Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Un topic special ... din 19 sep 2009 11:04 de Black_06
Rea....foarte rea :ninja::ninja:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Portretul fizic al fem din 19 sep 2009 10:33 de roxana88
asta ca sa vedeti cum este fata/baiatul care va place:DOchii caprui
In jurul nostru, persoanele cu ochi caprui sunt cele care predomina. Culoarea este la fel de intensa, se spune, ca si personalitatea. Culoarea capruie a ochilor imprima ...
Re: Curve si labagii... din 19 sep 2009 09:48 de SORIN28
Mai sunt curve in tara?:blink: sau tu ai pus la socoteala si parlamentarii? :D
Eu credeam ca au plecat toate iar in tara nu au mai ramas decat curvele urate cu spume.
Labagii libidinosi...nu stiu, dar tind sa cred ca "descrierea" asta se ...
Re: Re: Gest neplacut`.. din 19 sep 2009 09:29 de baby
cand nu iti place ceva nu e obligatoriu sa faci doar de dragul celuilalt.
adica na ...ea chiar nu suporta sa faca asta si e mai bine sa nu o faca pana nu se simte pregatita.
iar el trebie sa inteleaga ca doar nu moare daca nu mai linge fata ...
Re: Re: Re: Gest neplacut`.. din 19 sep 2009 09:08 de Black_06
Draga Sasha,
Inca din primele randuri vreau sa iti spun ca....m-ai bagat in ceata de tot;););)
Stai ca nu inteleg,de multe ori ati intrerupt actul sexual fiindca tie nu-ti placea chestia asta cu degetul si chiar v-ati certat....totul ...
Re: Re: Ce si cum gandesc barbatii tradatori? din 19 sep 2009 03:00 de ExoticDream
Tu iei apararea barbatilor care calca pe alaturi fiind cu musculita/musculoiul pe caciula? Daca imi amintesc eu bine, si tu ai gustat din fructul oprit.... In cazul asta, cum era cu iubirea aia pentru sotie?!? O pusesesi in ...
Re: Re: Re: Re: Re: din 19 sep 2009 02:41 de ExoticDream
Suntem foarte seriosi, lucizi si concentrati, tocmai de aceea am vrea sa ne explici cum este cu distanta aia daca, de exemplu, fata ia anticonceptionale sau are sterilet?
Mda, asa o fi..... ce mai conteaza daca iti pierzi luciditatea si ...
Re: Ce vad fetele la baieti, de fapt? din 18 sep 2009 23:56 de sweetgirl16
Ce as vrea sa vad eu la un baiat e sinceritate,intelegere si bineinteles sa nu fie martalog ci sa imi ia apararea cand este nevoie...adica sa ma simt in siguranta alaturi de el.Sa nu aiba fitze ca nici eu nu am...sa fie inteligent si ...
Re: Re: Re: Re: iar despre vizita la ginecolog.. din 18 sep 2009 23:00 de manu18
Si tie ce-ti iese? :blink:
Re: Re: Re: iar despre vizita la ginecolog.. din 18 sep 2009 19:16 de george
vin eu cu tine daca vrei
Re: Sunt gravida????? din 18 sep 2009 16:04 de Bozgoru
daca ti-i s-a scurs in pasarica da ai ramas insarcinata:wacko::`
Re: Re: Curve si labagii... din 18 sep 2009 15:55 de Bozgoru
Mah ideea nu e ca ma cred perfect... ci am vrut sa subliniez ideea generala.... ca femeile din Romania sa fim seriosi... si corecti.... multe multe de tot sunt niste zdrente.. siiiiii..... totusi vedem pe strada tot genul de l.abag.ii care ...
Re: Re: lichid... din 18 sep 2009 15:03 de Black_06
Daca ai pierde testosteron in cantitatile alea.....in 2 luni devii Naomi :ok::ok:
Re: Curve si labagii... din 18 sep 2009 11:49 de vladbodan
curve sunt atatea pentru ca asa iti imaginezi tu, poate pana acum si fostele tale erau curve, sau ale mele sau ale oricui.
despre labagii tai, pai cum sa punem problema, imagineaza-te pe tine uitandute in oglinda si tu sa te vezi ca pe cel mai ...
Re: CU SAU FARA.................................li din 18 sep 2009 11:24 de toweleeee2hy
Asta e intrebare de gen :
Auzi tu cum porti chilotei , intregi sau pe jumatate de buca :)
Daca m-a pacalit sa ramana insarcinata? din 18 sep 2009 11:06 de toweleeee2hy
[b]Offff !!11[/b]
Am 19 ani si de curand am cunoscut o femeie de 26 de ani care mi`a propus foarte direct sa i-o trag. Zis si facut inainte sa ma termin ea a zis sa imi dau drumul in ea pentru ca are sterilet ! Si am facut si prostia asta .. Acum ...
Re: Nu poate sa scape de fostul! din 18 sep 2009 10:11 de pacpac
de ce nu vb cu parintii ei ?
Re: Curve si labagii... din 18 sep 2009 10:01 de pacpac
Parerea mea este ca doar generatia internauta este asa,nu inteleg totusi de ce,cu atatea surse de informatii,in loc sa se destepte,ei mai rau se prostesc.Pt ei femeia este curva orice ar face,nu vrea altceva decat p..a,ignora faptul ca femeile ...
Re: Re: Re: ejaculare in somn din 18 sep 2009 08:57 de pacpac
ai un apetit sexul mai ridicat,eu daca nu fac 3 zile o iau razna,sunt ff f f f irascibil si tre neparat sa ma eliberez ca altfel sunt bun de balamuc:)))),numai ca, eu sunt insurat si am o viatza sexual foarteee activa.Daca din cine stie motiv nu ...
Re: Sfaturi (ejaculare precoce + dotare modesta) din 18 sep 2009 08:44 de pacpac
Este normal ca at cand te masturbezi sa-ti dai drumu repede pt ca tu sti ce si cum iti place, simnti ... Nu ai de ce sa-ti faci griji ca suferi de ejaculare precoce daca iti dai drumu in 2 min masturbandu-te.Eu daca ma fortzez un pic ,o rezolv pe ...
Pagina 1266 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |