Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Vreau ceva nou!

din 12 sep 2009 13:53 de AlyssaKid

La prima intrebare, da asta spuneam, il iubesc pe baiatul asta, si nu lipsa lor e de vina ;). Si poate nu ma simt asa bine, pentru ca sunt la inceput, si sa recunosc in timpul actului ma gandesc la tot felu` de prostii, daca raman si restu`, ...

Re: Re: Re: Re: Nu pot accepta despartirea

din 12 sep 2009 13:49 de ExoticDream

Nu-mi place sa generalizez, stiu ca exista si exceptii, dar matematic vorbind... procentul de baieti/barbati romantici este mic-mic si se reduce pe masura ce ei se maturizeaza... Am avut ocazia sa stau de vorba serios cu multi baieti si, de ...

Re: Re: Re: Vreau ceva nou!

din 12 sep 2009 13:17 de ExoticDream

Aha.... si eu care credeam ca pentru tine el a fost primul.... Nu are rost sa te intreb cati au mai fost inainte.... chiar daca am o problema (matematica) privitoare la timp (cand ai reusit sa faci sex si cu altii daca nu ai inca 16 ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce

din 12 sep 2009 12:17 de carrie

In primul rand, judecator nu mi-ar placea in niciun caz sa fiu... :) pentru ca imi place sa imi sustin parerea cu teorii pertinente...dar multe situatii sunt asa de incalcite incat daca as fi judecator nu as sti cui sa dau dreptate. Raspunsul ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau ceva nou!

din 12 sep 2009 11:20 de AlyssaKid

:lol: asa o sa fac :D, mai am la dispozitie o zi:)), de asta am insistat mai mult aici sa aflu ce sa fac, pentru ca el pleaca la facultate eu la liceu si pana la craciun nu ne mai vedem :(

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau ceva nou!

din 12 sep 2009 11:11 de baby

si la mine au fost perioade cand ma simteam aiurea....imi venea sa ii trag una dupa cap pt k nu imi placea ce imi face:ermm: apoi m-am gandit ca nici eu nu-s perfecta. si eu gresesc si poate nu fac ce vrea el. in timp si-a dat seama cam ce ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau ceva nou!

din 12 sep 2009 11:08 de AlyssaKid

Nu o sa renunt la el, ziceam ca tin la el :). o sa-i dau sanse, oricum pentru mine nu sexul e totul.

Re: Re: Re: Re: Re: Vreau ceva nou!

din 12 sep 2009 11:01 de baby

nu ai cum sa iti dai seama de asta dupa 3 partide:unsure: la inceput poate are emotii,nu te cunoaste bine.... ai rabdare si vino tu cu ceva nou. arata-i ce iti place. daca iti e greu sa ii zici in fata trimite-i un mail in care sa ii ...

Re: Re: Re: Vreau ceva nou!

din 12 sep 2009 10:07 de baby

tie de fapt ti se pare ca nu iti acorda suficienta atentie in timpul actului? vrei mai multe magaieri,mai multe pozitii,o alta metoda de a incepe actul sau ce?

Re: Re: Vreau ceva nou!

din 12 sep 2009 09:58 de AlyssaKid

aha...au fost 3 acte cu el, restul sa spunem ca nu le pun...tin mult la el, si treaba cu sentimentele e exclusa, el are 20 de ani [ probabil o sa spune-ti ca:''vai alta care umbla cu majori''], pur si simplu nu-mi pasa, lipsa de cunostinte nu am, ...

Re: Re: Re: Nu pot accepta despartirea

din 12 sep 2009 08:21 de Black_06

Ce-ti mai place sa generalizezi....:`:` Scuze ca te dezamagesc si iti stric teoria asta in care prezinti mintea si sufletul unui barbat ca avand "one way" sa zic asa:(:(... Suntem oameni,avem sentimente si putem fi mai romantici decat poti tu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ma place?

din 12 sep 2009 07:24 de metaforic

Copilu` nu te-a intrebat nimic. De ce ii raspunzi? Nu cred ca a intrat pe forum ca sa-l insulte "lumea mai mare" din simplul motiv ca ei aveau ca unica ocupatie masturbatul (sau telenovelele si papusile in cazul fetelor) cand erau de varsta ...

Re: Re: Re: Re: Demonstratie de iubire din cauza g

din 12 sep 2009 06:18 de metaforic

Fiecare isi defineste sentimentele cum vrea, nu exista o definitie absoluta. Doua persoane pot stabili din primele 10 minute ca intre ei este iubire si asta numai asa... ca sa va enerveze pe voi iar voi nu aveti ce sa faceti, ei se bucura de ...

Re: Re: Re: Re: Am nevoie de sfaturi !!!

din 12 sep 2009 06:04 de metaforic

De fiecare data cand intru pe forumul asta rad copios dar ma si enervez tare. E ca si cum mintea s-ar vinde scump de aia aveti toti asa putina. Acum stau si ma intreb... oare cate casnicii au distrus miile de discutii de genul? Aplicati formula ...

Re: Ce urati mai mult? Tiganii? sau romanii tigani

din 12 sep 2009 05:47 de metaforic

"Rasism" - termen ce denota falsa emancipare menind sa tina prostimea in loc. Nu exista rasism! Sa ii urasti pe tigani este ceva normal si nu inseamna ca esti rau daca afirmi asta ci pur si simplu matematic. Analizeaza tot ce au facut ei de cand au ...

Re: Re: Cum sa imi formez corpul

din 12 sep 2009 05:46 de Bozgoru

te duci la sala si iei pastile de efedrina.. care arde grasimile.. si sa faci exercitii cu greutate mica si multe multe repetari... daca faci cu greutate mare te maresti mai mult..P.S: Sala inseamna minim 3 ori pe saptamana nu de 2 ori pe luna :D

Re: Ascult prea multa muzica?

din 12 sep 2009 05:33 de metaforic

Depinde. Tot ce e mult strica. In primul rand nu e recomandat sa asculti la casti. Deloc. In al 2-lea rand muzica poate fi o forma de indoctrinare deci ai grija ce asculti. In al 3-lea rand sunt cateva sanse sa innebunesti de la prea multa ...

Re: Cum sa imi formez corpul

din 12 sep 2009 05:24 de metaforic

Orice ai face, [b]nu[/b] lua suplimente alimentare! Adopta un regim alimentar comod, in functie de ceea ce simti tu si potrivit stilului tau de viata. La capitolul asta e mai bine sa nu ceri ajutorul internetului caci vei fi gresit indrumat, 9 din ...

Socanta convergenta catre zero (taiat).....

din 12 sep 2009 02:51 de ExoticDream

Gand inspirat de proximitatea inceperii anului scolar si... nu numai Pe vremuri, erau momente in care trebuia "sa-ti pice fisa": te aflai in fata unei probleme extra ultra mega dificile, mintea ta facea toate conexiunile posibile pentru a ajunge ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te-a inselat!!! ce fac

din 12 sep 2009 02:35 de ExoticDream

Exista greseli si greseli. Sa fim seriosi: o suparare datorata unui lucru de care nici nu esti tu vinovat nu te poate arunca dincolo de tot ceea ce esti tu, nu-ti poate anula toate principiile, toate ideile, intregul tau mod de a fi, astfel incat ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1273 din 3731
«   1 ... 1270   1271   1272   1273   1274   1275   1276 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare