Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

ms

din 23 sep 2009 20:08 de Moniqa

ms mult, pai am sa il invit la un suc, sper sa accepte, :-*

Re: :))

din 23 sep 2009 18:51 de CucuBau

Deci.. eram odata singur acasa... si incep sa ma masturbez.. dupa ce termin toata treaba, merg la baie imi dau drumu la dus dar ce sa vad.. iese varamea din camera de la ea... si eu nu am auzit`o cand a intrat in casa deoarece aveam casti pe ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Clitoris mare

din 23 sep 2009 18:11 de baby

exact asa o sa fac:lol: daca zici tu:lol::lol:

Re: hy

din 23 sep 2009 17:47 de angela

Invita-l la un suc, la film, incearca sa-ti petreci mai mult timp cu el, insa doar voi doi nu toata gasca de prieteni, si treptat o sa-ti dai seama daca ii place de tine, si poate o sa faca el primul pas spre o relatie cu tine. Aspectul fizic nu ...

Re: Baieti, ce fete preferati?

din 23 sep 2009 17:46 de Phainutzu

Nu conteaza culoarea parului.... :P:P Exista si blonde furmoase si brunete si roscate si satene etc... Dar daca ar fi sa aleg...:>... m-as opri la bruneta:D

Re: De ce nu mi-a curs sange?

din 23 sep 2009 17:42 de angela

Draga mea, nu trebuie neaparat sa-ti curga sange cand iti pierzi virginitatea. Multe fete au himen elastic care se poate rupe dupa prima nastere(sau deloc) ori s-a rupt in copilarie din cauza unui accident, a practicarii unui sport. Daca te-a ...

Re: Re: Re: Cura 309 sau cura amix 200?

din 23 sep 2009 16:17 de madalinutza

nu conteaza ce cura ti daca nu faci si sport in paralel!!!eu de 2 sapt nu mai mananc paine si dulce deloc si am slabit 3 kg....dar mi-am scos niste exercitii de pe net si le fac zilnic...vreau sa imi iau si cura 309 sa vad de are vreun efect..

Re: Re: hy

din 23 sep 2009 14:13 de Moniqa

:, pai ma dau...dar cand imi da de inteles k vrea sa fie cu mn cand nu imi mai da de inteles....chestia e ca cineva mi-a zis k are prietena si eu l-am intrebat daca chiar are, si el a inceput sa aduca argumente k nu are, poate sunt eu paranoica, nu ...

Re: De ce nu mi-a curs sange?

din 23 sep 2009 13:00 de McLove

Toate aveti numai prieteni care au trait numai in jungla? Nu trebuie neaparat sa curga sange, depinde de la persoana la persoana. La unele nu curge deloc, la altele curge foarte putin. Nu a simtit si el ca e mai stramt? Sincer, sa zici mersi ca ...

Re: Re: Re: Ce vad fetele la baieti, de fapt?

din 23 sep 2009 12:15 de sweetgirl16

Ai mai auzit fraza "am cati ani vreau eu sa am"? ei bine nu cred ca trebuie sa te intereseze pe tine cati ani am eu...si totusi hai sa iti spun...da am 16 ani si nu imi e rusine...iar ce am zis mai sus reprezinta in conceptia mea sa zicem "baiatul ...

Re: Re: Re: Ciclu intarziat de 15 zile

din 23 sep 2009 12:12 de McLove

de asta chiar nu am auzit... Daca gasesti asa ceva, sa imi zici cum se numesc, sa le fac un ceai si sa le zic ca e de menta. :,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste p

din 23 sep 2009 12:04 de McLove

3 ore? :lol: . Cu pauza de 2 ore si 30 minute? Da, numai virgini isi dau cu pararea aici, bine ca te avem pe tine sa ne explici cum sta treaba. pai, poate sa fii "constipat" sa rezisti atat. Exista 1 la 1000 de cazuri, unde au rezistat atat. ...

Re: Re: Re: Re: Re: Pana la ce varsta creste penis

din 23 sep 2009 01:21 de teirau

nu conteaza doar marimea...mai mult conteaza durata actului sexual...dak ai sange ji te zzine o ora nu mai conteaza prea mult marimea...da numai virgini iji dau cu parerea aici? am stat ji cu fete de 16,17,...pana la 29. pot sa zic k alea mai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Ce si cum gandesc barbatii tra

din 22 sep 2009 23:27 de Pasaroi_Cuminte

Wtf :blink::blink::blink: ? Hell no.Nu, nu, nu sunt de acord. Un barbat adevarat nu-si inseala femeia. Un barbat adevarat isi iubeste femeia. Un barbat adevarat isi respecta femeia. Un barbat adevarat iubeste numai o femeie. Un barbat ...

Re: Re: Re: Insarcinata la 17 ani....

din 22 sep 2009 21:48 de McLove

Daca a nascut, inseamna ca a fost un bebe mic si dragalas, cum ai zis tu... Totusi, nu stim nimic, ne tin in suspans. :ermm:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: daca prietena mea se imbat

din 22 sep 2009 21:07 de edy

chestia e ca asta mi-a ziso cineva,nu am scoso eu.curiozitate?!

Re: probleme in familie..

din 22 sep 2009 20:46 de mandarina

ai 18 ani...chiar daca pica cearta pe tine...cearta-i tu pe ei..spunele ce simti tu atunci cand se cearta tipa daca este nevoie..asa..din cate spui tu..parerea mea este ca ai tai nu se mai inteleg..si poate sa apara..o cumpana in relatia lor

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vreau

din 22 sep 2009 20:45 de MAN

Ce vrei is incepator . Am vreo sansa ?

Re: Re: Re: Fata de om dur.

din 22 sep 2009 20:26 de BBU

Defapt sa mai adaug si eu,barbatii de azi sunt sensibili fizic (ca niste gay) cu comportamentul de cioban ;) Ontopic: in functie de fata,este acelasi lucru ca la barbatii (ce fata preferati curvistina,sensibila,sufletista,facuta etc..) Si o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: daca prietena mea se imbat

din 22 sep 2009 18:34 de Bozgoru

de un timp incoace tot o spun... cel mai rau lucru al democratiei este ca internetul a ajuns in cele mai indepartate sate din munti..

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1261 din 3731
«   1 ... 1258   1259   1260   1261   1262   1263   1264 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare