Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: De ce nu mi-a curs sange?

din 19 oct 2009 14:32 de basturk

putin spus cioban.dar daca are 16 ani ca si tine...se intelege.in primul rand nu trebuia sa te grabesti, pt k ai toata viata inainte.iar daca tot te-ai apucat de treaba, mai bine discutai putin cu el inainte sa vezi daca are habar de ce va face

Re: Re: Re: Re: vreau sa raman gravida

din 19 oct 2009 14:22 de basturk

chiar asa. pana nu va faceti o "diagnoza" sa stiti daca sunteti "functionabili" degeaba ascultati la sute de sfaturi

Re: Re: Re: Pentru fete: baieti virgini sau nu?

din 19 oct 2009 13:34 de basturk

cred ca prefera sa ramaneti amici.continua relatia de amicitie ca si cum nu ai fi deschis subiectul asta.arata-i ca ii poti fi doar amic sau altfel o vei pierde.depinde daca tu te multumesti cu atat

Re: Re: Pentru fete: baieti virgini sau nu?

din 19 oct 2009 13:17 de dudu

va mulumesc celor care mi-au raspuns la cele 2 intrebari. ca sa nu mai deschid alt topic intreb altceva tot legat de fete. m-am intalnit cu o tipa si ca tot omu am vorbit. si am ajuns la intrebarea daca putem fi mai mult decat amici. eu i-am spus ...

Re: Lichid transparent

din 19 oct 2009 12:56 de basturk

da domne.zi merci ca iti curge lichidul ala, ca fara el scartaie al naibi de rau:lol:

Re: Re: E bine sa inghiti sperma barbatului ?Dar

din 19 oct 2009 12:54 de basturk

:blink::blink::blink::x alegerea ta

Re: Ejaculare precoce

din 19 oct 2009 12:01 de Virgilius

Salut.Iti inteleg foarte bine problema.Am trait si eu cu ceva timp in urma aceste momente teribile,cind nu poti sa ai o relatie sexuala normala.Sincer, nici un exercitiu nu m-a ajutat,pina nu am gasit un produs (Super p-force) care m-a readus la ...

Re: Sa fac sex? Diferenta de marime intre sani..

din 19 oct 2009 11:59 de basturk

stai linistita.esti la o varsta frumoasa la care nu ar trebui sa te preocupe sexul, dar daca asta simti...alegerea este a ta.iar problema cu sanii...nu este chiar o problema.este ceva firesc.discutam peste 3-4 ani

Re: Sa fac sex? Diferenta de marime intre sani..

din 19 oct 2009 11:54 de basturk

corect.esti la o varsta frumoasa la care nu ar trebui sa te preocupe sexul.daca daca asta iti doresti si crezi ca esti pregatita....este alegerea ta.problema cu sanul...stai linistita.e regula generala, iar daca esti complexata din cauza asta ...

Re: Durata actului sexual!

din 19 oct 2009 11:04 de basturk

depinde...in mod normal intre 15-45 min(fara preludiu).daca beau ceva tarie de la 60 min in sus.recunosc ca au fost cazuri si de 5 min, dar extrem de rar, din diverse motive(suparat, obosit, abstinenta).probabil ca odata cu varsta o sa incep sa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa dezvirginezi o

din 19 oct 2009 09:07 de Anonim

Cum sa dezvirginezi o fata ? Cititi si voi toate posturile si extrageti ce e mai bun!Mie mi a placut ce a zis @Femme si cu @Andra parca de la pagina 2 :) si mai era cineva care zicea ca simti fata totul vine de la sine stii cand sa o bagi cand sa ...

Timp crosetat invers...

din 19 oct 2009 03:42 de ExoticDream

De cand [i]mi-am[/i] (impropriu spus) [i]bi-revenit[/i], am senzatia ca, oricat m-as stradui sa lucrez ca la carte, firul imi scapa printre degete, incalcindu-se, ochiurile se destrama, everything is a terrible mess! Daca incerc sa desir eu lucrul, ...

Re: Re: Re: Re: Re: ..poate sa imi raspunda cnv?

din 19 oct 2009 01:37 de Bozgoru

ignorantza adika de a intelege tu ca persoana ce dracu inseamna un cos.. cum si DE CE se formeaza.. .. daca nu vei afla ... si daca nu ai o acnee de adolescent .. ci una grava.. nu vei scapa niciodata... si vei avea 30 de ani.. si vei pune ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 18 oct 2009 23:56 de simosimina

:)) o persoană poate avea mai mult de 1 nume... Nu înţeleg care-i faza.. Nu vreau să-mi schimb nickname-ul..şi dacă aş putea să îl schimb nu aş vrea. Tu ai spus că te chemă Rodica, îmi amintesc, acum vreun an şi ceva:)) nu ţin ...

Re: Re: Durata actului sexual!

din 18 oct 2009 23:50 de nicky

:ok:ce-ar fi sa treci si pe la sala? mai te antrenezi ,mai putina forta... poate intr-o zi chiar ai sa faci ceea ce visezi... si atunci o sa ne spui adevarul,nu povesti erotice ca acum...

Re: Re: Re: Re: Re:

din 18 oct 2009 23:38 de sgc

am observat ca esti activa sub acest username de un an si ceva. nu te-am acuzat ca-l folosesti di-naintea erei noastre. foloseai mimi si alte username-uri inainte pe acest forum. hotareste-te. cand foloseam eu username guest, spuneai ca te ...

Re: HELP!!!!!! chiar nu stiu ce si cum si in ce fe

din 18 oct 2009 22:17 de simosimina

Dacă îţi începi viaţa sexuală nu trebuie să afle neapărat părinţii...Şi trebuie să faci asta când te simţi tu pregătită. Cât despre problema cu sânul...dacă doctorul ţi-a spus să aştepţi ...nu ai ce face, plus că încă ...

Re: Pleaca in strainatate, sa-i cer sa facem sex?

din 18 oct 2009 22:09 de ThT

care mai sunt noutatiile?ai vorbit cu el?

Re: Par.....

din 18 oct 2009 20:55 de Snitzel

glumea nu face prostia sa te razi sau sa-l tunzi pentru ca faci bube si te mananca si apoi iti creste si pe fatza si o sa mori =)))

Sa fac sex? Diferenta de marime intre sani..

din 18 oct 2009 20:51 de nuvreausazic

Eu am 15 ani si am un Prieten de 17 ani. Noi suntem impreuna de 7 luni.El nu stiu sigur sigur daca este virgin sau nu, dar in fond asta nu conteaza prea tare pana ma hotarasc ce fac.Nu am vb espre asta pana acum, desi suntem foarte apropiati, dar ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1236 din 3731
«   1 ... 1233   1234   1235   1236   1237   1238   1239 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare