Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Cum sa ma apropii de o fata daca toate ma resp

din 25 oct 2009 10:18 de baby

undeva gresesti:unsure:

Re: Re: Re: Re: il vreau inapoi

din 25 oct 2009 09:27 de baby

ultima melodie pusa de tine imi place:) chiar daca nu inteleg mare lucru :lol: si cu toate astea...uite... http://www.youtube.com/watch?v=eqmYQAtgvZ4&feature=related [melodia nu poza cu pamela fara buric:lol::lol:] :lol::love::,

Re: Re: Re: il vreau inapoi

din 25 oct 2009 08:32 de Pasaroi_Cuminte

Am specificat [i] "pe alocuri"[/i].Dar unele din voi femeile, tot din orgoliu intelegeti ce vreti. :,:,:, :unsure: ok. Am inteles ca nu-ti place .Ca sa-ti fac pe plac uite : http://www.youtube.com/watch?v=tr4FQRZnlv4

Re: mama natura

din 25 oct 2009 03:50 de ancu

Eu sunt de acord numai cu operatiile strict necesare....cum ar fi operatia la nas....normal ca ii esti recunoscator lui D-zeu pentru tot...dar daca ai fi complexat de faptul ca ai un nas mare sau mai stiu eu cum...si din aceasta cauza te-ai inchide ...

Re: Re: il vreau inapoi

din 25 oct 2009 03:47 de ExoticDream

Asa este. In general, indiferenta nu poate fi simulata, in cel mai rau caz nu pentru mult timp. Daca iubesti cu adevarat pe cineva, se vede, se simte, este practic imposibil sa poti face pe indiferentul, iubirea emerge din tine, nu poti controla ...

Re: cum sa ma apropii de o fata daca toate ma resp

din 25 oct 2009 03:35 de ancu

Deci pentru a te putea ajuta...da si tu mai multe detalii.Cum arati,ce varsta ai,ce mod de abordare ai?!!!??etc

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum pot sa-mi intaresc

din 25 oct 2009 03:32 de ExoticDream

Si cam ce legatura o fi intre datele alea si umezeala vaginala?!? Se simte careva cu "musca" pe "caciulita"? P.S. Hai ca ti-ai gasit pe cine sa inveti scaderea!!! :D:lol::D

Re: Re: Re: Re: Cum sa organizez o seara romantica

din 25 oct 2009 03:23 de ExoticDream

Mda.... Stai sa vad daca-i valentine pe-aici sa ma acuze de opinii feministe... Bun, pai daca as crede ca toti barbatii ar reactiona la fel intr-o asemenea situatie, sigur mi-as muta gandul de la a avea vreodata o relatie cu cineva, nu am chef sa ...

Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

din 25 oct 2009 03:16 de ExoticDream

Mult mai usor este sa-ti dai seama cand nu te (mai) iubeste. :-*:-*:-*

Re: Casatorita, inselata, indragostita.....

din 25 oct 2009 03:10 de ExoticDream

Cati ani aveti (tu, sotul tau, amicul de pe net)? De cat timp esti casatorita? Cand s-a intamplat infidelitatea sotului tau? Povestea de pe net a inceput dupa ce ai aflat? Cum a iesit la iveala infidelitatea sotului tau (l-ai prins, ti-a spus ...

Re: Cum as putea sa iau legatura cu el?

din 25 oct 2009 01:12 de suchi

iti inteleg suferintza,da sincer aici nu e 989 informatii;))

Cum sa ma apropii de o fata daca toate ma resping?

din 24 oct 2009 23:11 de mazare

am o mare problem..fetele ma resping foarte des si asta ma face sa ma simt foarte prost..am nevoie de ajutor...va rog

Re: Re: Insarcinata, dupa petting?

din 24 oct 2009 22:51 de Andreea21

daca mi-a venit ciclul cam la 20 de zile ....mie imi vine cam in 20 22 zile....mai e posibil sa fiu isarcinata?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: il vre

din 24 oct 2009 21:47 de baby

germana e oribila pt ca nu stiu eu deloc....ca daca stiam nu mi se mai parea asa:lol: http://www.youtube.com/watch?v=evKO1pEQq6g :love::love::,

Re: Re: Acnee....

din 24 oct 2009 21:00 de ancu

Eu am scris sa se duca la dermatolog,iar acesta,dupa o serie de teste,chiar si analiza la sange sa nu aiba vre-o infectie,o sa-i prescrie un tratament....Daca nu dermatologul poate sa-i prescrie tratamentul in acest caz....Atunci cine???????

Re: Re: Re: De ce se machiaza fetele???

din 24 oct 2009 16:04 de baby

:lol::lol::lol::lol: buna asta:lol:

Re: Re: il vreau inapoi

din 24 oct 2009 15:53 de Pasaroi_Cuminte

Exact :,:, Baby incepe sa inteleaga barbatii. Un pas mic pentu ea , un pas mare pentru femei. :,:,

Re: Re: Re: Re: Re: Re: o iubesc dar ea e orbita d

din 24 oct 2009 15:50 de sweetgirl16

Vrea sa spuna ca tu te stresezi prea mult pt fata asta si are dreptate pt ca daca ea simte ceva pt tine o sa vina singura la tine.Tu ai incercat destul.:ok: parerea mea...

Re: il vreau inapoi

din 24 oct 2009 15:48 de baby

mie daca vine si imi zice ca s-a schimbat nu cred! pt ca atunci cand te schimbi nu spui asta pur si simplu ci o arati:ermm: indiferenta nu are ce cauta langa iubire. daca tragi de el e posibil k intr-un final sa cedeze chiar din mila sau de ...

Re: Vreau sa ma indragostesc

din 24 oct 2009 14:32 de irinutza

trebue sa incerci sa fii cu cel care stii ca te iubeste si te poate face fericita! chiar daca nu il iubesti. la un moment dat vei vedea cum nu te mai poti desparte de el . si nici nuti vei mai aduce aminte de cel pe care il iubeai si nu puteai trai ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1226 din 3731
«   1 ... 1223   1224   1225   1226   1227   1228   1229 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare