Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: e bine?

din 10 oct 2009 17:03 de ndn

m-am gandit si la varianta asta dar problema e ca la mine e mereu cineva acasa...n`am putea face nimic.

Re: e bine?

din 10 oct 2009 16:51 de ThT

Pai,fiecare are dreptul de a face ce vrea.Daca tu simti ca esti pregatita si crezi ca merita..de ce nu?:) Totusi,eu zic sa nu-i ceri,mai bine l-ai invita tu la tine si l-ai surprinde.E mai frumos decat ceva planificat..:ok: Poate cine stie,ve-ti ...

Pleaca in strainatate, sa-i cer sa facem sex?

din 10 oct 2009 16:46 de ndn

sunt cu un baiat de ceva timp.prima dragoste as putea spune.numai ca acum el este nevoit sa plece din tara(se duce sa munceasca in spania).problema e ca mi`as dori sa fie primul cu care sa am contact sexual.stiu ca prima data nu se uita niciodata si ...

Re: Re: help

din 10 oct 2009 12:56 de EnTer

Mulutmesc mult pt dischutia voastra am gasit raspunsul pe care il cautam,si eu am incercat cu prietena mea...aceasi problema..nu intra,nu,sa nu interpretati gresit(am 16cm in penis,si nu ft gros,nu lam masurat in cercumferinta)Penetrarea nu a ...

Re: Re: Insarcinata la 17 ani....

din 10 oct 2009 11:14 de bitzy

de ce sa nu fie asa si la 17 ani???nu vad acre ii problema???un copil e o binecuvantare indiferent la ce varsta apare in viata parintilor lui...E adevarat. e greu sa ai un copil la 17 anu,mai ales ca amnandoi au 17 ani,era mai usor unpic daca el ...

Re: Re: Re: Re: Re: Matematica :(

din 10 oct 2009 10:38 de Black_06

Calculez : 1440:1.19=1210.08(valoare fara TVA). Daca TVA era de 20%,cum calculezi? 1440:1.2=1200(valoare TVA). Acum sa gandim in perspectiva si sa nu ne mai gandim ca acele valori procentuale poarta denumirea de TVA si sa le ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 10 oct 2009 10:35 de Pasaroi_Cuminte

Nu. Daca ei se iubesc atunci indiferent de oficialitate /neoficialitate, ei formeaza un monolit, (binom :lol: ) adica relatie. In cazul de mai sus , acel "ocazional" nu este altceva decat "inselatul " cu alta palarie. :devil:

din 10 oct 2009 10:29 de Black_06

Este normal.....deodata ce nu sunt un cuplu,nu va interveni termenul de "inselat". Putem spune doar ca se va insela pe el/ea singur(a) deoarece nu poti asocia termenul de iubire pentru o persoana si facut sex cu altcineva,este legea ...

Re: Re: Re: Re: Tulburari de ciclu dupa

din 10 oct 2009 02:23 de junona

nu mai speriati fata cu ginecologu... eu in locul tau nu m-as speria daca am folosit corect prezervativul... daca ai 15 lei du-te si ia-ti un test de sarcina ca sa scapi de griji. dar sa sti ca si mie mi-a intarziat ciclul dupa primele contacte ...

Re: Re: Bubite pe pe capul penisului ... ajutor

din 10 oct 2009 01:45 de andreea

si prietenului meu iau aparut astfel de bubite... noi amandoi avem candida si cred ca bubitele au aparut tot de la infectia asta. clotrimazol sa nu iei ca prietenul meu a luat pana sa ii apara bubitele deoarece ii era prescris pt candida, iar dupa ce ...

din 10 oct 2009 01:35 de ExoticDream

Dar daca cei doi nu sunt inca oficial un cuplu, insa intre ei exista sentimente de iubire? Este normal/moral ca unul din ei sa faca ocazional sex cu altcineva? Sunt curioasa ce parere aveti... :unsure::unsure::unsure:

Re: Re: buna..

din 10 oct 2009 00:28 de Nomerson

eu am fost lovit de masina dar spre norocul meu am ramas fara nici un semn doar 3 zile spitalizare:)))

Re: Re: De doi ani impeuna, dar fara sex!

din 9 oct 2009 19:44 de ada_TM

Ar fi fost interesant sa ne spui cati ani ai si daca esti virgina sau nu. Totusi doi ani fara sex e un pic cam mult.Daca te iubeste cu adevarat nu se va duce la alta, dar nu miza pe asta la nesfarsit.

Re: Re: Re: Re: Probleme cu erectia

din 9 oct 2009 18:44 de calin mihesc

ms :P dimpotriva am citit dar am gasit doar probleme asemanatoare....cu a mea in sfarsit o sa incerk adevarul e k nu sunt prea multumit de dimensiunea "jucariei" am 13 si mno poate deaia

Re: Re: Re: Probleme cu erectia

din 9 oct 2009 15:47 de ThT

Daca citeai si tu putin pe forumul acesta gaseai si raspunsul la intrebare.In fine,poti sta linistit ca nu ai nimic.Multe persoane patesc asa din cauza emotiilor..incearca cand executi penetrarea sa te gandesti la altceva si va fi totul ok.:ok:

pot sa-ti dau o intrebare?

din 9 oct 2009 14:46 de papufa

acum am 17 ani am prieten cu care ma intilnesc deam aproape 2 ani il iubesc a iubeste e totul bine.a facut dragoste cu el cind aveam 16 si pina acuma a fost totu bine nimeni nu a aflat.dar acuma iaka medicu de familie ma intrebat daca am avut vre-un ...

din 9 oct 2009 13:01 de DarkAngel

Drag me to hell 2009. Mi s-a parut destul de bine facut.... spune-mi ce crezi :D

Re: Probleme in familie...

din 9 oct 2009 12:44 de DarkAngel

Eu iti sugerez sa faci urmatorul lucru: Cand sunt binedispusi amandoi (probabil in weekend ca sunt si mai odihniti) chema-i si spunele ca vrei sa vorbesti cu ei pentru ca ai o problema si ai vrea sa te ajute. Si le explici frumos ce te doare si ce ...

din 9 oct 2009 08:57 de Black_06

:devil::devil: Count me in......nu sunt de acord cu iertatul in cazul inselaciunii in cuplu...:ok::ok:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: dimensiunea no

din 9 oct 2009 07:08 de Marius

eu am penisu de 18 cm si am 15 ani WTF :love::-`:-`:-`:-`:-`:~*:~*:ok::ok::ok:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1244 din 3731
«   1 ... 1241   1242   1243   1244   1245   1246   1247 ... 3731   »

loading...