Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Masturbare zilnica

din 13 oct 2009 13:42 de manofthemen

Deci ma copile,tu ai 14 ani si te masturbezi ma?Ar trebui sa te sfatuiesti cu parintii daca ai ajuns sa faci asta la o varsta atat de frageda!!

Re: Re: Pana la ce varsta creste penisul???

din 13 oct 2009 10:34 de basturk

daca ai terminat in ea are sanse sa fie gravida, daca nu....stres, raceala, dereglare, etc.adik pot fi mai multe cauze

Re: Pana la ce varsta creste penisul???

din 13 oct 2009 10:32 de basturk

www.topestet.ro si mai bagi 3-4 cm

Re: Re: Re: Re: oare e destul?

din 13 oct 2009 10:24 de basturk

you are the man:zorro:

Re: Re: sperma inghitita

din 13 oct 2009 10:18 de basturk

adevarat 100%

Re

din 13 oct 2009 10:13 de basturk

eu zic mai bine sa lasati naiba pastilele astea magice....daca luati de acum, la 60 de ani ce mai bagati in voi?:wacko:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 oct 2009 01:14 de ExoticDream

Poti manca foarte bine ciorba in fiecare seara daca stii sa o condimentezi diferit (ingrediente necesare: IQ + iubire, in cantitati mari).... Sunt convinsa ca are un gust mult mai incitant decat o friptura fada azi, un rasol prapadit maine, o ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 13 oct 2009 01:05 de ExoticDream

Nu, nu e retorica, aveam in vedere situatia in care ea si el se iubesc, dar inca nu au hotarat sa formeze un cuplu, prin urmare inca nu au facut dragsote, asa ca nu stiu cat de bine s-ar simti in pat. Problema nu este teama de incompatibilitate ...

Re: Confuza..

din 13 oct 2009 00:55 de ExoticDream

Aveti amandoi 16 ani, asa-i? O varsta superba, insa.... cu multa inconsecventa, mai ales in cazul baietilor. Acum li se pare ca tot ce zboara se mananca, lumea este a lor, vor totul pe loc, nu au rabdare... Intuiesc ca v-a fost bine atat timp cat ...

Re: Tata e foarte exigent

din 13 oct 2009 00:21 de ExoticDream

Eu cred ca parintii generatiei noastre au ajuns paranoici datorita rapidei degradari a tot ceea ce inseamna viata unui adolescent astazi. Saracii nu mai stiu cum sa faca sa-si protejeze copiii de tentatiile infernale care-i pandesc in anturaj, la ...

Re: confuza..

din 13 oct 2009 00:17 de DarkAngel

Daca vrei sa afli un raspuns (se poate sa fie unul neplacut) recomand sa-l confrunti si sa-i spui cum te face sa te simti si sa-l intrebi ce are de gand sa faca si unde va vede el pe voi peste 1 luna 2 3... si cred ca vei afla ce te framanta... %%-

Viteza de melc....

din 13 oct 2009 00:06 de ExoticDream

Nu stiu daca a mai exprimentat cineva problema asta, dar de cateva zile la mine site-ul se incarca greu si abia reusesc sa ma loghez. Sa ne asteptam la schimbari majore in structura/grafica site-ului sau sa-mi cumpar un computer nou? (?)(?)(?)

din 12 oct 2009 23:45 de sweetgirl16

Chiar daca ti se pare aiurea sa vorbesti cu el trebuie sa o faci pentru ca comunicarea sta la baza unei relatii,discuta cu el chiar daca o sa "reactioneze urat" cum zici tu,macar ai constiinta impacata ca i-ai spus ce ai pe suflet :love: si la ...

Re: Re: Pleaca in strainatate, sa-i cer sa facem s

din 12 oct 2009 22:08 de yony

un rasp perfect...:ok:

din 12 oct 2009 22:02 de yony

din monent ce s-a schimbat asa nu cred ca o sa isi mai revina... am trecut printr-o situatzie asemanatoare cu fostul meu prieten, iar dupa scurt timp ne-am despartzit... eu am vb deschis cu el, sa fie ca inainte dar nu a mai putut...pur si ...

Confuza..

din 12 oct 2009 21:48 de Blonde

Buna tuturor.Am nevoie de niste sfaturi.. Sunt cu prietenul meu de 5 luni.Relatia noasta a fost ok,super in timpul verii:love:.Dar de cand a inceput scoala,pur si simplu s-a schimbat radical.Ne-am distantat din cauza faptului ca eu ii mai faceam ...

Tata e foarte exigent

din 12 oct 2009 20:49 de dyanaaa

am un tata foarte exigent.mereu ma controleaza,ma verifica unde merg ce fac...a ajuns sa stea langa mine cand vorbesc la telefon,knd vorbesc pe messenger.in plus e un om obsedat de curatenie...e obsedat de aranjatul perdelelor,a hainelor...mereu ...

Re: Proba de rezistenta

din 12 oct 2009 20:12 de cutarescu85

Si sint baiat

Proba de rezistenta

din 12 oct 2009 20:10 de cutarescu85

Cit ati rezista fara sex, inclusiv fara masturbare. Rog precizare daca sinteti fata sau baiat. Eu rezist 4-5 zile.

Re: cum sa excit un baiat ...?

din 12 oct 2009 20:05 de cutarescu85

Dca-ti pune mina pe fund, pe sini, e excitat, nu mai trebuie sa faci nimic, decit sa mergi pina la capat. Daca vrei.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1241 din 3731
«   1 ... 1238   1239   1240   1241   1242   1243   1244 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare