Cautare in forum74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: S-a rupt- risc? din 20 sep 2009 12:12 de baby
nu bai....nu cred ca e problema
S-a rupt- risc? din 20 sep 2009 11:41 de diana1772
bai am si eu o problema: aseara s-a rupt prezervativul undeva pe la jumatate, dar el nu ejaculase inainte. Ne-am dat sema imediaiat c a s-a rupt. Exista vreun risc? Cam cat % daca da? Ar fi absolut necesar sa iau postinor? Mai mentionez ca sunt la o ...
Re: Re: Curve si labagii... din 20 sep 2009 11:37 de SORIN28
Gresit...asta intra la categoria prostituate :ok:
Re: Curve si labagii... din 20 sep 2009 10:48 de baby
Pt unii femeile sunt c**ve indiferent ce ar face:lol:
Asa vor ei sa creada.
Daca are iubit cu masina e C**va,daca se desparte de unu si la o saptamana e cu altu e C**va....daca si-o trage pt bani tot C**va este.
e aiurea ca toate femeile ...
Farmecul orasului aniversat vs nimicul de "acasa" din 20 sep 2009 03:42 de ExoticDream
Surprinzator sa vezi ca si la noi, daca vrei cu adevarat, se poate! Poate nu-i ca la Paris sau Viena, dar.... macar o data pe an pana si cel mai sarac bucurestean isi permite sa viziteze un muzeu, sa vada o piesa de teatru, sa asiste la un concert in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Portretul fizic al din 20 sep 2009 03:10 de ExoticDream
Corect...
Corect si aici....
;););)
Re: Cum imi fac o prietena?? din 19 sep 2009 22:25 de ma baiatule
Re: Ejaculare Precoce din 19 sep 2009 19:50 de toweleeee2hy
Eu sunt baiat si am aceiasi problema ca a lui. In cateva minute ma termin repede si a doua oara se roaga de mine sa ma termin! Mie imi place .. poate voua nu :) va inteleg ... Retine NU ESTE O BOALA doar satisfactia si placerea sunt prea mari ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: S.O.S. Sunt igravida???? din 19 sep 2009 19:40 de Maria77
Ok! Multumesc mult pentru sfat!:rolleyes:O sa cumpar chiar maine unul!:DB)
Re: Re: Cum sa slabesc !! din 19 sep 2009 16:10 de becali
Ai putea te rog sa fii mai explicit ? De cate ori sa mananc pe zi , cat de putin si in ce anume consta o asemenea masa ? :). Ex:o felie de paine+un ou fiert ?
Re: Daca m-a pacalit sa ramana insarcinata? din 19 sep 2009 15:10 de some
steriletul se pune de obicei numai la femei care au nascut macar o data, deci e posibil sa aiba unul montat , daca spui ca are un copil:ninja:
Re: Re: Ce vad fetele la baieti, de fapt? din 19 sep 2009 13:25 de McLove
Ceri prea multe. Mai trebuia sa pui acolo "sa aiba si bani". Daca o sa gasesti un baiat ca asta, tu ce o sa faci? Cum il multumesti pe el, daca are toate calitatile? Intr-un cuplu, fata il completeaza pe baiat si viceversa.
Re: Re: Re: Re: Re: :-? din 19 sep 2009 12:59 de vladutsu
Poi....suntem de un an si 2 luni impreuna
si da mia zis ca este vvirgina:-s
asa cred ca si e:-? din 19 sep 2009 12:38 de vladutsu
asa e
oricum astept sfaturi in continuare
ms:X
Re: Re: Re: Re: Re: :-? din 19 sep 2009 12:35 de mandarina
daca este rusinoasa nu inseamna ca iti ascunde ceva :love:
sau poate nu vrea sa grabeasca lucrurile;;)
Re: Re: Re: Re: :-? din 19 sep 2009 12:33 de McLove
Nu ar trebui sa existe aceasta "rusine" intr-un cuplu, intr-o relatie. Dar, vladutsu nu ne-a explicat de cat timp sunt impreuna, daca se iubesc s.a.
LE: ti-a zis ca e virgina?
Re: Insarcinata la 17 ani.... din 19 sep 2009 12:07 de McLove
Inca 2 copii care isi distrug viata pentru ca nu stiu sa se proteje. A zis cineva ca, un copil este o binecuvantare, dar la 17 ani nu e asa...
Re: Re: Re: Re: Re: S.O.S. Sunt igravida???? din 19 sep 2009 12:03 de McLove
Am zis mai sus, este posibil ca ciclul sa nu vina o luna, dar sa vina urmatoare luna. Totusi, ai zis ca ai crampe... Incearca sa ceri un test de sarcina, nu trebuie sa iti fie frica. Roaga o prietena daca iti este rusine. Se face foarte usor ...
Re: Insarcinata la 17 ani.... din 19 sep 2009 11:45 de Maria77
A nascuta iubita ta?????
Re: Cum sa slabesc !! din 19 sep 2009 11:17 de McLove
Incearca sa te apuci de sala. O sa ti se formeze muschii, e bine ca esti inalt si in timp o sa fie totul mai bine.
O dieta? Incearca sa mananci des, dar putin. Multi cred ca daca mananci o data pe zi, slabesc. Nu este adevarat! Des si putin ...
Pagina 1265 din 3732 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
|
Membri on-line:
61 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
| copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate | ||