Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Vreau sa-mi fac o prietena si nu stiu cum... Help! din 6 oct 2009 22:32 de kaka92
salut , sunt baiat am 16 ani ,sunt putin mai timid si vreau sami fac o prietena , dar nu prea stiu cum sa ma bag cu ea in seama,
ea este foarte frumoasa ,suntem de aceiasi varsta ,este in liceu cu
mine ,
azi , in pauza ,eram pe culuarul ...
razulatate din 6 oct 2009 21:06 de dorinutza
am sunat azi dupa rezultate si la testul papanicolau mia dat rezultatul: c2, nu prea am inteles eu bine ce zicea doctorita, dar cica a iesit bine testul , a mai spus ea ca daca rezultatul era c3 atunci era un motiv de ingrijorare.
Re: vreau sami fac o prietena si nu stiu cum...hel din 6 oct 2009 20:26 de yony
incearca sa te bagi mai mooolt in seama cu ea... sa ii dai se intzeles k o placi..
nu ai nimic de pierdut
Re: Problema amoroasa din 6 oct 2009 20:25 de yony
poate k si el te place si parerea tah proasta despre el e gresita....
incerca sa vb cu el
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nush ce-i cu mine, n-am ma din 6 oct 2009 20:23 de yony
love is in the air!!!
lupta... :P
Re: Lichid transparent din 6 oct 2009 20:17 de yony
ai face bn sa te protejezi pt k poate duce acel lichid la sarcina...
take care!!
Vreau sa-mi fac o prietena si nu stiu cum...help din 6 oct 2009 20:14 de kaka92
salut , sunt baiat am 16 ani ,sunt putin mai timid si vreau sami fac o prietena , dar nu prea stiu cum sa ma bag cu ea in seama,
ea este foarte frumoasa ,suntem de aceiasi varsta ,este in liceu cu mine ,
azi , in pauza ,eram pe culuarul liceului ...
Re: Re: Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, past din 6 oct 2009 19:38 de Pincky
Cum ma nene sa zici asa ceva?..si mai esti si fata...Normal k poti ramane chiar si de prima data...si sunt sanse mari sa fii ramas!!!...mai ales daca era la ovulatie!...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 6 oct 2009 19:19 de cutarescu85
Ete na...si indianul pute, si asiaticii put, si negrii put. Care-i problema daca asta e mirosul lor? Chiar crezi ca toti oamenii au acelasi miros?
Se poate spune la propriu ca tiganii miros, dar eu am spus la figurat(vezi ghilimelele), ...
Re: Prietena mea nu mai doreste sa facem sex din 6 oct 2009 18:59 de electra
trebuie sa fii hotarat si sa o intrebi de ce se comporta in acest fel,sa te lamureasca;cunosc si eu un caz asemanator in care tot asa,ea este cam nepasatoare fata de el;altceva n-ai ce sa faci,ai incredere ca totul va fi bine,mult ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvir din 6 oct 2009 18:55 de AaLlEeXx
Ei nu.....(Scz ca am raspuns asa tarziu...)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fata de om dur din 6 oct 2009 18:15 de Bozgoru
ala a fost ales de aia.. pt popularitatea lui.. nu trasaturile lui remarcabile si angelice:D
Re: cum sa fac? din 6 oct 2009 18:14 de yOojulia
dacĂ o sa ajungeti sa faceti pasu asta,,macar aveti grija si protejativa..:pirate:
Re: Re: Re: Re: Re: Nush ce-i cu mine, n-am mai pa din 6 oct 2009 16:03 de ala_din_deal
Revin...
Deci vorbisem pe mess cu tipa acu` 2-3 saptamani si de-atunci ma tot gandesc la ea.
Acuma mai e o problema: drumurile ni s-au despartit, cel putin momentan (suntem ambii la facultate dar in orase diferite) si nu am contact cu ea doar ...
Re: Cunnilingus.....doar pentru fete din 6 oct 2009 09:00 de robi123
intr-o partida de dragoste totul trebuie sa vina de la sine , nimica pregatit "gata azi facem anal, miine facem sado, poimiine oral"
daca in timpul preludiului ajungi mai jos cu sarutarile si fata nu te refuza poti continua.
daca te refuza o ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dis din 6 oct 2009 00:56 de yo
?????????????????
Problema amoroasa din 5 oct 2009 22:00 de toy
Totul a inceput in clasa a IX-a: scoala noua, colegi noi... A inceput sa-mi placa un coleg foare dragut. La inceput ma amageam zicand ca o sa-mi treaca, doar imi mai placuse si de alti baieti si m-am "vindecat". Timpul trecea si sentimentele mele ...
Re: Re: Re: SEX ANAL din 5 oct 2009 21:19 de adialina69
ati putea sa ma sugeti putin si tu si ,,experta`` ! ca sa va treaca rasul...:lol:
Re: Re: Re: Oare e ceva grav? din 5 oct 2009 17:38 de yony
:)):)) loool
Re: Prietena mea nu mai doreste sa facem sex din 5 oct 2009 17:32 de yony
din cate am intzeles ai o relatzie serioasa cu pers respectiva...
incerca sa vb cu ea, nu mi se pare corect ceea ce face...poate o avea ea ceva motive..
Pagina 1247 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |