Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cat de sigura e metoda calendarului?

din 21 oct 2009 12:23 de simosimina

...dacă tot ai o relaţie stabilă...de ce nu iei anticoncepţionale?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbati vs femei

din 21 oct 2009 12:08 de basturk

fara suparare, nu cred ca am inventat eu aceasta regula.am spus doar ce vad pe strada si am recunoscut ca sunt si exceptii.dar daca mergi la 10 medici si nici unul nu te vindeca, mai ai incredere si in cel de-al 11-lea?si asa este, sunt si ...

Re: Ce traiesc e un infern!

din 21 oct 2009 11:58 de basturk

ai cuvantul meu ca daca stateai mai aproape te ajutam cu cea mai mare placere, si asta datorita faptului ca esti ambitioasa.intradevar nu poti indura prea multe la 17 ani, o perioada a vietii cand ai mare nevoie de sprijin.nu pot sa te sfatuiesc ...

Re: Re: Cum sa o conving sa faca sex?

din 21 oct 2009 10:46 de cabal

nu vrea... am incercat,sper k dak ii zic ce ai spus u,sa nu ma trezesc cu vreo palma :( dar o sa vad,mai astept sfaturi si ms mult.:ok:

Re: Cat de sigura e metoda calendarului?

din 21 oct 2009 10:32 de basturk

parerea mea: daca o folosesti cum trebuie, este eficienta in proportie de 50%.daca tot sunteti un cuplu, de ce nu treceti pe anticonceptionale?!

Re: Re: Re: Re: desp arta de a controla ejacularea

din 21 oct 2009 09:34 de basturk

pacpac, am mers pe varianta omului, daca el asa stie...am zis sa nu ii bruiez cunostintele.tu zici foarte bine

Re: Re: Re: Re: desp arta de a controla ejacularea

din 21 oct 2009 09:09 de pacpac

mai 87% protectie poate in cazul in care nu iei ce iti trebuie,ceea ce iti recomanda docul.

Re: Scat

din 21 oct 2009 09:06 de pacpac

nu si n-as incerca nici platit:)).prea scarbos,dar daca pe tine te excita rau poti sa treci la papat:))),dar te-as sfatui sa te documentezi mai mult inniante.Cred ca partenerul tre sa aiba o dieta anume inninate de a se rahati la tine in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 oct 2009 08:49 de pacpac

am vazut si eu ca sgc aia sau ala e bolnav cu dovleacul. Nu inteleg totusi de ce draq intra pe aici,pt ca forum asta este in gen despre sex,iar sgc si sexul au cearta mare,ca dupa cum se manifesta II LIPSESTEEEEEEE rau de tot. Aste e,sa speram ...

Re: Masturbare cu creionul -> risc sarcina?

din 21 oct 2009 08:41 de pacpac

numaidaca il bagi in cur,apoi in gura,cur,gura,cur,gura ,iar cand esti toata maro la gura at esti gravida

Re: Cum sa o conving sa faca sex?

din 21 oct 2009 08:39 de pacpac

nu te mai aurnca ca boul la sutien.Cand mai vine pe la tine si o vezi asa incinsa rau,in timpce o saruti baga-i mana la pasarica si stimuleaza-i clitorisul usor:D.Daca zice nu...ii explicica nu facetinimic,decat o masrubezi ca e mult maibine ...

Re: Re: bubite rosii pe capul penisului

din 21 oct 2009 08:24 de Topic

Da era vorba de menstruatie si exact cum ai zis trec repede , ms frumos , problema rezolvata. :ok:

Cat de sigura e metoda calendarului?

din 21 oct 2009 03:43 de ancu

Cat de sigura e metoda calendarului?Cati dintre voi o practica? Ma gandesc ca aceasta metoda este de regula folosita in cadrul cuplurilor stabile,dar as vrea sa stiu daca este cu adevarat eficienta.Astept raspunsuri...:)

din 21 oct 2009 02:48 de Bozgoru

marsh in m matii...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 oct 2009 01:09 de simosimina

Stai liniştit că am deja o altă indentitate în care am şi băiat(i-a dat şi nume) :lol::lol::lol::lol: Aş vrea să înţeleg de ce face asta...dar în fine..fiecare cu "păsăricile" lui/ei.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 21 oct 2009 01:01 de Pasaroi_Cuminte

Exact. Simo, in privinta lui SGC sa stii ca bantuie aceste meleaguri de acum 2 ani. Daca n-ai nici o identitate pana acum, nu-i nimica iti va face. Aproape toti userii activi al acestui forum suntem personaje in lumea ei. Ata ete . :lol:

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

din 21 oct 2009 00:43 de Pasaroi_Cuminte

Sgc, Scheren sie sich zum teufel.:lol:

Re: Voua, fetelor, ce v-ar placea la un baiat?

din 21 oct 2009 00:27 de ExoticDream

Sa aiba suflet.... MARE! Si inteligenta.... MULTA! Il iau si descult, si-n pielea goala, daca-i asa! O:)O:)O:)

din 21 oct 2009 00:25 de ExoticDream

Nu. Cu exceptia cazului in care folosesti ca "cerneala" sperma proaspat izvorata din "jucaria" vreunui baietel.... :alien::alien::alien:

Re: Re: Re: Re: Nu mai stiu ce sa fac :(

din 20 oct 2009 23:19 de sgc

ai si tu dreptate. cel putin teoretic. practic, insa, probabil, ca daca-ntro posibila viata viitoare, ma voi naste mascul, poate voi reusi s-o bag pe toata. e prematura discutia.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1232 din 3731
«   1 ... 1229   1230   1231   1232   1233   1234   1235 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare