Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: hmmm din 28 sep 2009 20:10 de cristina
daca stii vriun medic care a tratat aceasta ciupearca candida te rog sami spui si mie pe id troianw
Re: Re: Re: Re: Despre candidoza din 28 sep 2009 20:07 de cristina
ba prostane tu razi de asa ceva sati dea donmul si tie daca esti prost ca noaptea :((:((:x:x:p:p
Re: Caut prietena - 14 -15 ani din 28 sep 2009 19:44 de MyLLeNa
Vrei un sfat.
De unde esti?
Daca vrei ma cauti.....
Cati ani ai?
SARUTUL(HELP PLS) din 28 sep 2009 18:35 de eu
Deci oricat de prostesc ar suna,asta e singurul loc unde pot sa cer ajutor:P
Am 15 ani,si am avut 4 prietene pana acuma.De fiecare data cand m-am sarutat cu o fata,mi-a iesit herpes sau cum i se zice la infectia aia,pe gura...Nu stiu de ce,si mi se ...
Re: Nelamuriri in privinta orgasmului!!!! din 28 sep 2009 18:09 de puiutau
mai, pai ai o senzatie foarte placuta, simti ca zbori, tzi-se schimba pulsul, inima bate mai tare....prima oara daca te ridici in picioare si incerci sa merge,....te simtzi foarte ametita, cel putin la mine asa s-a intamplat :p....acuma vezi u ...
Re: Sfat marire penis din 28 sep 2009 17:51 de FIZO
DAca e gros e mai bun decat unu mai lung.
Re: Re: Re: Re: Re: oare exista riscul de a fi ins din 28 sep 2009 17:39 de mariof3
da am folosit . Folosesc mereu !
mersi pt raspuns :flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in pat... din 28 sep 2009 16:05 de pacpac
Rutina,prezervativul....si treaba cu umilitul daca faci oral este o IDIOTENIE.
Ia antinconceptionale sa scapati de prezervativ,apuca-te de oral dar vezi sa-ti faca si el tie,scapa de flocanei daca ii porti:)),stai cat mai provocator prin casa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Parerea gresita a parintilor d din 28 sep 2009 15:54 de pacpac
incearca totusi sa porti o discutie cu el sa vezi de le tre sa e dea mereu raportul si ala nuami pejumatate,adica numai jumatatea in care tu esti rea......
Oricum nu cred ca el se va lasa de "sportul" asta pt ca s-a obisnuit asa si ii va fi ...
Re: Re: Re: Re: Parerea gresita a parintilor despr din 28 sep 2009 15:44 de anturika
Stii cat de greu imi este pt ca numai eu stiu cat de multe am facut ca sa mearga :(( chiar il iubesc ... si vb serios stiu ce inseamna sa iubesti o persoana..si mie greu foarte greu sa renunt ....sa le fac lor pe plac.... imi vine sa plang ...
Re: Re: Re: Cit dureaza actul sexual din 28 sep 2009 15:44 de pacpac
bravo,daca poti n-o lasa:))) ,dar sper ca nu ai zis asta doar ca sa te lauzi, ca alti pot si de mai multe ori:ok:
Nu exista o durata anume,dar de preferat este sa dureze cat sa ajunga si partenera la orgasm
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 sep 2009 14:57 de Ben
Bozgore tata ceea c traiesti tu este un calvar Dragoste numai este d mult
Uite parerea mea sincera
Fa in asa fel si tu si lasa d inteles k ai o prietena care are aceeasi pasiune k si tine si dezvolto chiar si imaginar si lasai iei d inteles ...
Re: Re: Parerea gresita a parintilor despre mine!! din 28 sep 2009 14:38 de anturika
Pai si cum sa vb cu ei, pe mama lui nici nu o cunosc..doar cu tatal lui vb si il cunosc pt ca este prieten cu tata si cu el am mai discutat........si cum sa-i deschid eu subiectul tatalui lui? ce sa le spun....pana la urma este fisu si tot pe el ...
Re: Decalotarea penisului din 28 sep 2009 14:25 de BBU
Ai fraul preputului mai strans(ata),fa sex sau o masturbare sanatoasa si se remediaza...virginitate neatinsa ...
PS:Tu chiar nu ai umblat deloc la penis ?:)) nu rad dar ma mir cum de mai esti "virgin",in general de treaba asta se scapa de la 8 ...
Re: Parerea gresita a parintilor despre mine!!! din 28 sep 2009 13:59 de pacpac
in primul rand e un dobitoc.eu nu concep sa spun parintilor ce fac eu....nu l-ai intrebat si tu "ai mei,u cand stica osa facem sex,ii intrebi pe ai tai?".
cu un om ca asta n-o sa faci u casa buna si greu se da brazada,dar totusi daca tot vrei ...
Re: Re: Re: Re: oare exista riscul de a fi insarci din 28 sep 2009 10:34 de mona00
Ai folosit prezervativ? Daca ai folosit nu e nici o problema si daca ea era la finalul menstruatiei nu cred k e vreo problema.Probabil nu se terminase de tot acea perioada.In ultimele zile mai curge cate o picatura,doua.Asa zic eu...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 sep 2009 02:35 de simosimina
Părerea mea este că e vinovată că te-a minţit. Dar faptul că o iubeşti şi te iubeşte..ar trebui să conteze mai mult decât ce a făcut ea.
Acum faza cu "am fost obligată.." sincer nu faci aşa ceva din obligaţie ca să ţii o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vi s-a intamplat?? din 28 sep 2009 02:25 de adialina69
daca l-ai prins tine-l bine de pula sa nu -ti scape:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 28 sep 2009 01:43 de ExoticDream
Continui sa nu inteleg! Cum adica "a fost obligata de circumstante"??? Ce vrajeala e asta? N-am mai auzit pana acum ca cineva sa fie dezvirginat din acest "motiv"!!! Dupa parerea mea, in loc sa se vaicareasca, prietena ta ar trebui sa iti dea un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 27 sep 2009 23:49 de andyr
"poi am fost mai mult obligata..de circumstante...nu am facut dragoste in niciun caz..pentru ca daca faceam asta tineam relatia cu el.." deci.. raspunsul ei:)
Pagina 1255 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
52 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |