Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Cum vi se pare ideea de a linge fa

din 23 oct 2009 16:43 de basturk

nu stiu daca ai dreptate.adica...pana nu am cunoscut partenera nu am facut asa ceva.nu am sarit direct in apa de cum am vazut piscina, ca mi se pare aiurea.daca ai "surprize"?!?!:wacko:

Cum as putea sa iau legatura cu el?

din 23 oct 2009 16:27 de Myhaela

In vara anului 2007,am fost la un majorat la o fata,si mi-am facut si cativa prieteni noi,chiar ma indragostisem de un baiat de acolo,si imi pare rau ca nu am putut sa-i cer nr de tel,ieri ma uitam la niste poze de la majorat si era si tipul ala in ...

Re: Re: Cum Sa Dezvirginezi ?

din 23 oct 2009 16:25 de basturk

simplu si complicat in acelasi timp:pirate: 1.trebuie sa il cunosti, sa ti la el, sa iti doresti ( ca mai tarziu sa nu regreti) 2.cand crezi ca esti pregatita discuti cu el...ii dai de inteles 3.el, ca un baiat istet ce este(sper) pregateste un ...

Re: Re: Re: Cum vi se pare ideea de a linge fata i

din 23 oct 2009 14:13 de vladbodan

p.s. ca sa fiu si eu serios macar de data asta ... as putea spune ca e ca si cum ti s-ar parea tie super tare ideea de a-ti face tie sex oral, numai ca .. exivent, femeile sunt de mii de ori mai destepte si nu o fac asta din prima cu o persoana noua ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce se machiaza fetele??

din 23 oct 2009 14:05 de vladbodan

eu consider ca unele femei se machiaza motivat... spre exemplu: ai facut "prostia" sa-i spui ca-i sta bine mai demult cu rimel, sau tus, sau dermatograf... tu sigur uiti faptul ca i-ai facut acest compliment, dar ele nu uita si in cazul in care ...

Re: cel mai nebunesc loc in care am facut dragoste

din 23 oct 2009 10:56 de sweetgirl16

Deocamdata nu am facut dragoste intr-un loc mai ciudat:love: dar ma tenteaza ideea,mi se pare ceva palpitant si super frumos,abia astept sa incerc:-*

Re: Re: Re: Re: Re: Foot-fetish

din 23 oct 2009 10:44 de basturk

ce sa zic...daca tie iti place....e bine ca totusi ai ce sa apreciezi fizic la o femeie, pt ca altii sunt destul de pretentiosi%%-

Re: Re: Re:

din 23 oct 2009 10:41 de basturk

da domne, ai perfecta dreptate, dar in termeni populari la smecleul ala care curge si are scopul sa te unga bine inainte de partida de sex i se mai spune si "picatura placerii" deoarece apara in momentul in care ai o excitatie de gradul 3, ...

Re: Re: o iubesc dar ea e orbita de unu care are p

din 23 oct 2009 09:30 de Black_06

Adica si tu ai fost un....:,:,

Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 23 oct 2009 03:25 de ancu

O persoana care te iubeste cu adevarat trebuie sa fie alaturi de tine si la bine si la greu,sa stii ca te poti baza pe ea atunci cand ai o problema....Sa incerce sa te faca sa zambesti atunci cand esti suparat.Sa te surprinda in fiecare zi cu ceva ...

Re: o iubesc dar ea e orbita de unu care are priet

din 23 oct 2009 02:59 de ancu

Eu,din povestirea ta mi-am dat seama ca o iubesti foarte mult,din moment ce ti-ai da viata pentru ea.Cred ca ar fi bine sa mai ai o discutie cu ea,sa-i spui care sunt adevaratele tale sentimente,ca o iubesti si s-o intrebi daca iti mai da o sansa ...

Re: o iubesc dar ea e orbita de unu care are priet

din 23 oct 2009 02:08 de razvaner

mai nou in seara aceasta adica acum cam 30min i-am zis pa pentru ultima oara nu vreau sa o mai vad nici pe amicul meu cel mai bun daca imi face una ca asta prefer sa raman fara un prieten foarte bun daca imi face una ca aceasta....nuj unde am gresit ...

Re: Re: Re: Re: Re: Acnee....

din 23 oct 2009 02:01 de ancu

Eu cred ca ai mari sanse sa scapi de ele daca te duci la un medic dermatolog bun.Cunosc doua astfel de cazuri,care se luptau de cativa ani cu acneea si dupa vizita la medic s-a rezolvat problema.Bine,dar v-a trebui sa ai rabdare sa termini ...

Re: Cum imi fac o prietena??

din 23 oct 2009 01:11 de george

daca unu din prieteni itzi spune sa te duci la ea potzi sa o faci dar nu itzi garantez ca o sa mearga :flowers: exista o singura cale nu incerca sa te dai mareca nu o sa functioneze nici atat ci sa te apropii mai mult de ea prin a fi tu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Voua, fetelor, ce v-ar placea

din 23 oct 2009 00:18 de simosimina

Oooo da...melodia asta...Asche zu Asche...spune multe... Uite că nu eşti singurul căruia îi plac Rammstein...mie îmi plac de când i-am descoperit(eram prin clasa a 8a parcă).

Re: Re: Re: Re: Foot-fetish

din 22 oct 2009 23:43 de halluxlover

"imi plac si mie picioarele frumoase si ingrijite ale unei femei si cred ca oricarui barbat ii plac" Nu ma apuca nebunia, am spus ca ma excita picioarele tinere,frumoase dar daca au si monturi, mi se par deosebite, interesante, mai cu ...

Re: Cum obtin un orgasm puternic prin masturbare?

din 22 oct 2009 19:50 de baby

de ce vrei prin masturbare? :huh: femei! femeeeeei! de fapt o femeie:lol:

Re: Re: Re: Fata ideala / Baiatul ideal !

din 22 oct 2009 19:47 de basturk

cam la asta m-am gandit, numai ca virgine mai rar gasesti.si sa fie asa, am luat in calcul si vorba batraneasca "femeia pana nu gusta 2 ****, nu e femeie".asa ca...oricum asta da, prea stralucit nu-mi iese:D

Re: Re: o iubesc dar ea e orbita de unu care are p

din 22 oct 2009 19:31 de basturk

mda....esti atent?s-ar putea sa nu iti placa raspunsul meu. in primul rand tu ai fost langa ea cand era cu ex.pt ea ai fost cel mai bun amic, sau ceva de genul, ai fost un umar pe care ea s-a sprijinit si pe care a plans.dupa despartire s-a cuplat ...

Re: Re: Re: Re: voua fetelor ce var placea la un b

din 22 oct 2009 19:06 de basturk

deci asta e partea mea preferata.cred ca mi-am gasit jumatatea:love:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1229 din 3732
«   1 ... 1226   1227   1228   1229   1230   1231   1232 ... 3732   »

loading...