Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Probleme in familie... din 22 sep 2009 18:13 de knowledge
Salutare.
Sunt baiat, am 18 ani si de ceva vreme au apar diverse probleme in familie.. de exemplu cearta intre parinti. Vad/simt ca nu s einteleg bine, se cearta din orice prostie, orice lucru marunt si cateodata eu pic in 'centrul certei' sa nu ...
Re: Re: Re: Daca m-a pacalit sa ramana insarcinata din 22 sep 2009 17:22 de baby
Doamne:lol::lol:
ce idei:lol:
Re: Re: Mai sunt virgina daca m-am jucat cu degetu din 22 sep 2009 17:14 de McLove
"sy esty sy certata cu lymba romana". Mutlumesc! :`
Fetelor, ca sa nu va mai doara, beti 2 litrii de bere inainte, apoi totul va fi bine... Acum, aveti grija sa nu confundati barbatul cu uluca (cred ca stiti ce este) de la gard. Bafta! :huh:
Re: Re: Re: Daca m-a pacalit sa ramana insarcinata din 22 sep 2009 17:10 de McLove
Da, e o idee. :lol:
De mult nu am mai ras asa :lol:.
Re: Re: Re: Re: Re: daca prietena mea se imbata po din 22 sep 2009 17:04 de McLove
Forum*, ca aici vorbim...
Pai, toti incearca sa ajute. Dar, cum sa pui asemenea intrebare? Mai era cineva cu :"raman insarcinata daca am facut sex anal?". NU e vina noastra ca majoritatea nu dau pe la scoala, si daca se duc, stau degeaba.
Un ...
Re: Re: Re: Re: daca prietena mea se imbata poate din 22 sep 2009 12:14 de cineva
mda..crdeam ca siteul asta e serios... de ce trebuie sa luati totul in ras? stiti ca nu e bine sa va bucurati de necazul altuia, o sa se intoarca roata,o sa vedeti.
mai bine nu mai ziceti numic decat sa faceti misto si sa enervati lumea.
Re: Re: Re: daca prietena mea se imbata poate scap din 22 sep 2009 10:37 de mandarina
:lol:
Re: Re: Daca m-a pacalit sa ramana insarcinata? din 22 sep 2009 10:17 de metaforic
cred ca stia asta.
In cazul in care te-a mintit in legatura cu steriletul si nu are unul, tot sunt sanse de abia 17% ca ea sa ramana insarcinata. Poti afla fara ca ea sa isi dea seama doar daca faci rost cumva de urina ei ca sa faci un test de ...
Re: Re: daca prietena mea se imbata poate scapa d din 22 sep 2009 10:06 de metaforic
Sa bem pentru asta!
Re: Sarcina dupa joc cu degetul? din 22 sep 2009 10:02 de metaforic
Daca e posibil? Poti sa incepi sa cumperi scutece si ce o sa ii mai trebuiasca copilasului. N-ar fi rau sa te gandesti si la un nume pentru el/ea.
Nu, din contra, il ajuta mult. La un moment dat devine imun la orice si nu mai ai cum sa scapi de ...
Re: Re: Dezvirginarea la fete ....... din 22 sep 2009 10:00 de cobbrra
ba fratzioare...voi sunteti nebuni cu totii...am intrat aicia sa citesc si eu...da n-am mai ras asa bine de la cutremur din ...
Re: Mai sunt virgina daca m-am jucat cu degetul? din 22 sep 2009 08:35 de cb15
Esti o curva!:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Portretul fizic al fem din 22 sep 2009 00:19 de ExoticDream
Wrong. :devil::devil::devil:
Right. :flowers::flowers::flowers:
Wrong again. :devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Subiecte de abordare p din 21 sep 2009 23:35 de sweety16
:lol::lol::lol:Intr-adevar expertul aici esti tu...dar la alt capitol.Cine te-a mintit pe tine cand ti-a spus ca femeile spre deosebire de barbati nu se uita prea mult la spectul fizic?Ba se uita si conteaza mult, nu numai aerul de don ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau sa-m din 21 sep 2009 23:26 de sweety16
<
Mamaa te entuziasmezi mult prea mult pentru niste nimicuri...iar daca te saluta, te cheama afara in pauza sau iti spune sa mai zici ceva ca esri prea tacut gata iti faci iluzii ca te place...astea sunt niste chestii care le faci oricum cu un ...
Re: Re: Re: daca prietena mea se imbata poate scap din 21 sep 2009 22:15 de george
deci faceti lumii o favoare si impuscati-va..cum puteti frate sa puneti asa intrebari cretine? arunc-o de la etaj si scapa de sarcina..puneo sa bea pana intra in coma alcoolica...bai deci suntetii unii incredibil de cretini
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Portretul fizic al femeii din 21 sep 2009 21:47 de valentine
Mai, aspectul asta fizic poate fi mult discutat.
Femeile se plang ca sunt judecate doar dupa aspect, insa problema tot a lor este. Eu, daca sunt interesat de tine si nu sunt interesat doar de aspect, prima oara incerc sa ma apropii de tine, sa ...
Re: Re: daca prietena mea se imbata poate scapa d din 21 sep 2009 21:10 de edy
fata 16,baiatu 20 :D
Re: Re: daca prietena mea se imbata poate scapa d din 21 sep 2009 19:41 de mandarina
ce lume:)))
mai documentati-va si voi:D
Re: daca prietena mea se imbata poate scapa d sarc din 21 sep 2009 19:21 de yony
prietena ta e cea care a scris k i-ai bagat degetzelu si ii virgina, nuh??
NU ARE QM SA FIE GRAVIDA !!!
acum ma intreb: catzi ani avetzi??
app: putetzi bea.. de fericire k nu are cum sa fie gravida cu degetul mey :P
Pagina 1262 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
67 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |