Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Roaccutane din 4 oct 2009 10:34 de Bozgoru
pe wikipedia scrie ca isotrenoinul.. adika roacutaneele... la 90 la suta dintre pacienti trece de tot iar la 10 la suta apare dupa un an... iar dupa un al doielea tratament la cei 10 la suta sunt sanse f mari sa treaca de tot... asa ca ...
Re: Re: poza din 4 oct 2009 10:23 de Bozgoru
bah tu esti frustrat sau care e faza? sau esti tembel sau nebun? cum plm sa ai tu 19 cm acolo... ai 19 cm doar daca rigla rupta precum spune exotica sau daca ai palme de urias... mai mult de 14-15 nu ai acolo..
Re: Re: Cum se foloseste un manson din cauciuc:| ? din 4 oct 2009 03:13 de simosimina
Eu am luat roz=))))
Re: Fetelor, ce ati face cu un virgin dezbracat? din 4 oct 2009 02:20 de SIMPLU
Depinde daca il iubesc l-as invata sa faca multe :)) dak e doar asa ... mai bn i-as zice sa vina data viitoare dezvirginat.
Re: prietena mea nu se uda :(( din 4 oct 2009 02:09 de SIMPLU
Sau poate doar mimeaza un orgasm? Sunt multe posibilitati .Mai bine vorbeste cu ea si vedeti impreuna care e cauza .
Re: Cum se foloseste un manson din cauciuc:| ? din 4 oct 2009 01:53 de valentine
Ala care s-a dat cu revista FHM cumva? Daca e ala, sa sti ca si eu am avut probleme cu el:D Trebuia sa-l tin cu mana ca nu intra pe tot penisul si tipa zicea ca o si cam ustura...:ninja:
Asa ca mai bine fa-o sa se simta bine fara.
Re: Re: Re: Re: Nu pot accepta despartirea din 4 oct 2009 01:09 de ThT
Vorbesti si tu sa te aflii in treaba.Ce urasc femeile/fetele care generalizeaza,daca voi a-ti dat peste un nesimtit asta nu inseamna ca toti sunt la fel.:wacko:
ON TOPIC: Sarind peste faptul ca va iubiti,spune-ne si noua motivul exact al ...
Re: Re: Re: Cu sau fara din 3 oct 2009 20:57 de compot
ai auzit de "picatura placerii" ??
Re: Re: Re: Cu sau fara din 3 oct 2009 20:17 de yony
exact.... :P
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou de despartire din 3 oct 2009 20:14 de yony
exact....
si cred ca motivul principal pt kre vrei sa o parasesti e k te-ai plictisist, nu incerca sa dai vina pe ea!!!
si faza cu cadoul nu merge, clar!!
Re: re din 3 oct 2009 20:04 de simosimina
Acum te întreb ce rezultat ai primit la Papanicolau şi la secreţii?
Doctorul nu ţi-a spus cauza?
Dacă e de natură fungică (ciupercă) sau virus...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu intarzia din 3 oct 2009 19:59 de simosimina
Cum să nu se practice în România? Păi dacă rana nu s-ar cauteriza s-ar ajunge la cancer de col!! S-ar extinde foarte mult.
Altă alternativă este tratamentul...dar dacă nu dă roade..atunci cauterizarea trebuie făcută.
Cunoştinţa mea ...
re din 3 oct 2009 19:52 de dorinutza
eu am citit pe csid.ro si pe alte situri ca , cauterizarea nu se mai face in europa de aproximativ 6 ani, daca e asa la noi de ce practica asta?
nu mai inteleg nimic! daca nu scap de rana de pe col , trebe neaparat sa ma cauterizere? sunt foarte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu intarziat de din 3 oct 2009 19:52 de dorinutza
eu am citit pe csid.ro si pe alte situri ca , cauterizarea nu se mai face in europa de aproximativ 6 ani, daca e asa la noi de ce practica asta?
nu mai inteleg nimic! daca nu scap de rana de pe col , trebe neaparat sa ma cauterizere? sunt foarte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu intarziat de din 3 oct 2009 19:47 de dorinutza
Roaccutane din 3 oct 2009 19:10 de aurak25
Salutare! Si eu sunt una dintre consumatoarele de Roaccutane.Au trecut 8 ani de atunci si ce pot spune e, ca, dupa 4 luni de tratament ma vindecasem intru-un mod miraculos de toata acneea severa pe care o aveam pe fata , gat si spate dar cum ce-i ...
Re: Re: Re: Re: Re: Cadou de despartire din 3 oct 2009 18:58 de baby
nici tu nu o iubesti
DACA O IUBEAI NU VROIAI CA ACEL "CADOU" SA II LASE IMPRESIA AIA(!)
Re: Re: Re: Re: Re: Cadou de despartire din 3 oct 2009 18:47 de Bozgoru
te minte dar te iubeste. pai cum draq vine asta?... iar daca chiar vrei sa-i faci un cadou... un cadou care sa o doara... ,, o poza inramata cu voi doi ar fii ideal..
Re: Re: Cu sau fara din 3 oct 2009 18:44 de valentine
Hai mai, de unde prostia asta cu domne nu folosesti prezervativ, ramai insarcinata. Ramai insarcinata daca partenerul tau e idiot si nu poate sa-si controleze ejacularea.
Re: Cadou de despartire din 3 oct 2009 17:29 de sweetgirl16
Mai bine nu-i face nici un cadouas ca nu stii unde te trezesti cu el...poate in cap...iti dai seama ca daca te iubeste cum spui tu :love: nu va avea o reactie tocmai frumoasa cand ii vei spune...parerea mea:ok:
Pagina 1249 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
45 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |