Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Decalotarea penisului din 9 sep 2009 20:17 de anonymus
sunt destul de sigur k de la asta e...fiindk asa o tineti si in chiloti..in jos...si asa s-a 'obisnuit'...poate daca incercati s-o faceti sa stea in sus in chiloti se 'obisnuieste' asa cu timpul...nush k la mn nu e asta problema...problema e la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Decalotarea penisului din 9 sep 2009 20:17 de anonymus
sunt destul de sigur k de la asta e...fiindk asa o tineti si in chiloti..in jos...si asa s-a 'obisnuit'...poate daca incercati s-o faceti sa stea in sus in chiloti se 'obisnuieste' asa cu timpul...nush k la mn nu e asta problema...problema e la ...
Re: sunt eu de vina sau el??? din 9 sep 2009 18:47 de sweetgirl16
Parerea mea e ca el are probleme mai ales daca i-ai facut si oral...:love: l-ai intrebat daca i s-a mai intamplat asa ceva?
Re: Mai sunt virgina? din 9 sep 2009 18:40 de sweetgirl16
Nu mai esti virgina:love:
Re: Re: Virgin la 21 de ani. din 9 sep 2009 18:33 de mandarina
si ce daca esti inca virgin?!
trebuie s alasi viata sa treaca pe langa tine din cauza asta? sa te inchizi in tine?
iesi afara..distreaza-te..si:-" poate poate o sa dai peste o fata;;)
bafta:*%%-
Re: Orgasmul este atins mai greu de fete? din 9 sep 2009 18:30 de sweetgirl16
Din pacate noi fetele nu ne putem bucura foarte repede de orgasm pt ca il atingem cam greu...pff asta e dar daca partenerul stie sa te satisfaca e mult mai bine:love:
Re: Re: Decalotarea penisului din 9 sep 2009 16:23 de anonymus
In chilotzi....cum iti sta...in sus sau in jos?
Re: Re: Re: Decalotarea penisului din 9 sep 2009 16:20 de anonymus
Salut tuturor...au trecut cateva luni de la postul meu anterior pe forum...acum am 16 ani..si tot aceeasi problema..si se pare k nu sunt singurul :unsure:
Multumesc pt. raspunsuri Skate.
Dupa cautari mai amanuntite am gasit asta : ...
Re: Re: Re: Re: ? din 9 sep 2009 16:12 de Cosrmin
Am nevoie de ajutor.?Am o prietena de 1 an si jumatate,am facut dragoste cu ea si totul e ok dar de la un timp de ficerae daca cand facem dagoste ea pare nesatisfacuta dar cand am intrebat-o ea aspus ca mi se pare mie.Va rog,ajutati-ma,spuneti-mi cum ...
Virgin la 21 de ani. din 9 sep 2009 16:08 de doi
Ca o mica paranteza inainte sa incep: mi se pare ironic "sectorul" unde am ales sa postez, "Viata sexuala"...care viata sexuala? :~*
Anyhuh...dupa cum probabil v-ati dat seama din titlu' am 21 de ani si sunt virgin. Problema mea ar fi ca sunt ...
Re: Mai sunt virgina? din 9 sep 2009 14:24 de sweety16
Nu cred ca mai esti...nici moral nici fizic.
Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste penisul? din 9 sep 2009 14:16 de SKYY
In 2 luni fac 18 ani ... sunt combinat cu o fata super dotata .... intelegeti voi .. o am in erectie de 21 ... 22 dar nu sunt multumit de grosime .. am 1 ,98 metri si 95 KG , si mie rusine ca fata respectiva banuiesc ca se asteapta la ceva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce mai ameteala intr-un pa din 9 sep 2009 14:16 de sweety16
Nu e cel mai sanatos la 19-20 deoarece risca sa faca niste nodului la san...cel mai potrivit ar fi pe la 17.
Re: Re: ? din 9 sep 2009 13:04 de SorinExperT
cRed K Ar fi mai BinE Ca Tu Sa ConSulTi ,Ca Ea A ScRis FB;)
AR PUTEA FI INSARCINATA ? din 9 sep 2009 11:18 de alinautza
am sa vin inca o data cu o intrebare asemanatoare ,dar de data aceasta pt o prietena..
Are 16 ani si s-a hotarat sa se culce cu iubitul sau ,neprotejat.Era la sfarsitul cicluluilui menstrual(mai curgea doar oleaca),si s-a culcat cu ...
Re: Re: Re: Sunt plictisitor! din 9 sep 2009 10:19 de pacpac
daca si la discutiile srioase tu plictisesti omul,orivb numai prostii ori vb prea mult si logic se sictireste persoana respectiva.
Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare .Va rog sa raspundet din 9 sep 2009 10:05 de pacpac
excluzand fanaticii religiosi,ce te face sa crezi ca o relatie este solida daca sexul este praf?
Re: Varsta primului sarut din 9 sep 2009 08:45 de Z
sunt fata.
primul sarut la 16 ani. el avea 22. a avut o surpriza pentru mine.. sa`mi arate barajul.ca stia ca n`am mai fost. deci m`a dus la baraj, afara din oras, cu masina.. am stat noi pe`acolo la povesti, alea alea.. el stia ca n`am mai ...
Re: Varsta primului sarut din 9 sep 2009 08:45 de Z
sunt fata.
primul sarut la 16 ani. el avea 22. a avut o surpriza pentru mine.. sa`mi arate barajul.ca stia ca n`am mai fost. deci m`a dus la baraj, afara din oras, cu masina.. am stat noi pe`acolo la povesti, alea alea.. el stia ca n`am mai ...
Re: Re: Re: Sunt plictisitor! din 9 sep 2009 08:06 de Z
mai, si eu am fost in situatia asta :D
trebuie sa accepti faptul urmator: cu unii oameni poti vorbi, cu altii nu. eu mi`am gasit cativa prieteni cu care ma inteleg excelent si de restul nu mai imi pasa. intelegi? vorbesc cand am ceva de zis, ...
Pagina 1277 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
70 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |