Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cum sa-i spun ca o plac? din 11 oct 2009 11:27 de Alexxutzu12
sau daca nu merge asa cand o vezi ca intra in clasa o iei de gat si ... atat ori o sa primesti o palma ori dupa ce termini va incepe si ea...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2009 11:19 de simosimina
Lol..păi dacă se iubesc cum să facă sex cu altcineva? Nu concep aşa ceva...
Şi la ce îţi trebuie sex cu altcineva când îţi iubeşti partenerul şi te simţi super bine cu el/ea în pat?!
Nu aş putea să găsesc un răspuns acestei ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Matematica :( din 11 oct 2009 03:54 de ExoticDream
1200 nu reprezinta valoarea TVA, ci valoarea "marfii" fara TVA. Asa este, daca TVA este 20%, imparti la 1,2.
Nu este corect sa imparti la 1,2 pentru calcularea valorii fara discount deoarece el se aplica direct la valoarea de 1440, pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 11 oct 2009 03:32 de ExoticDream
Si dupa parerea mea, unde exista iubire, infidelitatea este negata prin definitie. Cand iubesti, nu ai nevoie nici de patalama de la primarie, nici de eticheta in frunte, nici de inel pe deget, nici de stiinta sau/si aprobarea cunostintelor, ceea ...
Re: Pleaca in strainatate, sa-i cer sa facem sex? din 11 oct 2009 02:22 de ExoticDream
1. Cati ani are el?
2. Sederea lui in Spania va fi una temporara?
3. Te iubeste? Il iubesti?
Daca el are peste 21-22 de ani si daca raspunsurile la intrebarile de la punctul 3 sunt afirmative, nu vad de ce relatia voastra ar trebui sa se ...
Re: Re: Re: sunt insarcinata, dupa petting? din 11 oct 2009 01:58 de ThT
Testele de sange va pot spune daca ati ramas insarcinata in interval de 6-8 zile dupa ovulatie (dupa ce ovarul a secretat un ovul), iar testele de urina pot detecta sarcina dupa circa doua saptamani de la ovulatie. Insa unele teste de urina mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re:oare sunt insarcinata din 11 oct 2009 01:44 de marinela
buna am o intrebare nu stiu ce ecu mine de un timp cam tot ametesc si ma dor ovalle ffff tare si de cate ori o fac ma doare ovarere de nu mai pot as vrea sa stiu daca sunt insarcinata ca luna trecuta mia intraziat mestruatia si numai prin 31 ...
Re: Re: sunt insarcinata, dupa petting? din 11 oct 2009 00:16 de Gina
am o nelamurire...cum adik la 3 saptamani dupa ce ati facut.....se poate testa...daca ai ramas sau nu? in cele trei saptamani nu trebuie sa faci deloc sex?...
Re: Re: Re: Re: Re: e bine? din 10 oct 2009 23:42 de sweetgirl16
Daca faci dragoste cu el te asigur ca nu o sa poti tu uita asta toata viata pt ca e cel mai frumos lucru,dar gandeste-te ca o sa stea mult timp acolo :love: si tu o sa suferi pentru ...
Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!? din 10 oct 2009 20:30 de ionutzul
Daca cineva a scapat de cosuri definitiv spunetimi si mie am si eu problema de la 13-14 ani si deja am 16 ani am multe cosuri mici pe frunte si cateva pe obraji daca e vreo solutie/metoda sa scap contactati-ma pe ionut_saviuc2000@yahoo.com multumesc
Re: e bine? din 10 oct 2009 19:56 de yony
esty sigura k tzine la uh si te merita???
nu cred ca ai vrea sa ity incepi viatza sexuala cu el si apoi sa va despartitzi...sau nah, dak vrei incearca sa ii dai de intzeles:ok:
decizia e a ta
Re: Re: Re: e bine? din 10 oct 2009 18:52 de sweetgirl16
Mergeti intr-un loc unde puteti fi singuri:love:daca esti sigura ca vrei sa faci acest pas...totul va veni de la sine,nu e nevoie sa ii spui ci sa ii dai de inteles...e cel mai bine...bafta:love:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sperma inghitita din 10 oct 2009 18:52 de Anonimul
eu sunt baiat si chiar nu iash intoarce stpatele dupa ce inghite ;) din contra cum zicea cineva inainte am gustat si eu din gura unei iubite si dupa ne-am mozolit . chiar nu ma deranjeaza , imi place si are gust bun;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: CE SA FAC??????? din 10 oct 2009 18:46 de sweetgirl16
In mare parte consecintele sunt suportate de fete...si asta e cel mai grav...nu pot sa pun ca baietii nu trec prin situatii grele dar...De exemplu eu nu cunosc nici un caz in care parintii sa accepte cu usurinta ca fata lor va avea un bebe la 17 ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou de d din 10 oct 2009 18:43 de ThT
:unsure::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cadou de despa din 10 oct 2009 18:21 de Pasaroi_Cuminte
Exita f(<3 - 0) si f(<3 + 0) pentru care are loc
f(<3 - 0)=f(<3 + 0) = f(<3)
daca f:[iubire, infinit)->|R , unde <3 inclus in [iubire, infinit) , iar <3 este punct de acumulare pentru (-infinit, <3) intersectat cu [iubire, infinit) si ...
Re: Re: Re: sunt insarcinata, dupa petting? din 10 oct 2009 18:20 de sweetgirl16
Testul de sarcina se poate face dupa 10 zile de la contactul sexual neprotejat:love:
Re: Re: Re: sunt insarcinata, dupa petting? din 10 oct 2009 18:12 de ThT
Mi se pare ca dupa o saptamana.:ermm:
Re: Re: sunt insarcinata, dupa petting? din 10 oct 2009 18:01 de Andreea21
la cate zile se poate face un test?....daca nu am peste 14 zile sau cate trebuie ce pot face?.....help..
Re: sunt insarcinata, dupa petting? din 10 oct 2009 17:50 de ThT
Ia-ti un test de sarcina si vei stii cu exactitate daca esti sa nu.Noi nu avem de unde stii..:ok::rolleyes:
Pagina 1243 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
39 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |