Cautare in forum

74622 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: De ce se machiaza fetele???

din 24 oct 2009 09:45 de basturk

stii expresia : "daca iti dau o palma, fac gogosi cu pudra care imi ramane in palma":D:D:D:D

Re: Re: Re: Masturbare cu creionul -> risc sarcina

din 24 oct 2009 09:38 de basturk

dar fi sincera, pe ce l-ai da?(asta daca ai face-o)

viata e un banc....

din 24 oct 2009 09:33 de basturk

Un barbat evadeaza de la inchisoare, unde a stat 15 ani. Intra prin efractie intr-o casa, in speranta ca va gasi bani si arme si da peste un cuplu in pat. Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, ...

viata e un banc....

din 24 oct 2009 09:25 de basturk

Tatal intra in camera fiicei sale si gaseste o scriosoare pe pat. Avand deja ganduri negre, desface totusi scrisoare si citeste: Dragi parinti, Cu parere de rau va anunt ca eu am fugit cu noul meu prieten. Am aflat ce inseamna adevarata ...

viata e un banc....

din 24 oct 2009 09:24 de basturk

Seful unui magazin angajeaza un vanzator. Il ia deoparte si ii zice: - Trebuie sa stii ca eu am un sistem: daca un client imi cere un lucru eu reusesc sa-l fac sa cumpere doua. Acum te invat . Intra in magazin o doamna: - Buna ziua, as vrea un ...

viata e un banc....

din 24 oct 2009 09:22 de basturk

Ce “rautati” poate spune o femeie unui barbat gol … Am “fumat” trabuce mai groase ca asta! Uaaa ce dragalas este!!! Aaaa. Hai mai bine sa stam imbratisati. Sa stii ca se poate corecta prin chirurgie estetica. Hopaaa, si eu care m-am ...

Re: Re: Skinoren vs Zinerit

din 24 oct 2009 09:05 de ovidiu

[b]am uitat sa precisez sa ei si vitamina B6 zilnic[/b]

Re: Skinoren vs Zinerit

din 24 oct 2009 09:00 de ovidiu

[b]eu iti zic sa le folosesti peamandoua zineryt dimineata si skinoren seara si niste pastile pe nume azitrox (3 pe saptamana in zile consecutive Ex joi, vineri, sambata saptamana vitoare la fel si tot asa timp de o luna) si te duci la farmacie si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Mi-am stricat imaginea

din 24 oct 2009 00:36 de valentine

Nu cunosc povestea in detaliu, insa pot incepe prin a-ti spune ca de nota 10 in niciun caz nu arata. 10 inseamna perfectiune... In continuare, daca spui ca ai o figura de tip mai dur, respectiv comportamentul te face sa pari un tip ceva mai dur, ...

Re: Re: La 13 ani, e normal sa am penis de 13 cm?

din 24 oct 2009 00:33 de andreyutzu

si la cati ani ai facut-o daca ai acum 14 ?

Re: Re: Mi-am stricat imaginea

din 23 oct 2009 22:03 de Jman

Din cate am vazut si am auzit se pare ca e pe cale sa se desparta de el. Probleme este ca intr-o zi i-am dat telefonul meu sa ii trimita un mesaj iar dupa ce la trimis l-am citit si si am inceput sa rad de ea iar acum vad ca sa cam suparat pe ...

Re: Re: Re: o iubesc dar ea e orbita de unu care a

din 23 oct 2009 20:27 de justme18

sunt de acord cu tine:D

Re: Masturbare cu creionul -> risc sarcina?

din 23 oct 2009 20:21 de sweetgirl16

Poate ca s-au inventat creioanele care produc sperma...mai stiti? :lol::lol:

viata e un banc...

din 23 oct 2009 19:36 de basturk

O vaduva se intereseaza de preturi la pompele funebre: - Avem servicii incepand de la 10 milioane in sus. - Si nu faceti reduceri daca asiguram noi florile si mortul?

viata e un banc...

din 23 oct 2009 19:34 de basturk

O femeie de 47 de ani, goala in usa de baie, isi intreaba sotul: "Tu crezi ca-mi arat varsta?..." Sotul raspunse: "Daca ma uit la parul tau, iti dau 29; la bust 32; pentru talie 36; la picioare 30..." Ea: "Multumesc iubitule, chiar crezi asta? ...

Re: Masturbare cu creionul -> risc sarcina?

din 23 oct 2009 18:41 de justme18

cum sa ramai insarcinata de la un creion???:O:)) lol=)))) dar totusi nu ai gasit alt obiect pt masturbare?....tocmai cu un creion?:))du-te la sex shop si cumparati de acolo obiecte pentru a te masturba....nu mai folosi tot felul de ...

Re: Cum sa organizez o seara romantica?

din 23 oct 2009 17:47 de basturk

acum cativa ani am cunoscut o tipa.eram amici f buni si vb orice.ea virgina, eu implicat in relatie serioasa cu altcineva.discutam des cu ea si ieseam des la plimbare,ii dadeam sfaturi, pana cand....mi-a zis ca vrea ca eu sa fiu primul.recunosc, ...

Re: Re: o iubesc dar ea e orbita de unu care are p

din 23 oct 2009 17:34 de basturk

amice, asculta la mine.ce sa te mai duci sa ii spui direct???eu sunt sigur ca ea e constienta de sentimentele pe care i le porti, dar o intereseaza atat de mult incat nu se gandeste ca iti face rau vorbind cu "prietenul" tau.daca te mai duci si ...

Re: Cum as putea sa iau legatura cu el?

din 23 oct 2009 17:19 de basturk

:D:D:D:D:D iar eu vreu sa stiu ce numere vor iesi la loto in seara asta. acu pe bune, vezi cine il cunostea,dai 100 telefoane, si pana ajungi la parinti si le spui ca esti o veche amica/colega.sau la unul din amicii cu care mai pastreaza legatura ...

Re: Re: Re: Masturbare cu creionul -> risc sarcina

din 23 oct 2009 17:11 de basturk

nu te rade, ca daca avea radiera o mai si curata pe interior.e si asta o metoda noua:blink:

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1228 din 3732
«   1 ... 1225   1226   1227   1228   1229   1230   1231 ... 3732   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare