Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Ce le place fetelor sa le faci?

din 17 sep 2009 18:15 de McLove

1. ai grija sa nu sari direct pe san sau mai stiu eu unde. Multor fete nu le place lucrul asta. In timp, o sa te lase ea. 2. da, este o zona pe care o excita. Poti incerca sa o saruti incet in jurul urechii si sa ii soptesti cat de mult o ...

Re: ce trebuie sa fac

din 17 sep 2009 18:01 de McLove

ejaculare precoce, multi o controleaza altfel : se gandesc la o problema, nu ca faci sex cu ea. Da, e cam aiurea, dar ai vazut daca te gandesti la altceva... ( acum, nu trebuie sa o lasi sa isi dea seama si sa creada altceva). Multi, cand fac sex, ...

Re: Ce vad fetele la baieti, de fapt

din 17 sep 2009 17:43 de maryus

sunt foarte putini probabil. o "fata buna"doar daca s-a saturat de de acea "distractie" ceea ce nu prea cred pentru ca e "BUNA" si asta ii place sau daca a gasit unul cu bani si cu un Mercedes nustiu de care si numai conteaza ce tip e ca e moarta ...

Sfaturi (ejaculare precoce + dotare modesta)

din 17 sep 2009 16:49 de maryus

nu cred ca acest subiect nu va este cunoscut dar incerc totusi poate raspunde cineva sunt virgin ,19ani,am un "" de numai 13cm(dar pentru asta nu-mi fac griji,asta am asta folosesc,va trebui sa ma adaptez)dar cu toate astea sufar si de ejaculare ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce vad fetele la baieti, d

din 17 sep 2009 16:32 de McLove

Chiar daca se gasesc putin mai greu si nu este usor sa te aproprii de ele ( ma intelegeti), exista multe "fete bune" cum ai zis tu. O fata care stie sa aprecieze ce are baiatul in cap, nu ce are in mana sau in chiloti. Sunt destule fete frumoase, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce vad fetele la baieti, de fa

din 17 sep 2009 16:11 de ExoticDream

My point exactly. Cu o singura observatie (ca tot vorbim de categorii cu subcategorii): exista un numar de baieti cu IQ un pic peste cel mediu, care pozeaza in functie de prada ivita in cale. Astfel, daca simt ca este vorba de o fata "usurica" ...

Re: Re: Sex cu fostul

din 17 sep 2009 15:52 de Maya'

Ms de raspuns :rolleyes:

Re: Cum sa ma dezvirginez singur? (Sunt baiat.)

din 17 sep 2009 15:40 de Elena_dr

Daca ai probleme,nelamuriri,intrebari legate de viata sexuala,adolescenta,pubertate si vrei sa vorbesti cu cineva specializat, nu ezita sa ceri sfatul unui medic specializat.Pentru detalii lasa un mesaj.O zi buna

Ciclu intarziat de 15 zile

din 17 sep 2009 15:14 de dorinutza

in urma cu 1 an am luat diane 35 , dupa ce m-am lasat de ele am avut ciclu menstrual neregulat si anume:30,30,32,35,46,35,31 de zile, iar ultimul trebuia sa-mi vina in 1 septembrie daca socotesc la 31 de zile( ca si precedentul), dar nu mi-a venit, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Priviri

din 17 sep 2009 14:03 de vortex22

mersi de sfat am 17 ani :) am pus la baza datele.. infine nu e adevarat ce spui tu.. credema am intrat pe forum sa vad si parerea altora mersi.. oricum

Re: Re: Ce si cum gandesc barbatii tradatori?

din 17 sep 2009 12:56 de Pasaroi_Cuminte

Asa fac scorpionii :lol: Se poate si reversul medaliei te asigur. Pur si simplu considera ca fata nu-l merita si atunci ii o lasa in pace si isi cauta femeia pe masura sa. :devil:

Re: Re: Cum sa-i spun ca o plac?

din 17 sep 2009 12:26 de McLove

cum era vorba aia? incercarea moarte n'are. Incearca sa il rogi pe prietenul tau sa va intalniti (impreuna cu ea, desigur...). Nu o sa iti zic sa iesi la un suc, dar incearca sa vezi ce ii place, si sa incerci sa o multumesti. O mica atentie, ...

Re: Re: Re: Re: Re: cum sa ma dizvirginez singur!s

din 17 sep 2009 12:18 de McLove

voi nu intelegeti ce inseamna cuvantul "dezvirginare". La baieti nu are nici o treaba cu acea ata. Ce ai facut tu, este foarte periculos. In vaginul fetei, exista acel lichid, care te ajuta sa iti protejezi tu penisul. Cum sa te dezvirginezi ...

Re: nu poate sa scape de fostul

din 17 sep 2009 12:15 de McLove

chiar daca e el cel mai fitos si "smecher" asta nu inseamna ca este mai interesant. Nu este nevoie sa se transfere, totul se poate rezolva si mai usor. Sunt sigur ca daca incearca sa nu il mai bage in seama un timp si sa fie si ea putin mai "rea" ...

Cum sa organizez o seara romantica?

din 17 sep 2009 12:10 de McLove

Salut! Imi pare bine ca am reusit sa dau peste acest site (recunosc, a fost noroc), de azi voi fi si eu prezent pe aici, pentru a da si a primi cateva sfaturi. Pentru prima data, as dori sa va intreb un lucru: ce ati face ca sa va multumiti ...

Re: Re: Re: nu poate sa scape de fostul

din 17 sep 2009 12:08 de matei_cristian

Nu e chiar atat de greu, la fraierii astia tot timpul se gaseste cineva care sa le puna capac, adica asa se intampla tot timpul, si stiu din propria experienta, o gramada de fete au avut problema asta, apelati la un tip care sa stie sa ii ...

Re: Re: Re: logest!

din 17 sep 2009 12:03 de AndGeo

Abia dupa o luna isi fac efectul pastilele anticonceptionale, am intrebat la farmacie si banuiesc ca ar fi de incredere.Si vezi ca daca uiti sa iei o pastila, 6-7 zile abstinenta sau alta metoda de protectie.Sper ca esti ok.%%-

Re: Re: nu poate sa scape de fostul

din 17 sep 2009 09:56 de mandarina

si daca tot se baga in viata ei?

Re: AR PUTEA FI INSARCINATA ?

din 17 sep 2009 09:17 de Black_06

Ochiu' critic din nou loveste:lol::lol:... Cum dracu' de apucati si va sexati cum prindeti fara sa va protejati,mai ales la varste asa fragede...?;);) Putin probabil sa ramana insarcinata fiind ultima zi de ciclu,DAR....come on,ce crede ca ...

Re: Ce si cum gandesc barbatii tradatori?

din 17 sep 2009 09:11 de Black_06

Gandeste exact ca o femeie care face acelasi lucru....hai puneti imaginatia la incercare ;););) Daca va fi parasit de femeia in cauza,marele lui orgoliu de macho va fi zdrobit,de-aia nu o lasa sa il paraseasca...nu poate fi vorba nicidecum de ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1268 din 3731
«   1 ... 1265   1266   1267   1268   1269   1270   1271 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare