Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Cum se mentine o relatie la distanta?

din 2 oct 2009 07:17 de ThT

N-am inteles nimic:love:

Re: am o dilema

din 2 oct 2009 07:14 de ThT

Pai vrei sa-ti spunem noi ce fel de baiat e? Doar tu-ti poti da seama daca acele vorbe sunt adevarate.Cu timpul vei realiza ce vrea cu adevarat..altfel nu ai cum.:wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum ne

din 2 oct 2009 00:29 de BBU

Gata am facut-o si pe asta :))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum ne ale

din 2 oct 2009 00:23 de BBU

ma indoiesc ca o sa ma äcapareze"fetele pe acest forum...peste asta chiar daca vor reusi -mandrele- nu voi reactiona nicicum deoarece sunt realist (crede ceea ce vede si ce se intampla in timpi reali). Deaceea sunt unu din putinii baieti ...

Re: Re: Re: Curve si labagii...

din 1 oct 2009 22:04 de vladbodan

pai atunci daca stii ce fel de femei sun in romania nu inteleg care e problema ta ... ti-e ciuda?:huh: daca tot observi chestia asta zilnic , inca chiar nu te-ai obisnuit? ... esti cu 5 6 ani mai mare ca mine si desii ai mai multe memorii fata ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum ne alegem

din 1 oct 2009 21:54 de valentine

Poate vor sa te agate fetele si nu au cum daca esti neinregistrat, ca e urat in public:D

Re: Fetelor, ce ati face cu un virgin dezbracat?

din 1 oct 2009 20:39 de puiutau

hmmm...crek i-asi face laba, ceva saruturi, poate si niste mangaieli si :mellow: cam ata, daca sa zicem nu stie nika :P(X)

Re: Cabinet de ginecologie in Constanta???

din 1 oct 2009 20:28 de puiutau

e un cabinet, dar e in mangalia si da e doamna :):pO:)

Re: Cum se mentine o relatie la distanta?

din 1 oct 2009 20:14 de Blaze

Imposibil nu se poate pentru mult timp deci e imposibil , doar daca acesti 2 sunt inebuniti unul dupa altul care pune iubirea lor pe locu 1

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ura

din 1 oct 2009 18:18 de cutarescu85

Tiganul poate sa fie oricum, si tigan si tigan romanizat si tigan de matase, ca tot a tigan "miroase"(ca sa nu zic pute).

Re: Re: Re: Re: Re: sunt pierduta in spatiu..

din 1 oct 2009 17:02 de Blaze

ok hai sa iti dau un sfat in privinta problemei tale. Daca vrei cu adevarat ca relatie sa mearga in continuare trebuie sa schimbi ceva, el inca te iubeste foarte mult si nici nu i trece prin cap la ce te gandesti tu acu , pot sa zic ca a uitat ...

Re: Cum sa fac sa fiu bagata in seama de baieti?

din 1 oct 2009 15:25 de quote

pai ce sati spun daca nu te cheama el la o intalnira inseamna ka ii este rusine fa tu primul pas invital la un suc asa mai subtil ca intre prieteni si acolo zi ce intentii ai cu el :devil::devil::p:p:p:rolleyes

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parerea gresita a pari

din 1 oct 2009 14:35 de pacpac

:ok: E bine ca ai vb cu el.Sper ca a inteles ceva din asta si nu doar ceva temporar.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parerea gresita a pari

din 1 oct 2009 13:12 de Pasaroi_Cuminte

Daca vrei sa-ti faci o familie cu acest "barbat-baiat" eu zic sa te mai gandesti si sa-l supui la anumite "teste". Nu se poate ca barbat sa-ti plangi de mila. Nu se poate sa lasi totul in seama parintilor. Cum vine " sa-i gaseasca parintii". Pai ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Parerea gresita a parintil

din 1 oct 2009 12:29 de anturika

Am stat de vb cu el fata in fata si i-am spus ca acum numai are nimic de pierdut sa-mi spuna adevarul pt care se intampla toate astea si dc ma lasa sa plec pur si simplu. Mi-a spus ca nu i-au spus ai lui sa termine cu mine si ca le spune povestea ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce ura

din 1 oct 2009 11:27 de compot

bine ma ramai u asa iti urez multa tiganie in viata ta

Re: Re: Re: Re: par pubian???

din 1 oct 2009 10:24 de de al mine..

ar fi mai bine pe voi sa va arda cu bricheta,ca noi fetele unele, avem mai mare grija de igiena de cat de voi...disteptelor....:p:lol:criticati fetele dar to la fete va duceti ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce urati m

din 1 oct 2009 09:01 de SORIN28

Ti-l arat eu...e din Braila si am fost colegi de apartament si munca in Germania :ok: Cred ca nu prea ai mare legatura cu tiganii daca nu stii diferenta dintre tigani si tiganii romanizati ;) Iar in versurile celor de la Parazitii...se ...

Anticonceptionale Logest

din 1 oct 2009 07:35 de cristina2009

Folosesc anticonceptionale Logest de 1 an. Luna aceasta am facut tratament injectabil, pentru o infectie urinara, cu gentamicina. Am luat fiecare pastila la ora care trebuia. Problema este ca mi-a intarziat menstruatia 7 zile. Nu am inceput inca ...

Re: Re: Ciclu intarziat de 15 zile

din 30 sep 2009 20:19 de dorinutza

in sfarsit am fost la medic la control si miau gasit ambele ovare polichistice, rana pe colul uterin si raceala la ovare si uter,, am primit tratament pt toate 3, plus un medicament sa-mi vina ciclul, iar cand imi vine ciclul medicul mi-a recomandat ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1252 din 3731
«   1 ... 1249   1250   1251   1252   1253   1254   1255 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare