de la asta e...fiindk asa o tineti si in chiloti..in jos...si asa s-a 'obisnuit'...poate daca incercati s-o faceti sa stea in sus in chiloti se 'obisnuieste' asa cu timpul...nush k la mn nu e asta problema...problema e la ...
Re: sunt eu de vina sau el??? din 9 sep 2009 18:47 de sweetgirl16
Parerea mea e ca el are probleme mai ales daca i-ai facut si oral...:love: l-ai intrebat daca i s-a mai intamplat asa ceva?
Re: Mai sunt virgina? din 9 sep 2009 18:40 de sweetgirl16
Nu mai esti virgina:love:
Re: Re: Virgin la 21 de ani. din 9 sep 2009 18:33 de mandarina
si ce daca esti inca virgin?!
trebuie s alasi viata sa treaca pe langa tine din cauza asta? sa te inchizi in tine?
iesi afara..distreaza-te..si:-" poate poate o sa dai peste o fata;;)
bafta:*%%-
Re: Orgasmul este atins mai greu de fete? din 9 sep 2009 18:30 de sweetgirl16
Din pacate noi fetele nu ne putem bucura foarte repede de orgasm pt ca il atingem cam greu...pff asta e dar daca partenerul stie sa te satisfaca e mult mai bine:love:
Re: Re: Decalotarea penisului din 9 sep 2009 16:23 de anonymus
In chilotzi....cum iti sta...in sus sau in jos?
Re: Re: Re: Decalotarea penisului din 9 sep 2009 16:20 de anonymus
Salut tuturor...au trecut cateva luni de la postul meu anterior pe forum...acum am 16 ani..si tot aceeasi problema..si se pare k nu sunt singurul :unsure:
Multumesc pt. raspunsuri Skate.
Dupa cautari mai amanuntite am gasit asta : ...
Re: Re: Re: Re: ? din 9 sep 2009 16:12 de Cosrmin
Am nevoie de ajutor.?Am o prietena de 1 an si jumatate,am facut dragoste cu ea si totul e ok dar de la un timp de ficerae daca cand facem dagoste ea pare nesatisfacuta dar cand am intrebat-o ea aspus ca mi se pare mie.Va rog,ajutati-ma,spuneti-mi cum ...
Virgin la 21 de ani. din 9 sep 2009 16:08 de doi
Ca o mica paranteza inainte sa incep: mi se pare ironic "sectorul" unde am ales sa postez, "Viata sexuala"...care viata sexuala? :~*
Anyhuh...dupa cum probabil v-ati dat seama din titlu' am 21 de ani si sunt virgin. Problema mea ar fi ca sunt ...
Re: Mai sunt virgina? din 9 sep 2009 14:24 de sweety16
Nu cred ca mai esti...nici moral nici fizic.
Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste penisul? din 9 sep 2009 14:16 de SKYY
In 2 luni fac 18 ani ... sunt combinat cu o fata super dotata .... intelegeti voi .. o am in erectie de 21 ... 22 dar nu sunt multumit de grosime .. am 1 ,98 metri si 95 KG , si mie rusine ca fata respectiva banuiesc ca se asteapta la ceva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce mai ameteala intr-un pa din 9 sep 2009 14:16 de sweety16
Nu e cel mai sanatos la 19-20 deoarece risca sa faca niste nodului la san...cel mai potrivit ar fi pe la 17.
Re: Re: ? din 9 sep 2009 13:04 de SorinExperT
cRed K Ar fi mai BinE Ca Tu Sa ConSulTi ,Ca Ea A ScRis FB;)
AR PUTEA FI INSARCINATA ? din 9 sep 2009 11:18 de alinautza
am sa vin inca o data cu o intrebare asemanatoare ,dar de data aceasta pt o prietena..
Are 16 ani si s-a hotarat sa se culce cu iubitul sau ,neprotejat.Era la sfarsitul cicluluilui menstrual(mai curgea doar oleaca),si s-a culcat cu ...
Re: Re: Re: Sunt plictisitor! din 9 sep 2009 10:19 de pacpac
daca si la discutiile srioase tu plictisesti omul,orivb numai prostii ori vb prea mult si logic se sictireste persoana respectiva.
Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare .Va rog sa raspundet din 9 sep 2009 10:05 de pacpac
excluzand fanaticii religiosi,ce te face sa crezi ca o relatie este solida daca sexul este praf?
Re: Varsta primului sarut din 9 sep 2009 08:45 de Z
sunt fata.
primul sarut la 16 ani. el avea 22. a avut o surpriza pentru mine.. sa`mi arate barajul.ca stia ca n`am mai fost. deci m`a dus la baraj, afara din oras, cu masina.. am stat noi pe`acolo la povesti, alea alea.. el stia ca n`am mai ...
Pagina 1277 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
47 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||