Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Gest neplacut`.. din 18 sep 2009 08:36 de pacpac
Gestul este fexcitant ,mai ales daca il face femeia.Si eu cu sotia mai facem uneori asa pt ca ne excita rau de tot,fie in timpul actului sexual,fie innainte ....depinde,isi da mana pe la pasarica cand e uda si-mi da mie sa ling degetul,sau il ...
Re: Ce si cum gandesc barbatii tradatori? din 18 sep 2009 08:28 de pacpac
daca te-a inselat,nu inseamna neaparat ca nu te iubeste,dar sigur nu te respecta indeajuns sa-si tina putza in pantaloni.Totusi, pana sa iei o decizie,ar fi bine sa afli motivul pt care a facut-o,poate ai si tu o parte de vina.Cel mai bine ...
Re: Ce si cum gandesc barbatii tradatori? din 18 sep 2009 02:22 de ExoticDream
Mi se pare o dovada de lipsa de maturitate din partea individului faptul ca, inca inainte de momentul consumarii infidelitatii, nu si-a asumat responsabilitatea acestei decizii (o putem numi asa pentru ca, practic, in clipa in care fie a acceptat ...
Re: Decalotarea penisului din 18 sep 2009 02:09 de ExoticDream
[b]Maine iti voi muta subiectul la "Sanatate/Probleme"![/b]
(!)(!)(!)
Re: Cum sa organizez o seara romantica? din 18 sep 2009 02:06 de ExoticDream
Intrucat subiectul tau se leaga mai mult de dragoste, ti-l voi muta la sectiunea cu pricina maine.
(!)(!)(!)
Re: Re: O mica intrebare din 18 sep 2009 02:03 de ExoticDream
Stii, nu se rezuma totul la sex. Cand ai la dispozitie o noapte impreuna cu persoana iubita, exista un milion de lucruri in doi, care sa va faca fericiti (inclusiv sex, bineinteles). A avea orgasm este un astfel de moment fericit, insa te poti ...
Re: Cum sa organizez o seara romantica? din 18 sep 2009 01:54 de ExoticDream
In privinta detaliilor "tehnice" (design de interior, gen de muzica, mancarica), depinde de gusturile voastre.... Ceea ce mi se pare mai important este sa creezi un cadru intim, in care sa va simtiti liberi sa faceti multe din lucrurile care va ...
Re: O mica intrebare din 18 sep 2009 01:22 de simosimina
Nu sunt eu adepta romatismului în pat...dar sună bine ce zici tu...
Dar sincer acum..la ce trebuie tot romantismul ăla??? Că nu staţi să vă uitaţi la lumânări..şi nu faceţi dragoste ca în filme în poziţia misionarului...dacă ...
Re: La ecografie se vede ca nu esti virgina????? din 18 sep 2009 01:19 de dj robby
la ecograf nu se vede!!
dar cati ani ai mai de esti asa speriata???
Re: Re: Re: Re: Ce vad fetele la baieti, de fapt din 18 sep 2009 01:14 de simosimina
Care să iasă în evidenţă? În ce fel să iasă în evidenţă?
Cât despre arătat bine...asta depinde de gusturile fiecărui om..că nu te c.a.c.i în gusturile omului...ce ţie îţi place..poate altuia nu-i place.
Într-adevăr trebuie ...
Re: O mica intrebare din 18 sep 2009 00:29 de DarkAngel
La toate cele mentionate de tine ar merge si o muzica buna... relaxanata cu o tenta usor erotica.... iar daca prietena ta apreciaza aranjamente de genu fii sigur ca va fi incantata
Re: Re: Re: Ce vad fetele la baieti, de fapt din 18 sep 2009 00:04 de sweety16
Da, da cum sa nu...
Revenind sincer chiar daca o sa ma considerati o pitzi sau ca sunt o fata cu iq scazut rau...prefer genul de baiat care iese in evidenta si care arata bine.Nu neaparat cu bani ca am si eu n-am nevoie sa fiu o ...
Re: O mica intrebare din 17 sep 2009 23:52 de sweety16
Nu conteaza atat de mult cum o sa iasa...importanta e intentia.Si faptul ca esti romantic.Acum, ea e romantica?Pe mine una nu m -ar incanta ceva de genu pt ca nu-mi plac romanticismele.
Re: Re: Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosu din 17 sep 2009 23:39 de McLove
dupa posturile tale, vad ca esti un mic obsedat.
Sex-ul nu te ajuta sa scapi de cosuri. Cum a zis cineva mai sus, o simpla coincidenta. Acum nu pot sa te contrazic, pentru ca nu se stie niciodata...
Re: Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile din 17 sep 2009 23:08 de bubu
cred ca inainte te gadeai asa mult sa ti-l bagi incat hormonii tai au luat-o razna.
Re: Re: Re: Re: logest! din 17 sep 2009 22:46 de zuma
nu e adevarat ,pastilele isi fac efectu imediat dupa cateva zile si in cazu in care uiti una daca nu depasesti 24 de ore ,e ok poti sta linistita . am si eu o intrebare ,iau logest de 2 ani si am facut o pauza de o luna si nu-mi mai vine ciclul la ...
Re: Nu stiu daca este o problema din 17 sep 2009 20:39 de toy
Cel mai sigur mod de a afla este sa mergi la un medic:ok:
Re: iar despre vizita la ginecolog.. din 17 sep 2009 20:11 de simosimina
nu am auzit niciodată de aşa ceva..du-te şi tu la un cabinet particular!
Re: iar despre vizita la ginecolog.. din 17 sep 2009 20:00 de McLove
Daca este major, poate sa te insoteasca, nu este nici o problema. Multe cupluri prefera sa se duca la ginecolog impreuna, sa nu fie deranjati de parinti, vecini s.a.
Prietenul meu ma poate insoti la ginecolog? din 17 sep 2009 19:55 de Blonde
Buna tuturor.Am si eu o intrebare.Azi am fost la ginecolog(pt a 3a oara in viata).Mare mi-a fost mirarea cand mi-a zis doctorita ca nu ma poate consulta fara prezenta unei persoane majore.Mi-a spus sa revin cu o ruda..sau cu cineva major.
Problema ...
Pagina 1267 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
43 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |