Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Farmece!!! din 11 sep 2009 14:54 de sweetgirl16
Crezi ca ar avea cineva motiv sa iti faca farmece?:love: Si eu am trecut prin asa ceva dar nu am facut nimic pentru a scapa de situatia asta,a trecut de la sine.Daca tu crezi ca e necesar sa mergi la o ghicitoare du-te si ne anunti si pe ...
Re: Saruturile cun prietena mea din 11 sep 2009 14:47 de maryus
de ce ar deranja-o doar pentru tine isi da buzele cu ruj nu?sa-ti para mai frumoasa doar nu pentru altii si oricum nu ti-ai dat inca seama daca ai place sau nu asta?mie nu prea miar placea mie sa o sarut cu ruj pe buze ,dar bine ca iti place ...
Re: E bine sa te miri de copii altora? din 11 sep 2009 14:34 de sweetgirl16
Nu se poate...astea sunt aiureli:love:
Re: E bine sa te miri de copii altora? din 11 sep 2009 12:42 de simosimina
Eu nu cred aşa ceva...este vorba de genetică...de felul în care sunt generaţiile din familia ta...
Este foarte ciudat...părinţii iubiutlui meu au ochii albaştrii..el îi are căprui....Depinde cu cine semeni...
Ce genă ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: E bine sa te miri de copii alt din 11 sep 2009 12:41 de baby
stii ca te-am mai intrebat eu zilele trecute daca esti....
deci:love:
Re: Re: Re: Re: 3 dorinte.. din 11 sep 2009 12:34 de simosimina
şi euuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(( numai că al meu are o restanţă azi...şi ne întâlnim în câteva ore................dar ce aş faceeeeeeee:devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:
Re: E bine sa te miri de copii altora? din 11 sep 2009 12:28 de baby
:lol:mama vazuse un copil cu ochii albastri si cu parul ondulat.
si era asa grasut si cica avea obrajii trandafirii:lol:
si s-a rugat sa ies si eu asa.
si asa am iesit:lol: coincidenta:lol:
Re: Re: Re: 3 dorinte.. din 11 sep 2009 12:25 de baby
vreau sa fac sex:mellow:
probabil ca daca as face asta m-as relaxa,as adormi si as uita de tot.
deci asta e rezolvarea problemelor mele de azi:lol::lol::lol::lol:
Re: Cum sa ma las de fumat? din 11 sep 2009 12:24 de simosimina
Iubitul meu fumează de "rupe"...însă eu m-am lăsat aproape de 2 ani...Sincer am fumat cam 4 ani de zile..însă niicodată nu am simţit nevoie aşa mare să fumez....poate că nu am fost dependentă:) că altfel nu îmi explic
Re: E bine sa te miri de copii altora? din 11 sep 2009 12:22 de mandarina
eu stiu ca daca te miri tu:-? copilul o sa fie mirat:-??
pnm:-??
Re: Ascult prea multa muzica? din 11 sep 2009 12:20 de baby
si eu as face la fel dar uneori chiar nu se poate:lol:
nu e rau....mai ales daca asta te relaxeaza,calmeaza sau face fericita
Re: Cum sa ma las de fumat? din 11 sep 2009 11:58 de sweet_raluca
Ia-ti un pachet de guma "Orbit" si cand iti vine sa fumezi in loc de tigara ia o guma/:ok:
Re: 3 dorinte.. din 11 sep 2009 11:53 de sweet_raluca
As vrea sa fiu mai inalta, blonda cu ochii albastri.
E bine sa te miri de copiii altora? din 11 sep 2009 11:40 de Myhaela
Se spune ca daca esti gravida,si te te miri de copii altora de exemplu: la fetita lu Maria si spui "vai ce frumoasa este si ce ochi frumosi are sa dea domnu sa fie si fetita mea asa". Poate sa iasa si copilul tau ca persoana care te-ai mirat?
Re: Re: Re: Re: Virgin la 21 de ani. din 11 sep 2009 06:46 de Bozgoru
da voi ce sunteti mah femeile animale? .. niste nazisti stapani peste lagare de concentarre pline cu barbati inapti? cum adika nu suntem brad pitt a n-i se treaca cu vederea..? pai in ce kkt lume traim in care femeile ar trebui sa se desparta de ...
Re: Relatie La Distanta din 11 sep 2009 01:33 de ubitha
si eu am o relatie tip distanta...si e bine...dupa un an am reusit si noi sa ne vedem..desi suntem amandoi in romania...acum e totul in regula..dar trebuie sa ai multa rabdare, incredere... De cat timp vorbesti cu el?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tehnici de agatat pentru a din 11 sep 2009 01:14 de andreiu21
Daca cupidor nu are net...
Poate reusesti sa te conectezi cu el prin "Bluştuţ" .
:devil::ok:%%-
:lol::lol::lol:
Re: Nu pot accepta despartirea din 10 sep 2009 18:37 de sweety16
Pana la urma care a fost motivul py care v-ati despartit?Daca va iubiti cu siguranta va veti impaca.
Probleme cu decalotarea penisului din 10 sep 2009 17:35 de zaandrei
Bun. deci am 15 ani si vreau sa cititi cu atentie postul meu si sa incercati sa nu radeti:rolleyes:
Deci, eu dintotdeauna nu am tinut penisul decalotat si cand faceam dus il mai decalotam dar foarte greu, (asta pe la 12 ani) iar pe masurile ce ...
Re: Nu pot accepta despartirea din 10 sep 2009 17:31 de AlyssaKid
Depinde foarte mult si de ce fel de persoana e el, daca te-a iubit si inca te iubeste.Oricum nu ar fi trebuit sa lase certurile sa va desparta. Si eu am avut o relatie asemanatoare de 2 ani, si nu am reusit sa trec peste.Am incercat sa il fac ...
Pagina 1275 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
106 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |