Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 7 oct 2009 23:49 de anonim

in legatura cu fetele........frateee alea se uita doar la portofel sau mrg masina si alte chestii ........dragostea adevarata e atunci cand nu se uita la ce bani ai sau la ce masina ai....plm mai rar vezi asa ceva

Re: Pana la ce varsta creste penisul???

din 7 oct 2009 20:54 de gabi1

Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, pastile.... salut..acuma vro 3 saptamani am incercat sa fac dragoste cu pr mea(ea era virgina ,17 ani)cand am incercat sa bag penisul in vaginul ei a zis k o doare si nu am mai continuat..a doua zi mi.a spus k ...

Pana la ce varsta creste penisul???

din 7 oct 2009 20:49 de gabi1

am nevoie de ajutor am 18 ani si penisul meuu are 16 cm ca ma fac va rag vatimi mesaj

Re: Re: Foot-fetish

din 7 oct 2009 19:49 de afetishat

.Ei,cum sa nu?daca e vorba de picioare de femeie...ma cam topesc si in miezu iernii.Intelegi?:ok:.Adica imi plac picioarele femeilor mature dar bine conturate si fara diformitati,si:love:daca mai au pe ele si ciorapi lycra si sint si un pic ...

Re: Matematica :(

din 7 oct 2009 19:31 de valentine

wtf?:lol::D:lol::D ia orice calculator de doamne ajuta si cand vrei sa scoti TVA-ul din suma respectiva faci [b]suma respectiva - (minus) 19%[/b]. Iar cand vrei sa scoti 20% la suta ala, aceeasi operatiune ca mai sus, doar ca in loc de 19% pui ...

Re: vreau sami fac o prietena si nu stiu cum...hel

din 7 oct 2009 19:16 de toy

Ar fi perfect daca ai gasi un subiect de discutie care sa o intereseze si pe ea si sa o abordezi direct. Daca esti timid, afla id-ul ei si vorbiti pe messenger

Re: Re: Pana la ce varsta creste penisul?

din 7 oct 2009 18:38 de adi

mah cica de la 15 cm incepe o fata sa simta penisu tu nai nikiosansa:))) pe bune fara gluma

Matematica :(

din 7 oct 2009 17:48 de Black_06

Salut......:wacko: Intrebare : "De ce este corect cand vrei sa scoti TVA-ul dintr-o valoare...ex : 1440:1.19 dar daca aceasta valoare reprezinta o cantitate si lasi discount din ea 20% nu este corect sa faci 1440:1.20"??? Eeee.....dupa ani si ...

Re: insarcinata sau nu?!

din 7 oct 2009 16:42 de yOojulia

Nu cred k esti insarcinata,dak ti`a venit ciclu..dar nah nu se stie niciodata:pirate:...poate fi ciclu peste sarcina,,pentru linistea ta fà un test de sarcina:ok:

Re: insarcinata sau nu?!

din 7 oct 2009 15:15 de simosimina

zilele în care [b]NU[/b] poţi rămâne însărcinată sunt 3 înaintea menstrei şi 3 după!!! Fă un test de sarcină..:ermm:

Insarcinata sau nu?!?

din 7 oct 2009 14:25 de pussycatnico

buna,am si eu o intrebare:se poate sa fiu insarcinata daca am facut sex neprotejat a 7-a zi de la menstruatie?problema e ca sanii mei au devenit mai fermi si ma dor foarte tare cam de o luna,prima data am crezut k ma dor pt k trebuia sa-mi vina,dar ...

Re: Re: nu stiu ce sa fac

din 7 oct 2009 13:32 de alex

:zorro::zorro::flowers::flowers::):):)[u]alex[/u]:devil::devil::love::ninja:[b]alex si angelica[/b]

Re: intrebare

din 7 oct 2009 13:09 de Bozgoru

naposimul da putere... rezistenta... si creste masa musculara... pe cand mergeam la sala un prieten de-al meu lua 4 pastile pe zi... timp de 1 luna... desi avea putere ca si mine in decurs de o luna punea la toate aparatele mult mai mult ca mine ...

Re: Altceva decat sex!:))

din 7 oct 2009 10:49 de me . s

neuronul = celula inalt specializata care reprezinta unitatea structurala si functionala a sistemului nervos (!) . Daca nu le asiguri conditiile necesare :. (oxigen , glucoza etc. ) GATA ! bye-bye neuroni :ok: . Asta mai stiu si eu din clasa a7a . ...

nu ramai

din 7 oct 2009 09:41 de lorydoolkik

Re: Re: Re: cum sa fac?

din 7 oct 2009 09:31 de Xe

sa ziceam ca ar trebui sa mai astepti :lol: tu ca tu..dar pentru ea. e fata.. daca o sa iasa prost o sa te tina minte toata viata si o sa te urasca. pt fete e mai greu..trebuie sa fie placut. dar oricum daca e sa fie.. sa nu faci faze [ dupa ce am ...

Re: Re: sex

din 7 oct 2009 09:23 de Xe

ce raspuns tampit ai dat si tu. de ce esti asa sigura ca se va duce la altul? daca te iubeste nu se va duce. si 2 ani este ceva.. daca iti este frica e ok. poate nu esti sigura pe tine inca. ar trebui sa vorbesti cu el despre subiectul acesta. si sa ...

Re: sex

din 7 oct 2009 08:35 de pacpac

pai zi-ne draga cati ani ai,sa stim ce sa spunem.daca ai 12 ani,normal ca toti iti vor spune sa n-o faci,daca ai 20 clar ca toata lumea o sa-ti zica s-o iei in gura,fundeuletz,pasarica,tzate...... deci?:D

Re: Re: Problema amoroasa

din 7 oct 2009 07:07 de toy

Ma intreaba mereu daca il iubesc, in fata prietenilor. El le spune ca ma iubeste, dar mi se pare ca spune in gluma.

Re: razulatate

din 7 oct 2009 00:04 de simosimina

papanicolaul dă rezultate de la 1 la 5 în funcţie de gravitate. 1 - de obicei la fetele virgine, fără nici o complicaţie; 2 - la fetele care şi-au început viaţa sexuală şi eventual o infecţie mică; 3 - rană pe col, sau ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1246 din 3731
«   1 ... 1243   1244   1245   1246   1247   1248   1249 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare