Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Decalotarea penisului

din 9 sep 2009 20:17 de anonymus

sunt destul de sigur k de la asta e...fiindk asa o tineti si in chiloti..in jos...si asa s-a 'obisnuit'...poate daca incercati s-o faceti sa stea in sus in chiloti se 'obisnuieste' asa cu timpul...nush k la mn nu e asta problema...problema e la ...

Re: Re: Re: Re: Re: Decalotarea penisului

din 9 sep 2009 20:17 de anonymus

sunt destul de sigur k de la asta e...fiindk asa o tineti si in chiloti..in jos...si asa s-a 'obisnuit'...poate daca incercati s-o faceti sa stea in sus in chiloti se 'obisnuieste' asa cu timpul...nush k la mn nu e asta problema...problema e la ...

Re: sunt eu de vina sau el???

din 9 sep 2009 18:47 de sweetgirl16

Parerea mea e ca el are probleme mai ales daca i-ai facut si oral...:love: l-ai intrebat daca i s-a mai intamplat asa ceva?

Re: Mai sunt virgina?

din 9 sep 2009 18:40 de sweetgirl16

Nu mai esti virgina:love:

Re: Re: Virgin la 21 de ani.

din 9 sep 2009 18:33 de mandarina

si ce daca esti inca virgin?! trebuie s alasi viata sa treaca pe langa tine din cauza asta? sa te inchizi in tine? iesi afara..distreaza-te..si:-" poate poate o sa dai peste o fata;;) bafta:*%%-

Re: Orgasmul este atins mai greu de fete?

din 9 sep 2009 18:30 de sweetgirl16

Din pacate noi fetele nu ne putem bucura foarte repede de orgasm pt ca il atingem cam greu...pff asta e dar daca partenerul stie sa te satisfaca e mult mai bine:love:

Re: Re: Decalotarea penisului

din 9 sep 2009 16:23 de anonymus

In chilotzi....cum iti sta...in sus sau in jos?

Re: Re: Re: Decalotarea penisului

din 9 sep 2009 16:20 de anonymus

Salut tuturor...au trecut cateva luni de la postul meu anterior pe forum...acum am 16 ani..si tot aceeasi problema..si se pare k nu sunt singurul :unsure: Multumesc pt. raspunsuri Skate. Dupa cautari mai amanuntite am gasit asta : ...

Re: Re: Re: Re: ?

din 9 sep 2009 16:12 de Cosrmin

Am nevoie de ajutor.?Am o prietena de 1 an si jumatate,am facut dragoste cu ea si totul e ok dar de la un timp de ficerae daca cand facem dagoste ea pare nesatisfacuta dar cand am intrebat-o ea aspus ca mi se pare mie.Va rog,ajutati-ma,spuneti-mi cum ...

Virgin la 21 de ani.

din 9 sep 2009 16:08 de doi

Ca o mica paranteza inainte sa incep: mi se pare ironic "sectorul" unde am ales sa postez, "Viata sexuala"...care viata sexuala? :~* Anyhuh...dupa cum probabil v-ati dat seama din titlu' am 21 de ani si sunt virgin. Problema mea ar fi ca sunt ...

Re: Mai sunt virgina?

din 9 sep 2009 14:24 de sweety16

Nu cred ca mai esti...nici moral nici fizic.

Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste penisul?

din 9 sep 2009 14:16 de SKYY

In 2 luni fac 18 ani ... sunt combinat cu o fata super dotata .... intelegeti voi .. o am in erectie de 21 ... 22 dar nu sunt multumit de grosime .. am 1 ,98 metri si 95 KG , si mie rusine ca fata respectiva banuiesc ca se asteapta la ceva ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce mai ameteala intr-un pa

din 9 sep 2009 14:16 de sweety16

Nu e cel mai sanatos la 19-20 deoarece risca sa faca niste nodului la san...cel mai potrivit ar fi pe la 17.

Re: Re: ?

din 9 sep 2009 13:04 de SorinExperT

cRed K Ar fi mai BinE Ca Tu Sa ConSulTi ,Ca Ea A ScRis FB;)

AR PUTEA FI INSARCINATA ?

din 9 sep 2009 11:18 de alinautza

am sa vin inca o data cu o intrebare asemanatoare ,dar de data aceasta pt o prietena.. Are 16 ani si s-a hotarat sa se culce cu iubitul sau ,neprotejat.Era la sfarsitul cicluluilui menstrual(mai curgea doar oleaca),si s-a culcat cu ...

Re: Re: Re: Sunt plictisitor!

din 9 sep 2009 10:19 de pacpac

daca si la discutiile srioase tu plictisesti omul,orivb numai prostii ori vb prea mult si logic se sictireste persoana respectiva.

Re: Re: Re: Re: Re: Intrebare .Va rog sa raspundet

din 9 sep 2009 10:05 de pacpac

excluzand fanaticii religiosi,ce te face sa crezi ca o relatie este solida daca sexul este praf?

Re: Varsta primului sarut

din 9 sep 2009 08:45 de Z

sunt fata. primul sarut la 16 ani. el avea 22. a avut o surpriza pentru mine.. sa`mi arate barajul.ca stia ca n`am mai fost. deci m`a dus la baraj, afara din oras, cu masina.. am stat noi pe`acolo la povesti, alea alea.. el stia ca n`am mai ...

Re: Varsta primului sarut

din 9 sep 2009 08:45 de Z

sunt fata. primul sarut la 16 ani. el avea 22. a avut o surpriza pentru mine.. sa`mi arate barajul.ca stia ca n`am mai fost. deci m`a dus la baraj, afara din oras, cu masina.. am stat noi pe`acolo la povesti, alea alea.. el stia ca n`am mai ...

Re: Re: Re: Sunt plictisitor!

din 9 sep 2009 08:06 de Z

mai, si eu am fost in situatia asta :D trebuie sa accepti faptul urmator: cu unii oameni poti vorbi, cu altii nu. eu mi`am gasit cativa prieteni cu care ma inteleg excelent si de restul nu mai imi pasa. intelegi? vorbesc cand am ceva de zis, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1277 din 3731
«   1 ... 1274   1275   1276   1277   1278   1279   1280 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare