Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Imi place de o fata, dar nu stiu cum sa in

din 18 oct 2009 19:15 de Motor

@ OFF-TOPIC : Imi cer scuze ca fac dublu-post, dar nu recomand nimenui sa se apuce de Counter-Strike sau Metin2.E un sfat, nu tre sa ma-njurati :) . Probabil unii il joaca din placere, dar odata ce intri in el, te joci o ora sa zic, deja devi ...

Re: Re: help me.!!!!

din 18 oct 2009 18:24 de SORIN28

Un raspuns tipic pentru un analfabet:ok:

Re: Re: Re: Re: Re:

din 18 oct 2009 18:19 de SORIN28

Uimeste-ne...tu esti iubitul lui Simo si ii iei apararea:lol:

Re: Imi place de o fata, dar nu stiu cum sa incep!

din 18 oct 2009 17:54 de DoN-Gi0vanni

-------------------------------- deci...cum sa incep?...poate ca daca nu ai fi fost atat de interesat de jocurile alea ai fi fost si tu o persoana capabila sa dezvolte o relatie cu o fata:D...dar,pentru ca timpul nu poate fii dat inapoi, e bine ca ...

Re: Scurgere maronie.....

din 18 oct 2009 17:23 de basturk

daca nu este de la anticonceptionale, este o infectie.cel mai mult iti recomand sa mergi la un medic dar nu inainte de a face un test papa nicolau.sincer, este foarte bun.acolo afli tot, nu "sa vezi ca ar putea fi aia...sau aia...".mergi la sigur

Re: Clitoris mare

din 18 oct 2009 17:13 de basturk

placerea este aceeasi, depinde cum este provocata.ca si in cazul penisului, nu conteaza daca are 10cm sau 30 cm, toate termina mai devreme sau mai tarziu.

Re: Partener sexual

din 18 oct 2009 17:07 de basturk

sunt multi in situatia asta, dar nu ma refer la copii, logic.daca o iubesti pe partenera ta si va simtiti bine impreuna, nu vad de ce sa nu o faci numai cu ea.eu unul, sincer sa fiu, nu prea ma pot abtine, si imi mai scapa si pe langa, macar o data ...

Mare lucru

din 18 oct 2009 15:00 de Cristina

Mai nu asa de mare lucru..insa trb sa ai grija..nu trebuie sa o iei deodata/..iao incet..excit'o...un sfat daca nu vr sa ai mostenitori foloseste un prezervativ..si prima daca cand faci sex poti sa ai surprize...mult noroc:cat:flowers:%%-

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lichidul preejaculator con

din 18 oct 2009 14:59 de basturk

:D:D:D:D:D daca ajunge in apropiere, adica la 10 cm in aer, trece pe langa in zbor, sau cum???? ce naiba sunt intrebarile astea prostesti??? pe bune.cateodata am impresia ca unii isi bat joc de cei care dau raspunsuri pentru a ajuta. frate, ia ...

Re: Re: Re: O IDEE SALVATOARE

din 18 oct 2009 14:51 de basturk

nota 10.perfecta dreptate.cu o prostituata nu trebuie sa iti fie rusine.eventual bei si tu o sticla de vin inainte sa te simti mai macho.dai banul si sa vezi ce te lucreaza fata.dar mergi si tu intr-un bar dragur si alege, nu de pe strada.si uite ...

Re: Re: Re: Re:

din 18 oct 2009 14:44 de basturk

ai ceva personal cu simosimina ??? sau care e problema ta?arunca-ti pc-ul pe geam daca nu iti place ce user foloseste ea.:devil:

Re: Sex oral... posibila dezvirginare?!?

din 18 oct 2009 14:33 de basturk

relax...esti fata mare.o sa te dezvirgineze numai cand i se va lua sa bage bptul si o sa vrea si altceva, dar din moment ce el se multumeste cu atat...deci pe bune, nu are cum ( doar daca are limba de lemn):p

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 18 oct 2009 13:40 de pick

nu stiu daca ce scrie in urmatorul linck are legatura cu NWO(noua ordine mondiala) dar m-a pus pe ganduri: http://www.lovendal.net/wp52/exista-o-organizatie-care-doreste-disparitia-speciei-umane/ .....mai ales ca am mai citit undeva ca mancarile ...

Re: Re: Re: Re:

din 18 oct 2009 13:33 de simosimina

eu nu te cunosc...habar nu am cum te cheamă...sunt activă pe acest forum cred ca de 1 an şi ceva...Nu înţeleg ce vrei să-mi spui.în fine şi dk aş vrea să-l schimb NU AM CUM, deoarece nu se poate schimba! Tu crezi că ştiu eu cn eşti ...

Re: help me.!!!!

din 18 oct 2009 13:13 de anonim

daca o spus k vr sa se desparta d tine inseamna k nu tine cu adevarat la tine ci doar vrea sa faca sex cu uh Daca nu vrea sa mai astepte nare de cat sa se desparta d uh...dar cati ani ai? rasp asta a fost pt fata aia care o pov k vr prietenul ei sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 18 oct 2009 13:01 de Re: Re: Re:

Uite k sa nu te desparti de ea incearca sai spui k uh nu mai poti astepta.esti curios.intreab-o dak s-ar supara daca ai face cu o alta fata..poate o sa inteleaga dar dak chiar ti la ea cu adevarat nu ai grabi lucrurile pt k ai sti k a ta o ...

Re: Re: Re: Pentru fete: baieti virgini sau nu?

din 18 oct 2009 04:00 de ExoticDream

Stiu asta din discutiile pe care le-am avut cu o multime de personaje de ambele sexe (membri de familie, prieteni, colegi, cunostinte), din materialele pe aceasta tema, scrise in general de psihologi. Pana acum, lucrurile stau asa cum le-am ...

Re: Re: Am 14 ani, cum scap de cosuri?!?

din 17 oct 2009 23:41 de Eugen

Ai incercat dermatologul?

Re: Re: Virgin la 21 de ani.

din 17 oct 2009 23:09 de dorinda

Si? Astepti sa te agate fetele? Daca vrei una cu care sa faci casa, n-ai prea multe sanse asteptand. Agata tu pe una, nu-i mare filozofie. Mai greu este s-o pastrezi langa tine decat s-o agati. Bafta!

Re: Re: Re:

din 17 oct 2009 22:01 de sgc

pentru ca: eu n-am blog, ca sa fi facut vreo referire, macar accidentala la numele tau, al mamei sau al fiului tau, sau al fratelui tau, eu nu am cont pe singur.ro, sexpert.ro, ca sa-ti fi dat motive similare, n-am declarii de dragoste in 7plus, ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1237 din 3731
«   1 ... 1234   1235   1236   1237   1238   1239   1240 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare