Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Tata e foarte exigent din 19 oct 2009 21:49 de ancu
Dar tatal tau sta tot timpul acasa?Atunci cand este el la serviciu,incearca sa discuti deschis cu mama ta,spune-i ca te deranjeaza faptul ca tatal tau nu are incredere in tine,ca esti controlata la fiecare pas,cu cine vorbesti,ce faci,ca vrei sa ai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scat din 19 oct 2009 20:52 de basturk
:D:D:D amice, esti super tare.ai grija la calugari, sa nu te fugareasca.eu zic sa te mai gandesti inainte sa pleci
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete: baieti vi din 19 oct 2009 20:47 de basturk
daca iti place persoana ei si iti place sa o ai in preajma, uita ca i-ai spus ca vrei mai mult, si arata-i ca poti fi un amic de nadejde.daca te-a sictirit nici nu are rost sa te mai stresezi
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete: baieti virgin din 19 oct 2009 20:32 de dudu
da, ai dreptate...sincer nu imi place acest lucru, adica daca e sa spui ceva de ce sa nu o faci fata in fata :blink: ?
in concluzie...sa las lucrurile sa vina de la sine nu ???
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scat din 19 oct 2009 20:01 de baby
probabil rece,umeda si tare....adica patul va fi tare:lol:
parca imi vine sa intreb ce alte ciudatenii mai cunoasteti dar ...:ermm: mi-e teama ca o sa plec din seara asta spre manastire daca mai aud multe:lol:
:,
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scat din 19 oct 2009 19:54 de basturk
fa-ti bagajul:lol::lol::lol:
si cate mai exista:D:D:D
sa ne spui cum e camera de la manastire
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scat din 19 oct 2009 19:50 de cutarescu
Curioasa treaba cu modernismul asta. Nu vrea omul sa fie ca majoritatea, ca sa nu fie asociat cu spiritul de turma, si atunci ar face orice doar ca sa se diferentieze de ceilalti, chiar daca acel orice este o prostie. E greu sa spui ce e normal si ...
Re: voua fetelor ce var placea la un baiat? din 19 oct 2009 19:18 de baby
de banii lui nu-mi pasa.....ca am! doar de aia muncesc:`
masina daca are...sa fie sanatos si sa o conduca cu grija:mellow:
ma da de haine si de papuci zau ca nu-mi pasa daca sunt adidas,nike sau cn stie ce firma
sa fie hainele intregi pe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scat din 19 oct 2009 19:17 de cady
daca esti open-minded poti sa accepti dar daca nu...nu ar trebui sa acceptam f multe lucruri..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: scat din 19 oct 2009 19:10 de baby
Daca imi spui ca exista si filme cu asa ceva.....plec la manastire!!!
Pe asta nu o mai auzisem:ermm:
Nici daca ar scoate aur pe c*r si nu as manca:x
Re: Re: Re: Re: voua fetelor ce var placea la un b din 19 oct 2009 19:09 de toy
Am zis ca aspectul fizic nu este CEL mai important. Adica eu nu ma uit numai la infatisare . Poate sa fie cel mai frumos baiat din lume, dar daca nu ma simt eu bine langa el nu va merge. Normal ca trebuie sa fie ingrijit si sa aiba un aspect cat ...
Re: Nu mai stiu ce sa fac :( din 19 oct 2009 18:41 de basturk
nasol.pai poate i se culca saracului de atata stres :"o merge sau nu o merge de data asta...hmmm..."si pe tine te doare...dar de preludiu a-ti auzit? sau voi sariti direct la atac?oricum, cal nu cred ca este, deci ar putea intra toata.totusi nu ar ...
Re: Re: Re: voua fetelor ce var placea la un baiat din 19 oct 2009 18:20 de cutarescu
Doar atît vrei de la un baiat, sa aiba ochi patrunzatori, sa nu fie badaran, fitos si manelist? Dar daca sete foarte gras,cu bube pe fata(ai spus ca nu e important aspectul fizic) sarac, prost si nespalat. Cauta mai bine ca voi fetele va doriti ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum e cu vaginul ?! din 19 oct 2009 18:20 de basturk
intreruperea de sarcina lasa o pata atat fizica cat si psihica.sfatul meu: feritiva, ca nu e mare greutate.
cat despre marimea vaginului...cum sa va spun eu fetelor...depinde si de cat de dotat este partenerul.daca el vine cu 10cm, cand femeia se ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: . din 19 oct 2009 17:02 de basturk
daca este asa...rabdare...(usor de spus...greu de facut...dar ai alta varianta?)
Re: Re: Re: Re: Re: Pentru fete: baieti virgini sa din 19 oct 2009 16:15 de basturk
stai linistit, unele fete asa procedeaza.pur si simplu nu au curajul sa spuna in fata.
fac o mica paranteza sa intelegi de ce spun asta: un amic de-al meu cu prietena lui nu s-au mai vazut de 2 sapt.aveau impreuna vre-o 6 luni.f rar ii raspunde la ...
Re: Re: Re: Re: Pentru fete: baieti virgini sau nu din 19 oct 2009 16:05 de dudu
ok,dar nu trebuia sa imi spuna ??? :-` ca asa ar fi normal, nu ne ascundem dupa deget, nu e un lucru rusinos...:ermm:
Re: Re: Act sexual fara ejaculare in vagin, risc s din 19 oct 2009 15:46 de pacpac
daca a picurat e posibil:)
Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste din 19 oct 2009 15:16 de The kid
Salut !!
Da mah daca esti cu ea/el da iti dai seama !!
Acuma am si eu o intrebare ...nu prea are legatura cu subiectul...
Imi place de o colega ..chiar f mult :heart::love::love::love:dar faza e ca nu prea reusesc sa vorbesc cu ea :mellow: si ...
Re: Eu 15 ani, ea 14, cum sa procedez prima data? din 19 oct 2009 14:42 de basturk
cel mai bine ar fi sa vb cu ea si sa ii arati ca poate avea incredere in tine, ca nu esti un nenorocit care o poate parasi oricand.trebuie sa aiba incredere in tine.apoi, cand ramaneti singurei ( fara riscul sa apara vre-un parinte)te apuci de ...
Pagina 1235 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
58 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |