Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 22 oct 2009 00:49 de sgc

esti pe langa realitate. prima data am intrat pe meleagurile astea ale tale, acum trei ani.

Re: Re: Re: Re: WTF?

din 22 oct 2009 00:33 de simosimina

:p

Re: Sex oral, sex fara si cu prezervativ -> sarcin

din 22 oct 2009 00:17 de ThT

Spune-i sa-si ia un test de sarcina si asa va stii cu exactitate daca e sau nu.Plus ca o va linisti mai mult decat niste vorbe precum"nu esti" de catre niste persoane care nu au de unde stii cu exactitate.

Re: Mi-am stricat imaginea

din 21 oct 2009 23:40 de ThT

-Fii tu insuti,cine te place te place asa cum esti. -Cel mai bine ar fi sa astepti,nu cred ca ti-ar placea sa fii in locul iubitului ei si sa vina un "oarecare" si sa ti-o fure.Gandeste-te ca daca il va lasa pentru tine,exista riscul sa te lase ...

Sex oral, sex fara si cu prezervativ -> sarcina?

din 21 oct 2009 23:38 de mircea89

Salutare lume. As dori si eu sa va intreb ceva ca sunt crizat.Daca se poate sa ramana insarcinata daca atunci cand am facut sex , mai intai mi-a facut putin sex oral apoi am introdus-o putin asa de cateva ori si apoi am folosit prezervativul pana la ...

Re: Masturbarea la fete

din 21 oct 2009 21:23 de ionutzxxx

La ce varsta ati inceput?: Cat de des va masturbati? In ce masura conteaza pozitia in care va masturbati? (pat, scaun, dus etc.) Folositi vibratorul sau alte obiecte cand va masturbati? Cu ce va place sa va masturbati cel mai mult? Va ...

Re: Masturbare cu creionul -> risc sarcina?

din 21 oct 2009 19:27 de baby

avea radiera???? :,

Re: Re: Re: Re: Cresterea la adolescenti

din 21 oct 2009 19:22 de cutarescu

De multe ori aud ceva de de genul: "uite-o pe pustoaica aia ce s-a dezvoltat, se vede ca a început sa faca sex". Se prea poate sa fi început sa faca sex, dar nu de-aia s-a dezvoltat, ci pt. ca organismul se transforma datorita vîrstei, ori cu ...

Re: Re: Re: Re: voua fetelor ce var placea la un b

din 21 oct 2009 17:51 de yony

ai ff mare dreptate... dar aspectul fizic nu este cel mai important insa este si el fff important... dupa parerea mea aspectul fizic este primul lucru pe care il vedem la un baiat... dar dupa parerea mea, degeaba arata ca un fotomodel si ...

Re: Re: Re: Cresterea la adolescenti

din 21 oct 2009 17:41 de basturk

deci stai sa vad daca am inteles: o fata incepe sa faca sex in momentul in care corpul ei sufera modificari.m-ai cam derutat.si daca nu sunt indiscret, cam ce forme trebuie sa li se modifice pentru a-si incepe viata sexuala?pentru cultura mea, sa ...

Re: Re: Re: Cresterea la adolescenti

din 21 oct 2009 17:41 de basturk

deci stai sa vad daca am inteles: o fata incepe sa faca sex in momentul in care corpul ei sufera modificari.m-ai cam derutat.si daca nu sunt indiscret, cam ce forme trebuie sa li se modifice pentru a-si incepe viata sexuala?pentru cultura mea, sa ...

Re: Umflatura IN VAGIN ! Ajutor, va rog!

din 21 oct 2009 17:29 de basturk

nu as prea crede sa fie cistita.adica, partea urinatului cu putin sange, durerea si daca mai asociezi si cu o urina tulbure, usturimi la urinat si ai senzatia de a urina des....tot ce se poate, dar nu vad legatura cistitei cu acea umflatura

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 21 oct 2009 17:03 de basturk

ai dreptate...daca nu te enerveaza ceva, te amuza...depinde cum privesti situatia:pirate:

Re: Re: Re: WTF?

din 21 oct 2009 17:00 de basturk

sau asa ( cateodata este nevoie si de o voce feminina, ca deh, pana la urma ele cunosc mai bine).dar...unde's multi, puterea creste:ok:

Re: Re: Ce traiesc e un infern!

din 21 oct 2009 16:07 de suchi

sustin tot ce a zis basturk.......knd zice ceva laso sa zik,laso sa arunce k doar nu te omoara,nici no bagi in seama,si knd vrei sa te descarci,scrii aici pe forum si noi iti vom raspunde cu cea mai mare placere....nu te descuraja,ai toata ...

Re: Re: WTF?

din 21 oct 2009 14:19 de simosimina

de la anticoncepţionale nu are cum..rană nici atât(dacă DOamne fereşte ar avea rană, sângele ar curge imediat după sex...şi cantitatea ar depinde de cât de mare e rana). De obicei după menstruaţie curge acel sânge maro..care nu ...

Re: Re: Re: Cum sa o conving sa faca sex?

din 21 oct 2009 13:57 de valentine

Mai nu stiu cum stau treburile in momentul de fatza, dar cand eram eu mai kinder sti cum le convingeam? Le excitam si nu le faceam nimic. Cu cat incerci mai mult sa avansezi, cu atat mai mult se retrag. Cu cat esti mai pasiv, cu atat mai mult ...

Re: Re: Cat de sigura e metoda calendarului?

din 21 oct 2009 13:52 de valentine

Daca ai ciclul regulat, e...foarte sigura. Cel putin eu n-am dat de belea niciodata cu ea. Dar poate eu sunt mai norocos de fel:,

Re: Re: Voua, fetelor, ce v-ar placea la un baiat?

din 21 oct 2009 13:50 de valentine

Si marmota...facea bungee-jumping in Groelanda:, Teorie, teorieeeee Ce mult imi placi tu mieee(X)

Re: Par.....

din 21 oct 2009 12:37 de basturk

baga masina de tuns iarba.pe bune, da-l jos.asta daca ai activitate sexuala si vrei o igiena mai buna, o imagine mai "fresh"

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1231 din 3731
«   1 ... 1228   1229   1230   1231   1232   1233   1234 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare