Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva? din 7 oct 2009 23:49 de anonim
in legatura cu fetele........frateee alea se uita doar la portofel sau mrg masina si alte chestii ........dragostea adevarata e atunci cand nu se uita la ce bani ai sau la ce masina ai....plm mai rar vezi asa ceva
Re: Pana la ce varsta creste penisul??? din 7 oct 2009 20:54 de gabi1
Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, pastile....
salut..acuma vro 3 saptamani am incercat sa fac dragoste cu pr mea(ea era virgina ,17 ani)cand am incercat sa bag penisul in vaginul ei a zis k o doare si nu am mai continuat..a doua zi mi.a spus k ...
Pana la ce varsta creste penisul??? din 7 oct 2009 20:49 de gabi1
am nevoie de ajutor am 18 ani si penisul meuu are 16 cm ca ma fac va rag vatimi mesaj
Re: Re: Foot-fetish din 7 oct 2009 19:49 de afetishat
.Ei,cum sa nu?daca e vorba de picioare de femeie...ma cam topesc si in miezu iernii.Intelegi?:ok:.Adica imi plac picioarele femeilor mature dar bine conturate si fara diformitati,si:love:daca mai au pe ele si ciorapi lycra si sint si un pic ...
Re: Matematica :( din 7 oct 2009 19:31 de valentine
wtf?:lol::D:lol::D
ia orice calculator de doamne ajuta si cand vrei sa scoti TVA-ul din suma respectiva faci [b]suma respectiva - (minus) 19%[/b]. Iar cand vrei sa scoti 20% la suta ala, aceeasi operatiune ca mai sus, doar ca in loc de 19% pui ...
Re: vreau sami fac o prietena si nu stiu cum...hel din 7 oct 2009 19:16 de toy
Ar fi perfect daca ai gasi un subiect de discutie care sa o intereseze si pe ea si sa o abordezi direct. Daca esti timid, afla id-ul ei si vorbiti pe messenger
Re: Re: Pana la ce varsta creste penisul? din 7 oct 2009 18:38 de adi
mah cica de la 15 cm incepe o fata sa simta penisu tu nai nikiosansa:))) pe bune fara gluma
Matematica :( din 7 oct 2009 17:48 de Black_06
Salut......:wacko:
Intrebare :
"De ce este corect cand vrei sa scoti TVA-ul dintr-o valoare...ex : 1440:1.19 dar daca aceasta valoare reprezinta o cantitate si lasi discount din ea 20% nu este corect sa faci 1440:1.20"???
Eeee.....dupa ani si ...
Re: insarcinata sau nu?! din 7 oct 2009 16:42 de yOojulia
Nu cred k esti insarcinata,dak ti`a venit ciclu..dar nah nu se stie niciodata:pirate:...poate fi ciclu peste sarcina,,pentru linistea ta fà un test de sarcina:ok:
Re: insarcinata sau nu?! din 7 oct 2009 15:15 de simosimina
zilele în care [b]NU[/b] poţi rămâne însărcinată sunt 3 înaintea menstrei şi 3 după!!!
Fă un test de sarcină..:ermm:
Insarcinata sau nu?!? din 7 oct 2009 14:25 de pussycatnico
buna,am si eu o intrebare:se poate sa fiu insarcinata daca am facut sex neprotejat a 7-a zi de la menstruatie?problema e ca sanii mei au devenit mai fermi si ma dor foarte tare cam de o luna,prima data am crezut k ma dor pt k trebuia sa-mi vina,dar ...
Re: Re: nu stiu ce sa fac din 7 oct 2009 13:32 de alex
:zorro::zorro::flowers::flowers::):):)[u]alex[/u]:devil::devil::love::ninja:[b]alex si angelica[/b]
Re: intrebare din 7 oct 2009 13:09 de Bozgoru
naposimul da putere... rezistenta... si creste masa musculara... pe cand mergeam la sala un prieten de-al meu lua 4 pastile pe zi... timp de 1 luna... desi avea putere ca si mine in decurs de o luna punea la toate aparatele mult mai mult ca mine ...
Re: Altceva decat sex!:)) din 7 oct 2009 10:49 de me . s
neuronul = celula inalt specializata care reprezinta unitatea structurala si functionala a sistemului nervos (!) . Daca nu le asiguri conditiile necesare :. (oxigen , glucoza etc. ) GATA ! bye-bye neuroni :ok: . Asta mai stiu si eu din clasa a7a . ...
nu ramai din 7 oct 2009 09:41 de lorydoolkik
Re: Re: Re: cum sa fac? din 7 oct 2009 09:31 de Xe
sa ziceam ca ar trebui sa mai astepti :lol: tu ca tu..dar pentru ea. e fata.. daca o sa iasa prost o sa te tina minte toata viata si o sa te urasca. pt fete e mai greu..trebuie sa fie placut. dar oricum daca e sa fie.. sa nu faci faze [ dupa ce am ...
Re: Re: sex din 7 oct 2009 09:23 de Xe
ce raspuns tampit ai dat si tu. de ce esti asa sigura ca se va duce la altul? daca te iubeste nu se va duce. si 2 ani este ceva.. daca iti este frica e ok. poate nu esti sigura pe tine inca. ar trebui sa vorbesti cu el despre subiectul acesta. si sa ...
Re: sex din 7 oct 2009 08:35 de pacpac
pai zi-ne draga cati ani ai,sa stim ce sa spunem.daca ai 12 ani,normal ca toti iti vor spune sa n-o faci,daca ai 20 clar ca toata lumea o sa-ti zica s-o iei in gura,fundeuletz,pasarica,tzate......
deci?:D
Re: Re: Problema amoroasa din 7 oct 2009 07:07 de toy
Ma intreaba mereu daca il iubesc, in fata prietenilor. El le spune ca ma iubeste, dar mi se pare ca spune in gluma.
Re: razulatate din 7 oct 2009 00:04 de simosimina
papanicolaul dă rezultate de la 1 la 5 în funcţie de gravitate.
1 - de obicei la fetele virgine, fără nici o complicaţie;
2 - la fetele care şi-au început viaţa sexuală şi eventual o infecţie mică;
3 - rană pe col, sau ...
Pagina 1246 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
40 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |