Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Eu virgin...ea virgina din 14 sep 2009 01:32 de ExoticDream
"Necazuri" determinate de emotie, stres: de exemplu, excitare partiala in cazul tau, ejaculare precoce, poate chiar inainte de penetrare, in cazul lui.... in principiu, mici probleme rezolvabile daca va ajutati unul pe celalalt.... Chiar daca "nu ...
Re: Re: Secretii vaginale abundente = sarcina? din 14 sep 2009 01:00 de eu
Re: Re: Re: Vreau ceva nou! din 13 sep 2009 21:00 de AlyssaKid
cu unul a durat cateva saptamani, si inca unul un an,bine...cu cateva certuri;)
si atat :)
Re: Re: Vreau ceva nou! din 13 sep 2009 20:40 de crisexpert
si daca lui ii place mai mult de cealalta?
15 ani zici?si cati au indeplinit conditiile astea si cat de lungi au fost relatiile alea?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Postinor --> efecte advers din 13 sep 2009 19:31 de barbie_girl
Da este normal si eu am luat postinor si mam simtit rau la cateva zile.. am avut ameteli dureri de cap .. stai linistita ca vor trece in maxim 2 zile daca nu du-te la un medic.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Noua ordine mondiala.. din 13 sep 2009 17:48 de mike tyson
parerea mea leagata de acest subiect este urmatoare: lumea asta intradevar este condusa de niste persoane din "umbra",noi stim ca in mod normal presedintele SUA este cel mai puternic om de pe pamant(asa zic si cei care prezinata jurnalele),insa eu nu ...
Re: Re: Re: Re: Cum sa ma dezvirginez fara ca fata din 13 sep 2009 16:50 de bogdan
cred ca e o timpenie toata vorbaraia asta
diecare sasi vada de organu lui si sa lase natura sasi faca treaba.:)daca chiar vrei sati rupi ata taietio cu lama poate mai ajungi deaq pe la spital:lol:
Re: Re: Cum sa imi formez corpul din 13 sep 2009 16:05 de Coswin
Ms mult BBU .ai dreptate sunt doua lucruri diferite dar eu vreau sa obtin cate putin din fiecare ... deja am 110 kg si vreau sa dau si din burtica jos :-`:-`:-` dar vreau sa si imi dezvolt un pic musculatura :D:D:D de .thx:ok:
Re: Cum sa imi formez corpul din 13 sep 2009 16:03 de Coswin
Multumesc mult pentru sfaturi :lol::lol::lol: inca mai astept si alte opinii si va voi tine la curent daca reusesc ceva sau nu :love::love::love: mersi si numai bn:ok:
Re: Re: Re: este adevarat? din 13 sep 2009 15:37 de Black_06
Test de sarcina :ok:
Re: Adevbar: din 13 sep 2009 15:31 de alexxx
si se vad cva schimbari faci sala masa musculara cva ? cat timp ai luat
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 sep 2009 13:34 de ExoticDream
Daca ne duce cat de cat capul, eu cred ca putem invata din greselile proprii si ale celor din jurul nostru. Era o cugetare care spunea cam asa: [i]Oamenii normali invata din propriile greseli; oamenii destepti invata din greselile altora.[/i] ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te din 13 sep 2009 11:08 de carrie
Nu e ceva ce ne dorim CONSTIENT. Este foarte greu de explicat si desi pare ilogic, din pacate este foarte real. Si de cele mai multe ori, oamenii care isi doresc cu tot dinadinsul sa NU repete greselile parintilor o vor face. Pentru ca atunci ...
Re: Re: este adevarat? din 13 sep 2009 10:35 de leppflops17
Si atunci cum stii ca esti gravida daca tot iti vine?:rolleyes: dai cu banu?:D
Re: Vreau ceva nou! din 13 sep 2009 10:26 de alex_me
incercati sex in 3,k e ceva nou.vezi daca are efect
Nici macar atat. din 13 sep 2009 03:14 de ExoticDream
Nu, nu a fost o eroare: nimicul intra, pare-se, intr-o stare de normalitate stranie...! Ai voie... nimic, este OK daca primesti.... nimic. Amazing! Unbelievable! Reality strikes. Hard. Mean. Perverse.... Don't dare ask why, you will hate the answer ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: te-a i din 13 sep 2009 03:00 de ExoticDream
Ce probleme "mult mai grave" decat infidelitatea pot aparea intr-un cuplu in care exista iubire? Daca in ecuatie avem iubire, atunci exista si respect reciproc, si intelegere, si colaborare, si multe altele, astfel incat se exclud bataia, ...
Re: Eu virgin...ea virgina din 13 sep 2009 02:24 de ExoticDream
Cititi si voi ce si cum, sa fiti in tema cu subiectul, asigurati-va ca aveti intimitate, protejati-va si.... lasati-va dusi de val, asa cum a zis si crisexpert.... Orice ar spune cei experimentati, va fi un moment de care va veti aminti cu ...
Re: Ce vad fetele la baieti, de fapt? din 13 sep 2009 02:18 de ExoticDream
Imaginatia bogata nu este legata de minciuna decat la cei saraci cu duhul (atentie, a nu se confunda timiditatea cu saracia cu duhul!), care nu sunt capabili sa faca cine stie ce conexiuni (din lipsa de inteligenta sau/si o bruma de cultura) si ...
Re: Re: Re: Re: ce sa fac????? din 13 sep 2009 00:29 de cosmy
daca crezi k ii faci probleme, poate ar trebui sa o lasi impace, dar dak ea nu vrea sa renunte la tine, nu o parasi. inseamna ca te iubeste din toata inima
Pagina 1271 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
57 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |