Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Fetele si baietii din 9 sep 2009 08:00 de Pasaroi_Cuminte
Mai oameni buni toti suntem emo in felul nostru.
Omul este format din materie biologica si din suflet. (procesor emotional)
Starea de emo este prost inteleasa si prost infatisata de mass-media.
Cei care chipurile ar reprezenta emo(prin ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: buna.. din 9 sep 2009 07:55 de Z
sa sti ca daca te tine numai pentru aia e un gunoi. inseamna ca nu tine mai deloc la tine.
..insa nici eu nu vreau sa fiu cu un urat. daca mi`ar placea interioru` lui..intelegi? adica daca mi`ar pasa totusi de el, as` incerca prima data sa`i ...
Re: CU SAU FARA.................................li din 9 sep 2009 07:21 de Z
Sunt de acord cu voi. E greu de explicat cum si asa. Dar totusi, eu voi incerca sa le zic.
Deci, cand incepeti sa va sarutati, primele 10,15 secunde va sarutati normal, iar apoi iti misti limba din gura ta ajunge pe buzele ...
asta nu-i de tinut,dar nici de ratat la...... din 9 sep 2009 03:04 de maryus
daca vrei sa nu ratezi sansa?
n-o rata!!!
daca incepe sa rada,sa te ia la misto ia-o si tu pe ia la misto
are pe altu? atunci ce ma-sa vrea de iti da cadouri din astea,se urca pe tine ETC.
poame din astea nu trebuie ratate,iti arata ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce urati mai mult? Tiganii? sa din 9 sep 2009 02:50 de ExoticDream
Peste tot, in Europa (nu stiu dincolo de ea), ni s-a dus vestea si nu in sensul olimpiadelor la matematica. In unele locuri comerciantii refuza sa-ti vanda daca afla ca esti roman, in altele au clauze speciale pentru noi (de exemplu, anumite ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 sep 2009 02:45 de FoXX
Ok am înțeles dar dacă ea vrea sex de ce nu am putea face?? Nici eu nu prea as vrea sa mai aștept....:D înțelegi? Ce se întâmpla dacă voi face sex cu ea?
Re: Ne-am vazut rar, m-am racit fata de el... din 9 sep 2009 02:39 de ExoticDream
Nu ai de unde sa stii ce si cum pana cand te reintalnesti cu el, abia atunci vei realiza ceea ce simti. Ai rabdare pana se intoarce, lasa lucrurile sa se intample de la sine si analizeaza-te. Daca sentimentele vor reveni, inseamna ca a fost doar ...
Re: Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce faci? din 9 sep 2009 02:28 de ExoticDream
Aici a gresit el.... fundamental. Intr-o relatie solida, nu iei decizii atat de grave pe baza unor supozitii. Regula de aur este, dupa parerea mea, COMUNICAREA. Daca ea ar fi existat in acest caz, s-ar fi evitat inselatul si s-ar fi scutit multa ...
Re: Mai sunt virgina? din 9 sep 2009 01:26 de andreiu21
Nu cred ca se mai poate spune ca esti virgina...:flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 9 sep 2009 01:21 de ExoticDream
Daca de pierderea unei sanse este vorba, atunci chiar ca..... mai bine o lasi balta si stai sa te maturizezi! Pana la urma o vei face, stai linistit, nu arde sa fie acum, timp este!
Sincer-sincer? Cartea de limba romana! Si nu, chiar nu ...
Mai sunt virgina? din 9 sep 2009 01:20 de SIMPLU
buna! tocmai ce vruiam sa o fac cu prietenul meu.a incercat usor sa imi bage penisu in vagin si pe mine m-a durut si atunci el s-a oprit si tot asa pana mi l-a bagat jumate.Sangerari nu au fost chiar delok si dupa nu m-a mai durut delok .Oare mai ...
Re: Re: Re: Cand sa fac dragoste fara prezervativ? din 9 sep 2009 01:15 de ExoticDream
Nu neaparat.... si nu vorbim de a face asta mereu, dar se poate intampla, mai ales ca fata se simte mult mai excitata in acele zile... Daca nu este chiar prima sau a doua zi si daca ea nu acuza dureri menstruale nemaipomenite, se poate imediat ...
Re: Re: Re: Re: Ruperea ATZEI... din 9 sep 2009 01:08 de andreiu21
Depinde!
:lol:
Esti virgin pana la primul contact sexual, aceasta fiind si definitia virginitatii...
Cine ti-a zis ca daca se "beleste" nu mai esti virgin?:lol::blink:
Re: Re: Re: Ruperea ATZEI... din 9 sep 2009 01:06 de Sorynel_Kent
:cat: frate zimi si mie ca io tot nu inteleg am varsta de 16 ani.....:D...daca mie mi se beleste penisul de tot io mai sunt virgin?(?):unsure:
Re: Re: Re: Re: Re: Ce mai ameteala intr-un pahar din 9 sep 2009 00:19 de Akai
Daca incepe la 20 e virgina la 20, daca incepe la 15 e c**** la 20...pricepusi? ;)
bai de ce trebuie neaparat sa evolueze? nu e obligatoriu...poate sa ramana ok, nu tre sa se f**a cu toti acuma ...8-|, daca tu ai ochelari de cal, si nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 sep 2009 22:53 de FoXX
Ei ii place de un baiat dar nu stiu dc face toate chestiile astea care imi da de inteles ca vrea sex....si daca ii place de baiatul ala nu inteleg de ce are vrea sex cu mine....?Voi credeti ca ma place....???
Si intr-un final care ziceti voi ca ar ...
Re: Re: as vrea sa ma yubeasca cineva din 8 sep 2009 21:38 de Pasaroi_Cuminte
Toti te iubim. :cat:
Re: as vrea sa ma yubeasca cineva din 8 sep 2009 21:14 de tania
sami raspundeti pana mainee:love::love:daca ma iubeste careva:love:
Re: Re: Cat de dese ar trebui sa fie contactele se din 8 sep 2009 18:06 de baby
au si astea rostu lor.
nici prea mult nu e bine
Re: Cat de dese ar trebui sa fie contactele sexual din 8 sep 2009 17:28 de crisexpert
nu cred ca e vreo limita:lol:daca puteti, calariti-va 24/24 7/7
Pagina 1278 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
70 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |