Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Eu virgin, ea dezvirginata de altul. . . din 26 sep 2009 00:45 de andyr
ma.. ok ..am inteles..o sa meditez asupra acestui fapt.. dar priviti ce spune Pasaroi_cuminte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Marimea penisu din 25 sep 2009 23:37 de Predator
adevarat
Re: Re: Re: Re: Re: Viata mea din 25 sep 2009 22:33 de Maria77
Sa stii ca si mie mi se parea imposibil. Yo credeam ca o sa plece si ca n-o sa-l mai vad niciodata cand i-am zis de sacina. Daca ai persoana iubita langa tine poti sa misti si muntii din loc...Asta ma invatat viata. Multumesc pentru tot McLove ...
Re: Eu virgin, ea dezvirginata de altul. . . din 25 sep 2009 22:09 de tinkerbell
Faptul ca ea te-a mintit nu e bine, consider ca daca va iubiti stiti sa va iertati si sa va acceptati unul pe celalalt asa cum sunteti.
Iar tu...la tine e doar o chestie de mentalitate...incearca sa fii mai deschis, gandestete ca poate nici ...
Re: Re: metode masturbare din 25 sep 2009 21:41 de toweleeee2hy
Andrei daca nu gasesti parizer , cumpara salam sasesc "calup" =))
si putin pateu ca lubrifiant ! spor la maioneza
Re: Ati fost prinsi masturbandu-va? din 25 sep 2009 21:33 de toweleeee2hy
Eu in locul tau o chemam si pe ea sa frece ca poate poate.... mai invatam si eu cate ceva !
Daca iti este rusine spunei:
Freaca mami ca tu m-ai facut cu putza !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 25 sep 2009 18:46 de andyr
deci .. ceea ce nu intelegi u e urmatoare fraza ' cand s'a culcat cu ala eu nu o cunosteam.. mai mult decat atat ..nici ea pe mine.. deci nu auzisem unul de celalalt.. abia dupa aproximativ un an.. de la intamplare ... ne'am cunoscut ...
Re: Re: Miros urat in gura din 25 sep 2009 18:40 de Zambila
Te distrezi nu,cand postezi kkturi de astea? Doamne,cate porcarii mai poti scoate pe gura aia? te crezi inteligenta? Am o intrebare,tu drept cine te dai? o fata kre sa zicem k are probleme? Sa fim seriosi,nimeni nu crede tampeniile astea pe care le ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu din 25 sep 2009 17:49 de andyr
A facuto din obligatie adik.. la momentul acela nu isi dorea sa se desparta de ala si de asta .. nu ii placea ce facea.. intelegi..?
P.S Vezi ca ai un mesaj in Inbox.. te rog.. onoreaza'l daca poti:-S
Re: Re: Re: Eu virgin, ea dezvirginata de altul. . din 25 sep 2009 17:46 de Pasaroi_Cuminte
E si normal. Si inca o chestie: Nu te lasa condus de spiritul de turma ( colegi, prieteni, etc ) pentru ca nu ei vor plange daca sufletul tau va fi ranit iarasi. In acest caz , de se va intampla, acei prieteni si colegi fie nu vor fi langa tine , ...
Re: Re: Eu virgin, ea dezvirginata de altul. . . din 25 sep 2009 17:40 de andyr
si inca nijte chestii vis-a-vis de ce ai zis... ea intrerupse orice legatura cu ala.. cu vreo juma de an inainte sa ma cunoasca pe mine...deci cu ala nu a avut treaba .. cu fostul ei prieten..si sunt sigur ca nu si-a dorit sa rupa relatia cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Eu vir din 25 sep 2009 17:40 de Pasaroi_Cuminte
Ce inseamna obligatie ? Cum adica din obligatie ?
Defineste ce inseamna obligatie ?
Si tu te lasi induiosat de plansul unei femei ? :blink: :blink: :blink:
Judeca-i faptele cu ratiunea nu cu inima.
Cat despre faptul cu juratul , stai ...
Re: Re: Eu virgin, ea dezvirginata de altul. . . din 25 sep 2009 17:30 de andyr
Pasaroi cuminte... deci.. . sunt mai muylt ca sigur ca nu a facut nimic in timpul relatiei noastre ..la cat de disperat am fost..s'a jurat si pe icoana si pe mama ei... am fost innebunit...si s'a jurat deci ca mi-a fost fidela.. si din acest ...
Re: Re: Re: Program de modificat poze din 25 sep 2009 17:10 de Zambila
poti sa iei si adobe photoshop cs 7
e bun si esi mai usor de folosit:* eu am cs photoshop 7 si ma descurc..uite si un tutorial:D http://photoshopping.3x.ro/plugins/tutorials/tutorials.php?view.17 succes! [merge sa-l folosesti si pe 7]:*
Re: Re: Program de modificat poze din 25 sep 2009 16:46 de barbie_girl
ok saru'mana o sa incerc sa vad daca ma descurc :D
Probleme in pat... din 25 sep 2009 16:41 de mona00
Problema mea in pat cu iubitul meu a aparut acum cateva luni.Totul incepe frumos, reusim sa facem dragoste insa la un moment dat nu mai are erectie.Am incercat sa vorbim despre asta si e posibil sa fie de la oboseala,de la faptul ca uneori el termina ...
Re: Genaratia de 14 ani .. din 25 sep 2009 13:06 de McLove
La 14 sa te gandesti la sex? Esti copil...
O sa ai o viata intreaga la dispozitie, unde o sa faci sex in fiecare zi pana te saturi. Incearca sa te bucuri de copilarie, sa te joci ... :ermm:
Re: Dezvirginarea la fete ....... din 25 sep 2009 13:05 de marius
ma numesc marius si am 21 ani sunt anca virgin dar sa faci sex cu o fata virgina nu trbuie sa mergi la doctor ca te faci de mierda faceti sex si ...
Re: Cum s-o conving prin mess din 25 sep 2009 13:03 de McLove
sigur e fata? :`
Sta in oras cu tine? Daca doresti sa continui, sa treci la urmatorul pas, vorbeste cu ea si incercati sa va intalniti. De acolo, vei stii tu ce e de facut...
LE: acum am citit ca ai vorbit cu ea la telefon. Lasa problemele si ...
Re: Eu virgin, ea dezvirginata de altul. . . din 25 sep 2009 10:44 de Pasaroi_Cuminte
Probabil ti-a spus pt ca vrea sa rupa relatia cu tine .De fapt "relatia" nu relatie, stiind cum vei reactiona astfel incat tu sa fii primul care renunti. (Metode si metode :devil: )
A da si mai mult ca sigur, ca facut-o cu celalalt nu inaintea ...
Pagina 1258 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
55 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |