Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Re: Ban Clasa din 16 oct 2009 16:41 de McLove
Da, dar clasa aia e folosita de 10 orase. Merita?
Re: Pentru baieti totul se rezuma la sex? din 16 oct 2009 16:31 de McLove
Da, pana la o anumita varsta.
Buna mancarea? Tin sa te contrazic, "bun" poate fi folosit in mai multe sensuri, lasa-ne cu aburelile astea. Incearca sa cauti in dictionar...
E ceva normal sa te uiti dupa o fata pe strada si sa zici ca e ...
Re: Ban Clasa din 16 oct 2009 16:25 de valentine
Daca s-a dat ban pe clasa respectiva, poti sa fi sigur ca s-a dat cu un motiv. Deci...dai un restart la pc si se rezolva.
Re: Proba de rezistenta din 16 oct 2009 09:20 de pacpac
eu dupa 3 zile incep s-o iau razna,a 4-a zi e grav,tre sa ma rezolv ca altfel nici draq nu se mai intelege cu mine.Asta pt ca am si un apetit sexual f mare + ca fac sex ap zilnic,dar sunt sigur ca daca din cine stie motiv nu ma poate rezolva ...
Re: Re: Re: Re: Re: Proba de rezistenta din 16 oct 2009 00:22 de simosimina
:))Cum adică PĂREAM fată bună? :))Nu mai sunt..sau cum?:))
Mai eu am răspuns la întrebare în cazul în care nu pleacă nicăieri..îţi dai seama că dacă ar fi nevoit să plece undeva pentru un timp l-aş aştepta! Nu am fost, nu sunt ...
Re: Re: Re: Re: Proba de rezistenta din 16 oct 2009 00:12 de Dunno
Si astia care au spus de ex simosimina care parea fata buna pe forum,daca prietenul iti pleaca in cantonament la fotbal 2 saptamani ce te faci ? Iei postasul ,dupa prima saptamana? :blink:
Re: Re: Re: Re: Re: Durere in zona ovarelor! din 15 oct 2009 22:08 de Firentze
Da...chiar am o problema...alte raspunsuri pentru mine nu aveti?Adica vad ca unii dintre voi raspundei la caterinci gen Elena Vacaru sau cum o cheama si nu raspundeti la o intrebare destul de serioasa...imi cer scuze daca sunt cam rautacioasa:|
National Romaniei de Fotbal din 15 oct 2009 21:12 de mario jardel
ce parere aveti despre actuala nationala de fotbal a romaniei???cine credeti ca este vinovat pt tot ce se intampla??am ajuns ciuca batailor,deabia am reusti si noi sa batem Insulele Feroe care are o populatie de 50.000 locuitori,iar jucatorii lor ...
Re: CU SAU FARA.................................li din 15 oct 2009 20:17 de cutarescu
Eu zic sa nu te saruti pîna nu te mariti. Glumeam. Eu am avut o prietena care nu stia sa sarute, nici eu nu eram mare expert, dar pt. un baiat e foarte incitant sa învete o fata sa sarute, cel putin pt. mine a fost.
Re: help :| din 15 oct 2009 19:40 de yony
daca el isi controleaza acest lucru, sansele sa fi insarcinata sunt ff mici....
exista si riscul unei sarcini din cauza "picaturii placerii" insa eu am facut mereu sex neprotejata ... si nu am ramas insarcinata insa am avut incredere k el stie ...
Re: Re: Re: vreau un sfat... din 15 oct 2009 19:33 de yony
eu zic sa mai asteptati aman2 pana cand o sa avetzi maturitatea sa facetzi acel lucru....
nici nu suntetzi de mult timp impreuna, deci indicat ar fi ca, cel putzin dupa un an, dupa ce veti fi siguri k va iubitzi, o sa va cunoastetzi mai bine ...
Re: Pentru baieti totul se rezuma la sex? din 15 oct 2009 19:25 de yony
in general dah... cam 90% din totzi baietzii pe care ii stiu se gandesc numai la sex..
Re: Re: Re: Ce urati mai mult? Tiganii? sau romani din 15 oct 2009 19:22 de cutarescu
1.Tu mai întîi învata sa scri.
2.Majoritatea puscariasilor din România sînt tigani, mai documenteaza-te.
3.Decît sa ne dai noua foc, mai bine ti-ai educa rasa.
4.Nu sînt rasist, pur si simplu nu suport hotia, gradul redus de civilizatie, ...
Re: Re: vreau un sfat... din 15 oct 2009 18:33 de francezu72
mhh...ms pt sfat...
mhhh...dupa ce am stat d vorba cu ea a zis ca nu vrea sa o facem...ci doar o joaca...joaca asta ce vrea sa insemne...sa ne sarutam si sa stam undeva singuri si sa ne atingem? cam asta inteleg yo din joaca asta...daca ar fi cum ...
Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cine din 15 oct 2009 17:17 de cookie
pai fratilor daca vrei sa vezi daca un baiat/fata te place ...te bagi si tu cumva in chestia asta de exemplu zici "tu simtzi ceva ptr mine? sau numa itzi batzi jok?" sau daca esti cu el/ea iti dai tu seama daca te place...:ok::ok::ok::p:p
Re: Re: Re: Daca faci sex, iti dispar cosurile? din 15 oct 2009 16:44 de maria andree
:lol: tu nu esti normala draga denisa, la varsta ta sa gandesti asemenea prostii si sa o mai spui si p un site!bv, de tot rasul..dupa cum vb stii si tu in ce categorie te potrivesti :lol: in fine,wsm unde au ajuns fetele astea..spor la cosuri ...
aproape identic din 15 oct 2009 13:24 de maryus
acum ca e la scoala ca e in alta parte (pe strada,in bus,etc)conteaza pra putin,ideea e ca nu reusesc sa "deschid gura".o fi avand timiditatea o mica parte din vina (dar oricum,curaj imi fac eu)da` problema-i ca nu stiu ciripesc.
Bun,o iau pe ...
Re: Re: Re: Cum sa fie parul pubian intr-o relatie din 15 oct 2009 12:35 de AdrianaR
wtf??:x v`ati tampit unii?sau ce?:blink:
Cum draq sa`ti placa parul pubian la o femeie? Gooooooooooood save us!!!
Nici macar la un barbat nu e ok asa ceva...
Pai vi se imbacseste draq...cum faceti sex oral?Nu va pica paru din nas?Nu va vine ...
Re: Umflatura IN VAGIN ! Ajutor, va rog! din 15 oct 2009 04:31 de diva.bruneta
[b]stai linistita nu cred ca este cazu sa te speri probabil din cauza la ob sa mai antamplat la o prietena de a mea [/b][b]bruneta[/b]
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 oct 2009 02:11 de Hipnotiq07
Si eu sunt foarte timid deci stiu cam ce simtiti ,nu pot sa zic ca am pricep in domeniu dar ma risc cu un sfat...ideea de baza ar fi sa nu mai puneti fetele pe un piedestal , nu sunt ceva de pe alta planeta , ca altfel nu va simtiti in largul vostru ...
Pagina 1239 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
78 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |