Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: hmmm

din 28 sep 2009 20:10 de cristina

daca stii vriun medic care a tratat aceasta ciupearca candida te rog sami spui si mie pe id troianw

Re: Re: Re: Re: Despre candidoza

din 28 sep 2009 20:07 de cristina

ba prostane tu razi de asa ceva sati dea donmul si tie daca esti prost ca noaptea :((:((:x:x:p:p

Re: Caut prietena - 14 -15 ani

din 28 sep 2009 19:44 de MyLLeNa

Vrei un sfat. De unde esti? Daca vrei ma cauti..... Cati ani ai?

SARUTUL(HELP PLS)

din 28 sep 2009 18:35 de eu

Deci oricat de prostesc ar suna,asta e singurul loc unde pot sa cer ajutor:P Am 15 ani,si am avut 4 prietene pana acuma.De fiecare data cand m-am sarutat cu o fata,mi-a iesit herpes sau cum i se zice la infectia aia,pe gura...Nu stiu de ce,si mi se ...

Re: Nelamuriri in privinta orgasmului!!!!

din 28 sep 2009 18:09 de puiutau

mai, pai ai o senzatie foarte placuta, simti ca zbori, tzi-se schimba pulsul, inima bate mai tare....prima oara daca te ridici in picioare si incerci sa merge,....te simtzi foarte ametita, cel putin la mine asa s-a intamplat :p....acuma vezi u ...

Re: Sfat marire penis

din 28 sep 2009 17:51 de FIZO

DAca e gros e mai bun decat unu mai lung.

Re: Re: Re: Re: Re: oare exista riscul de a fi ins

din 28 sep 2009 17:39 de mariof3

da am folosit . Folosesc mereu ! mersi pt raspuns :flowers:

Re: Re: Re: Re: Re: Probleme in pat...

din 28 sep 2009 16:05 de pacpac

Rutina,prezervativul....si treaba cu umilitul daca faci oral este o IDIOTENIE. Ia antinconceptionale sa scapati de prezervativ,apuca-te de oral dar vezi sa-ti faca si el tie,scapa de flocanei daca ii porti:)),stai cat mai provocator prin casa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Parerea gresita a parintilor d

din 28 sep 2009 15:54 de pacpac

incearca totusi sa porti o discutie cu el sa vezi de le tre sa e dea mereu raportul si ala nuami pejumatate,adica numai jumatatea in care tu esti rea...... Oricum nu cred ca el se va lasa de "sportul" asta pt ca s-a obisnuit asa si ii va fi ...

Re: Re: Re: Re: Parerea gresita a parintilor despr

din 28 sep 2009 15:44 de anturika

Stii cat de greu imi este pt ca numai eu stiu cat de multe am facut ca sa mearga :(( chiar il iubesc ... si vb serios stiu ce inseamna sa iubesti o persoana..si mie greu foarte greu sa renunt ....sa le fac lor pe plac.... imi vine sa plang ...

Re: Re: Re: Cit dureaza actul sexual

din 28 sep 2009 15:44 de pacpac

bravo,daca poti n-o lasa:))) ,dar sper ca nu ai zis asta doar ca sa te lauzi, ca alti pot si de mai multe ori:ok: Nu exista o durata anume,dar de preferat este sa dureze cat sa ajunga si partenera la orgasm

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 28 sep 2009 14:57 de Ben

Bozgore tata ceea c traiesti tu este un calvar Dragoste numai este d mult Uite parerea mea sincera Fa in asa fel si tu si lasa d inteles k ai o prietena care are aceeasi pasiune k si tine si dezvolto chiar si imaginar si lasai iei d inteles ...

Re: Re: Parerea gresita a parintilor despre mine!!

din 28 sep 2009 14:38 de anturika

Pai si cum sa vb cu ei, pe mama lui nici nu o cunosc..doar cu tatal lui vb si il cunosc pt ca este prieten cu tata si cu el am mai discutat........si cum sa-i deschid eu subiectul tatalui lui? ce sa le spun....pana la urma este fisu si tot pe el ...

Re: Decalotarea penisului

din 28 sep 2009 14:25 de BBU

Ai fraul preputului mai strans(ata),fa sex sau o masturbare sanatoasa si se remediaza...virginitate neatinsa ... PS:Tu chiar nu ai umblat deloc la penis ?:)) nu rad dar ma mir cum de mai esti "virgin",in general de treaba asta se scapa de la 8 ...

Re: Parerea gresita a parintilor despre mine!!!

din 28 sep 2009 13:59 de pacpac

in primul rand e un dobitoc.eu nu concep sa spun parintilor ce fac eu....nu l-ai intrebat si tu "ai mei,u cand stica osa facem sex,ii intrebi pe ai tai?". cu un om ca asta n-o sa faci u casa buna si greu se da brazada,dar totusi daca tot vrei ...

Re: Re: Re: Re: oare exista riscul de a fi insarci

din 28 sep 2009 10:34 de mona00

Ai folosit prezervativ? Daca ai folosit nu e nici o problema si daca ea era la finalul menstruatiei nu cred k e vreo problema.Probabil nu se terminase de tot acea perioada.In ultimele zile mai curge cate o picatura,doua.Asa zic eu...

din 28 sep 2009 02:35 de simosimina

Părerea mea este că e vinovată că te-a minţit. Dar faptul că o iubeşti şi te iubeşte..ar trebui să conteze mai mult decât ce a făcut ea. Acum faza cu "am fost obligată.." sincer nu faci aşa ceva din obligaţie ca să ţii o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: vi s-a intamplat??

din 28 sep 2009 02:25 de adialina69

daca l-ai prins tine-l bine de pula sa nu -ti scape:D

din 28 sep 2009 01:43 de ExoticDream

Continui sa nu inteleg! Cum adica "a fost obligata de circumstante"??? Ce vrajeala e asta? N-am mai auzit pana acum ca cineva sa fie dezvirginat din acest "motiv"!!! Dupa parerea mea, in loc sa se vaicareasca, prietena ta ar trebui sa iti dea un ...

din 27 sep 2009 23:49 de andyr

"poi am fost mai mult obligata..de circumstante...nu am facut dragoste in niciun caz..pentru ca daca faceam asta tineam relatia cu el.." deci.. raspunsul ei:)

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1255 din 3731
«   1 ... 1252   1253   1254   1255   1256   1257   1258 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare